Smail Prevljak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

babino
Kontakt:

Re: Smail Prevljak

Post Postao/la babino » 25 okt 2018, 18:38

DrFilgud je napisao/la:Nece igrati, to je jasno.
Jedina nada je da prodaju Dabbura na zimu, pa da uskoci na poziciju centaefora, a i tu je guzva.
Najbolje bi bilo da ode na zimu, u neku jacu ligu. RB je za.****, to su neki galaktikosi.
kako ce bolan u jacu ligu kad trenutno ne igra ni u austriji?

nocas manje-vise, al kad ga lik ne ubaci u proslu subotu, imaju 1-1, on na klupi a ni trecu izmjenu nije iskoristio.

ne znam koji klinac je i poletio potpisati ugovor.
onaj izraelac je dobar igrac,nema sta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 okt 2018, 18:45

Nazalost povreda ga je omela, a Gulbrandsen iskoristio svoju sansu i zato je ispred njega, Dabbur je nedodirljiv. Neka strpljivo ceka svoju sansu, a na kraju sezone vidjecemo kako ce dalje.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 25 okt 2018, 18:59

babino je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Nece igrati, to je jasno.
Jedina nada je da prodaju Dabbura na zimu, pa da uskoci na poziciju centaefora, a i tu je guzva.
Najbolje bi bilo da ode na zimu, u neku jacu ligu. RB je za.****, to su neki galaktikosi.
kako ce bolan u jacu ligu kad trenutno ne igra ni u austriji?

nocas manje-vise, al kad ga lik ne ubaci u proslu subotu, imaju 1-1, on na klupi a ni trecu izmjenu nije iskoristio.

ne znam koji klinac je i poletio potpisati ugovor.
onaj izraelac je dobar igrac,nema sta.
Evo ovako.
Jace lige su Belgija, Holandija, Rusija, Portugal...
Eh sad', RB je jaci,skuplji i ima vecu konkurenciju od vecine klubova iz gore navedenih liga, pa i od dosta klubova liga 5.
Prevljak moze potpisati za neki od tih klubova i igrati redovno.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 25 okt 2018, 19:48

a ulazna karta za 'te lige i klubove' ce mu biti samo to sto je clan mocnog salzburga? tesko!
pa dabbur ce u takve klubove, ne ceka ni njega evropska krema sad odmah..

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 okt 2018, 20:26

Evo usao je. Gleda li neko mec da nam na kraju napise kakav je bio i on i Besim?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 okt 2018, 18:43

Usao u 73' i zabio 10 minuta kasnije za 3-3.

Svaki put kad dobije priliku zabije gol, ali ga trener nagradi klupom :roll:

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 28 okt 2018, 18:46

Vucevich je napisao/la:Usao u 73' i zabio 10 minuta kasnije za 3-3.

Svaki put kad dobije priliku zabije gol, ali ga trener nagradi klupom :roll:
slika
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 okt 2018, 18:52

Prevljaku samo treba kontinuiteta, bice golova k'o na traci.
Istina, defanziva i dueli mu nisu jaca strana, mislim da je to ono sto ga usporava.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 okt 2018, 18:54

A jbg ne može ni imati kontinuitet u ovakvoj konkurenciji, ovo je baš teška situacija gdje imaš u konkurenciji još tri napadača koji su klasni igrači za ligu u kojoj igraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 okt 2018, 18:56

Raonffa je napisao/la:A jbg ne može ni imati kontinuitet u ovakvoj konkurenciji, ovo je baš teška situacija gdje imaš u konkurenciji još tri napadača koji su klasni igrači za ligu u kojoj igraju.
Realno ga je ona povreda izbacila iz ritma, poceo je zabijati redovno.
Vjerovatno bi bio u puno boljoj poziciji , da se nije povrijedio, a konkurencija je jaca nego u 50% timova lige 5.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 okt 2018, 19:06

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A jbg ne može ni imati kontinuitet u ovakvoj konkurenciji, ovo je baš teška situacija gdje imaš u konkurenciji još tri napadača koji su klasni igrači za ligu u kojoj igraju.
Realno ga je ona povreda izbacila iz ritma, poceo je zabijati redovno.
Vjerovatno bi bio u puno boljoj poziciji , da se nije povrijedio, a konkurencija je jaca nego u 50% timova lige 5.
Pa jest jbg, ne znam, treba dobro skontati šta će dalje, ovu sezonu može nekako i pregurati al' da u iduću uđe kao treća ili četvrta opcija, to bi bila glupost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 okt 2018, 19:25

