HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ars01
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ars01 » 26 apr 2009, 00:34

Ovi što se nadaju finalu Bosna -Široki imaju male šanse.
Bosni je potrebna pobjeda nad Igokeom u koju sa oporavljenim Zimićem i Ikonićem i sve boljim Đurasovićem na trici ne sumnjam, i po meni je poželjan čak i jedan poraz protiv Slobode ili čak bolje na kraju protiv Zrinjskog, jer u krugu sa Igokeom i Širokim smo SIGURNO prvi.
Iskreno dosta mi je više onog malograđanskog ponašanja onih tipovo oko Sutona, čast Šimetu Špralji i njihovim dvostrukim standardima kad je suđenje u pitanju.
I jedni i drugi imaju po jednog ili nijednog igrača sa B&H košarkaškim pasošom, tako da za promjenu i Igosi mogu malo u NLB Ligu , svakako će im u tom slučaju RTRS prenositi mečeve, a ne kao ovi iz ŠB koji samo kukaju na FTV ani 1% njih iz Zapdne hercegovine ne plaća pretplatu, a ja npr čak dvije pretplate FTV plaćam.... , I što je najvažnije ne kukam... ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 00:38

ma ubili ih jednostavno,raznijeli ih kao sto rece vecina trebalo je biti 30 razlike,a mi vas ne provociramo koliko bi vi nas,trebali smo vas posteno lupiti,a vlasic vam nema veze,ljutite se na njega u kljucnim trenucima misic 2 greske i ne vadi ga,dobro je shh,vucko ne ubaci nista i sejo i goran a realno 30+ste trebali dobiti,bazirate igru na grgatu a lik jedva hoda a o sutu da ne pricamo,ja sam mislio da je makar malo bolji,da ga elvir nije pustio dvije tri pred kraj pa ne bi ni 10 dao,a kakvo sudjenje,nemojte kenjati ubili vas,i pozivanje sutona da izadju(nije covjek znao sta ce od muke),realno sudjenje samo sto je bosni vise faula svirano nego sirokom u dvije tekme,a de pitajte masona i misica kako im nesto im covjek koji je odigrao 40 minuta zabi 26,nazalost nlb ce vam ostati nedosanjani san,nego molite boga da mi lupimo igose inace ste treci i sezona vam tu zavrsava
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2009, 01:12

hvala na komentarima i sugestijama...ćao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 10:41

Kevin je napisao/la:hvala na komentarima i sugestijama...ćao
e kevine ne moze to tako,kad smo mi izgubili protiv borca vi ste tu noc bruku postova nama napisali,vrijeme je da se dugovi naplate,pa kad ste dobili dole ditu,ili kad smo mi porazeni od igosa,tako da morate istrpiti jer niko nije kriv sto ste zijanili,a da smo kojim slucajem mi izgubili ja ne bih smio izaci na forum sta bi vi nama radili,provociranje bi bilo na najvisem nivou,al' sta cete takav vam grah pao(mijenjajte grah) :lol: ,a stvarno sam se razocarao u siroki sinoc,pa mi nismo neku tekmu realno sinoc odigrali,pa mali bozo dva puta ulijece i spusta se u reket i komotno zabija,ali jednostavno u ovoj ligi kao sto sam pisao prije a vi niste slusali ivana niko ne moze cuvati,pa ni masa kao sto je tomas(dobro kuca na zagrijavanju, ali u igri je totalno los,mada je zabio dosta vecinom plod nasih gresaka),a dok su vas sluzile trice bilo je podnosljivo cim se odbrana stisnula tu je bio kraj,samo je puljko isao i stalno trazio kontakt,a grgat nije mogao protiv zdravog elvira jednostavno ono dole covjek je bio rovit,tako da je zabio bruku,ali licno bih volio da se siroki plasira u finale jer su mi igosi mrski iz dobro znanih razloga,ali tesko boga mi jer idete dole,a oni se naloze,ali ima jos dosta da se igra,ovo slijedece kolo je kljucno za ligu,ako bosna dobije ditu gotovo je,imamo nlb i vjerovatno prvo mjesto...

Ostalo je samo ime.....

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 26 apr 2009, 11:31

eee da vi znate samo kako to nas vrijeđa jooooj pa čitavu noć ne mogu spavat hahahaha :D sta ste se naložili pobijedili pa pobijedili mi smo svi i govorili da ce te pobijedit istina potajno smo se nadali ali drugo mjesto je nase u to nema sumnje nikakve jedino ako vi igosima ne pustite u sarajevu :? MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE ŠIROKI ŠAMPION!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 26 apr 2009, 12:00

