NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Iznenadjen sam Orlandom do sada. Bas me zanima koliko ce moci drzati nivo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Morat ce rudariti cijelu serijutuzlak1987 je napisao/la:Gordon i Isaac smorise Leonarda.
Ne citas me jbgJustin je napisao/la:Iznenadjen sam Orlandom do sada. Bas me zanima koliko ce moci drzati nivo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
S obzirom da smo u prošloj tekmi s njima prije 20-tak dana imali nešto tipa 9 minuta bez poena (kako iz igre, tako s linije slobodnih), sve je mogućeJustin je napisao/la:Iznenadjen sam Orlandom do sada. Bas me zanima koliko ce moci drzati nivo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako sam ponosan na ovog Isaaca, za dvije godine može biti strašan igrač.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Istok
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Skontaj da mu je ovo haman rookie sezona, da je prošlu bio više kod doktora nego na terenu...Tracy3McGrady je napisao/la:Kako sam ponosan na ovog Isaaca, za dvije godine može biti strašan igrač.
Edit: DJ dominira
Zadnja izmjena: Ik17, dana/u 14 apr 2019, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
De Rozan je kriv.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ej Evane glupane
Dadoše dvije trojke na kraju, baš je bila dobra prednost za poluvrijeme. Ali to je to je to neiskustvo jbg.
Dadoše dvije trojke na kraju, baš je bila dobra prednost za poluvrijeme. Ali to je to je to neiskustvo jbg.
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 14 apr 2019, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako se u PO sve naplacuje.Kretenski koraci Fourniera i bivas brutalno kaznjen.
Gordon u odbrani kao da Kawhi brani Kawhia 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
To sto mogu Siakama zaustaviti ne bi trebalo biti dovoljno.Clutch je napisao/la:Ne citas me jbgJustin je napisao/la:Iznenadjen sam Orlandom do sada. Bas me zanima koliko ce moci drzati nivo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kawhia **** sto nema Ball-handling..Clutch je napisao/la:Gordon u odbrani kao da Kawhi brani Kawhia
Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Al nestvarno im se otvara kad Siakam radi svoje.Justin je napisao/la:To sto mogu Siakama zaustaviti ne bi trebalo biti dovoljno.Clutch je napisao/la:Ne citas me jbgJustin je napisao/la:Iznenadjen sam Orlandom do sada. Bas me zanima koliko ce moci drzati nivo.
Ova Kawhi-Gasol 2 men igra je dobar counter na ovu odbranu Orlanda, pretpostavljam da ce to vise koristiti u nastavku
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mrsko mi slikavati razgovor sa messengera od prije 2h, ali to isto sam drugu pisao. Ako Fultz ne ozdravi da bi mogli zaganjati Kembu, imali bi strašnu ekipu i redovan play off u narednih par godina.Azpi je napisao/la:Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe![]()
I da se nadovezem, Lowry cijelu sezonu tesko kreira iz driblinga, a sut ga ne sluzi, pa i to treba pratiti jer bi moglo biti bitno Torontu.

Markelle FultzAzpi je napisao/la:Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vjerujem, ma Kemba bi super bio, DJ jeste veceras nestvaran, ali realno on je dobar rezervni play, 6-7 igrac ekipeTracy3McGrady je napisao/la:Mrsko mi slikavati razgovor sa messengera od prije 2h, ali to isto sam drugu pisao. Ako Fultz ne ozdravi da bi mogli zaganjati Kembu, imali bi strašnu ekipu i redovan play off u narednih par godina.Azpi je napisao/la:Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe![]()
Sa Kembom i oakvim Vucevicem siguran PO uvijek, a ako nastave ovakav napredak i defanzivu Orlando bi opet mogao biti top istoka
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Morali bi pustiti Vucka i(/ili) Rossa da bi potpisali Kembu bilo koga blizu max ugovora, a i tad bi se možda morali odreći Fultza, tako da po meni nije vrijednoTracy3McGrady je napisao/la:Mrsko mi slikavati razgovor sa messengera od prije 2h, ali to isto sam drugu pisao. Ako Fultz ne ozdravi da bi mogli zaganjati Kembu, imali bi strašnu ekipu i redovan play off u narednih par godina.Azpi je napisao/la:Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe![]()
Hoće to kad imaš Mozgova (ni) na klupi koji zarađuje 20M po godini xD
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vi ako zadrzite Vucevica nemate capa.Tracy3McGrady je napisao/la:Mrsko mi slikavati razgovor sa messengera od prije 2h, ali to isto sam drugu pisao. Ako Fultz ne ozdravi da bi mogli zaganjati Kembu, imali bi strašnu ekipu i redovan play off u narednih par godina.Azpi je napisao/la:Kemba ili Russell(tesko) za Orlando uz potpis Vucka i eto jos jedne pravo dobre ekipe![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.