Raonffa je napisao/la: Pa jest jbg, ne znam, treba dobro skontati šta će dalje, ovu sezonu može nekako i pregurati al' da u iduću uđe kao treća ili četvrta opcija, to bi bila glupost.
Ja mislim da bi se odlaskom Dabbura, on mogao nametnuti kao prvi centarfor. Ostali nisu kvalitetniji od njega ili nisu centarfori.
Ako Dabbur ne ode, bolje mu je da ide vec na zimu. On se vjerovatno moze prodati u neki slabiji tim, bolje lige.
Opet, najvaznije je da koristi sanse, vec ce ga neko prepoznati kao kvalitet.
Evo gledam, oko 450 minuta igre i 7 golova, nije to lose.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 okt 2018, 19:54

Izgleda da mi nismo svjesni koliko povrede uspore i poremete fudbalere u Smailovim godinama.
Pazite, odsustvovao je "samo" mjesec zbog povrede i jedva da dobija minute a proslo je jos mjesec dana od sanacije povrede...a recimo prije povrede je bivao starter u poprilicnom broju tekmi, s klupe siguran...
Sada nista..
A da ne pricamo o tezim povredama, itd.
I zasto je Besic tu gdje jeste, Kolasinac u situaciji kakvoj jeste.
Prevljak je mozda sada mogao igrati u Dortmundu (nikada necemo znati) da ga ucestale i teske povrede nisu poremetile, usporile itd.
Ja sam Besica nakon SP u Brazilu bio vidio jednog dana (danas) u Unitedu, Chelsiju...ali povrede su ga unistile.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 okt 2018, 20:07

On je igrac koji treba kontinuitet, nesto kao Dzeko. Uci ce on i zabiti, to nije upitno, ali da bi izvukao maksimum iz njega treba igrati redovno. Vidjecemo kako ide dalje, ova povreda ga je unazadila, sad je opet u opticaju nakon ovog gola.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 28 okt 2018, 20:11

Treba biti na ovom spisku za novembarske utakmice.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 okt 2018, 20:25

A zašto ovaj Minamino igra svaku, a dao samo dva gola i ima jednu asistenciju, je li baš toliki značaj ima na igru Salzburga, pošto ne pratim baš njihove utakmice.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 okt 2018, 20:54

Sheyi je napisao/la:A zašto ovaj Minamino igra svaku, a dao samo dva gola i ima jednu asistenciju, je li baš toliki značaj ima na igru Salzburga, pošto ne pratim baš njihove utakmice.
Proslu sezonu je bio fenomenalan, ovu i nije nesto, ali ovaj gleda uvijek da uz Dabbura igra neki napadac drugih karakteristika (Daka i Miniamino), koji su brzi i okretljiviji. Najgore sto je Dabbur toliko konstantan, da ga ne moze niko izgurati iz prvih 11. Da ovaj popusta, sigurno bi Smail cesce dobivao priliku.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 okt 2018, 21:36

Pravi napadaci su u istoj situaciji kao golmani i najcesce je samo jedno mjesto u timu za njih. Pa Dzeko je u svom primeu sjedao na klupi jer je MC imao 4 top svjetska napadaca. Ovi bikovi imaju u napadu igraca koji bi igrao u 80 % klubova liga 5 pa ne treba tako kriticki gledati na Smaila. Ima vremena za njega samo da ga povrede zaobidju. Kada igra tada i zabija.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 31 okt 2018, 18:49

Smail u startnoj:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 okt 2018, 19:30

Goalgetter je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:A zašto ovaj Minamino igra svaku, a dao samo dva gola i ima jednu asistenciju, je li baš toliki značaj ima na igru Salzburga, pošto ne pratim baš njihove utakmice.
Proslu sezonu je bio fenomenalan, ovu i nije nesto, ali ovaj gleda uvijek da uz Dabbura igra neki napadac drugih karakteristika (Daka i Miniamino), koji su brzi i okretljiviji. Najgore sto je Dabbur toliko konstantan, da ga ne moze niko izgurati iz prvih 11. Da ovaj popusta, sigurno bi Smail cesce dobivao priliku.
Zabio bi i Smajil da dobija toliko prilika kao Dabbur. On zabi i ako manju minutazu ima.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 9 gostiju.