Mislim da stvarno lupate kad se uvijek vadite na sudjenje publiku i sl. u Tuzli ste dobili na produzetke cisto ne sumnjam . A suci da su htjeli sigurno su mogli par odluka na stanu slobode i to bi bilo dovoljno .Sinoc za utakmice nasa dva tima sve u redu ako je neko prozivao sutona jao problema kao pasce mu kruna sa glave ili sta ali mu nije smetalo da poziva tim da napusti teren.Nije mi jasno sve uslove za igru ste imali jedino mozda mislite da je trebao crveni tepih da vas doceka i da lagano odnesete pobjedu ma dajte .Iskreno greske trazite u svojim redovima jer sinoc niste bas nesto pokazali za pobijediti Bosnu u Sarajevu treba mnogo vise. Mislim da je ova pobjeda nama vazna ali ipak samo jedna u nizu i ne mislim uopce da je sve zavrsano .Ovu pobjedu treba potvrditi u Tuzli i u ostalim utakmicama igrati na visokom nivou protiv svake ekipe i tek onda se treba nadati dobrom rezultatu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 12:33

nismo vas pobijedili nego vas razbili,i plus vanjski sut nije isao,da su vucko i ikona ista ubacili bilo bi jos gore po vas,gore nego sto smo se mi proveli protiv igosa,a tako je pecara,pobijedili pa pobijedili,boze moj,bolji pa bolji,ali nemojte se drugi put loziti, i kako god zavrsi liga imajte na umu da smo vas mlatnuli tri puta,a sve ste uslove imali sinoc samo ne zelite to da priznate,jer jednostavno uvijek prkosite i mislite da ste najbolji,a ovo volim cuti siroki sampion,naravno da vas niko ne moze sprijeciti ali u navijanju..

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2009, 15:20

@neno
sta se ti sam sa sobom dopisujes? :mrgreen:

bolan najbolji ste, pobjedili ste zasluzeno.nema vam ravnog.
nisam ni ocekivao da bi mi mogli vas gore razvaliti,naravno kao navijac se potajno nadam kako rece sb_pecara...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 16:49

Kevin je napisao/la:@neno

nisam ni ocekivao da bi mi mogli vas gore razvaliti,naravno kao navijac se potajno nadam kako rece sb_pecara...
sta ti je ba kevine sta lupas cuj sam sa sobom,nemoj biti dijete nisam spao na taj nivo,vjeruj mi,a vecina je govorila jos bosnu gore razvaliti i gotovo,prvaci smo,a naravno da smo najbolji :D

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 apr 2009, 18:45

neno#4 je napisao/la:

sta ti je ba kevine sta lupas cuj sam sa sobom,nemoj biti dijete nisam spao na taj nivo,vjeruj mi,a vecina je govorila jos bosnu gore razvaliti i gotovo,prvaci smo,a naravno da smo najbolji :D
neno kralju popusti ziv bio....zaista nema potrebe oko jedne tekme toliko raspravljati....daj malo da razmjenimo misljenja kad su naredne tekme u pitanju... ureknes li nas tim sto konstantno ponavljas da smo vec prvaci razbicu te...:):)...mozda ce zvucati blesavo al ja bi zaista bio zadovoljan i cinjenicom da izborimo nlb ligu sljedece sezone...uzeli smo kup, bili sedmi u nlb, te samim tim obezbjedili 2 predstavnika...ekipa se dosta potrosila igrajuci dosta jakih tekmi..nismo doveli nijedno pojacanje (osvjezenje) pred domacu ligu a citavo vrijeme nas muce povrede...
I feel devotion!!

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 26 apr 2009, 19:01

Jest' lijepo citati 'prepucavanja' na sportskoj osnovi a ne nacionalnoj .... 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2009, 19:13

ipsa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

neno kralju popusti ziv bio....zaista nema potrebe oko jedne tekme toliko raspravljati....daj malo da razmjenimo misljenja kad su naredne tekme u pitanju... ureknes li nas tim sto konstantno ponavljas da smo vec prvaci razbicu te...:):)...mozda ce zvucati blesavo al ja bi zaista bio zadovoljan i cinjenicom da izborimo nlb ligu sljedece sezone...uzeli smo kup, bili sedmi u nlb, te samim tim obezbjedili 2 predstavnika...ekipa se dosta potrosila igrajuci dosta jakih tekmi..nismo doveli nijedno pojacanje (osvjezenje) pred domacu ligu a citavo vrijeme nas muce povrede...
moze kralju ako nam uzmu titulu ja necu izaci vise nikada na ovaj forum...

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2009, 19:14

neno#4 je napisao/la:

mislio sam na to da pises post za postom iako te nitko ne pita nisa :mrgreen:
pises lektire covjece, mozda vjezbas za sastav za školu!' :mrgreen: :mrgreen: :roll:

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 26 apr 2009, 22:31

ars01 je napisao/la:Ovi što se nadaju finalu Bosna -Široki imaju male šanse.
Bosni je potrebna pobjeda nad Igokeom u koju sa oporavljenim Zimićem i Ikonićem i sve boljim Đurasovićem na trici ne sumnjam, i po meni je poželjan čak i jedan poraz protiv Slobode ili čak bolje na kraju protiv Zrinjskog, jer u krugu sa Igokeom i Širokim smo SIGURNO prvi.
Iskreno dosta mi je više onog malograđanskog ponašanja onih tipovo oko Sutona, čast Šimetu Špralji i njihovim dvostrukim standardima kad je suđenje u pitanju.
I jedni i drugi imaju po jednog ili nijednog igrača sa B&H košarkaškim pasošom, tako da za promjenu i Igosi mogu malo u NLB Ligu , svakako će im u tom slučaju RTRS prenositi mečeve, a ne kao ovi iz ŠB koji samo kukaju na FTV ani 1% njih iz Zapdne hercegovine ne plaća pretplatu, a ja npr čak dvije pretplate FTV plaćam.... , I što je najvažnije ne kukam... ;)
sta cu ti ja sto plaćas zasto cemo placati tu **** pretplatu kad to nije nasa televizija imamo mi hrt 1 i hrt 2... vise nas oni spominju na njihovoj tv nego ftv zasto bi onda plaćali, to je tuzno ali eto tako ti je... a zasto nebi igosi umjesto vas igrali nlb je li, nije ni to nemoguce!!!! 8-)
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 apr 2009, 23:46

šb_pecara je napisao/la:
ars01 je napisao/la:Ovi što se nadaju finalu Bosna -Široki imaju male šanse.
sta cu ti ja sto plaćas zasto cemo placati tu **** pretplatu kad to nije nasa televizija imamo mi hrt 1 i hrt 2... vise nas oni spominju na njihovoj tv nego ftv zasto bi onda plaćali, to je tuzno ali eto tako ti je... a zasto nebi igosi umjesto vas igrali nlb je li, nije ni to nemoguce!!!! 8-)
slomise se spominjajuci vas na hrt 1 i 2....a sto se tice lige 8 slazem se da svasta moze da se desi do kraja...bosna po meni ima teska gostovanja u mostaru i tuzli...
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 26 apr 2009, 23:51

Bosna ima tesko gostovanje onoliko koliko sebi dozvoli ..
Vidjelo se da su SIROKI shvatili kao ozbiljnijeg konkurenta i zato su grizli 3 cetvrtine ..
A ono sa Borcem je bilo neozbiljno jer su ga gledali kao DNO tabele...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 apr 2009, 23:53

Melo15 je napisao/la:Bosna ima tesko gostovanje onoliko koliko sebi dozvoli ..
Vidjelo se da su SIROKI shvatili kao ozbiljnijeg konkurenta i zato su grizli 3 cetvrtine ..
A ono sa Borcem je bilo neozbiljno jer su ga gledali kao DNO tabele...
nadam se da je tako i da ce ozbiljnim pristupom proci neokrznuti sa navedenih gostovanja..
I feel devotion!!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 26 apr 2009, 23:53

Nista to nije tacno i vi to znate. Da vas se spominje 24h dnevno na ftv-u opet je ne bi placali a zasto?
Zato sto ste vi kao i Igokeja i mnogi drugi nista drugo nego obicni 1nacio ili etno-klubovi ispostava Hrvatske druge lige koji nazalost u ovoj napacenoj i uneredjenoj BH kakva jeste sada mozete opstajati. Svaka druga vam je pozivanje na Europu i njene standarde, pa pogledajte se malo svi redom klubovi iz Z.Hercegovine, bilo koja druga nacija vam moze doci samo kao gledalac, nikako drugacije. Zalosno je to da kkBosna i Sloboda jedini pravi sportski, multietnicki, Evropski klubovi moraju uopste da se takmice s vama, sve je ovo tragicno i nakaradno ali vama to trenutno tako i odgovara, zato i jeste jos uvijek tako. :cry: U svakom slucaju nije mi namjera da vrijedjam, cijenim mnoge uspjehe vasih sportskih radnika samo htjeli vi to priznati ili ne takvo postojanje sportskih klubova, organizacija sporta i ponasanje nama svima nece donijeti nista dobro.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2009, 00:06

Gluposti pises, zaista.
Nikoga od datih klubova ili bilo koga se ne tice koga Široki, ili bilo koji drugi klub dovodi, ili zasto. I sa takvom politikom je najtrofejniji klub drzave, a naravno nije jedini sto se toga tice, stoga, svaka rasprava na tu temu je bespredmetna. On je jedan od najsredjenijih, u biti vjerojatno i najsredjeniji KK u drzavi sa ozbiljnim radom, jakom omladinskom skolom i odlicnim rezultatima. Sve ostalo su bezvezne price ljudi koji su optereceni nekim stvarima.
...Život za Široki...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 27 apr 2009, 00:53

ja nisam gledao utakmicu i ne mogu dati korektan komentar u vezi tekme, ali ne treba sad tražiti neke krivce u sudcima jer bosnu je ipak teško dobit u gostima, to je samo uspjelo Martinu i Darrenu, mislim vjerojatno je bilo blago domaćinsko suđenje za bosnu, ali jbga tako je uvijek i ne treba se zato puno opterećivati i gristi, treba sad gledati dalje, sad malo popraviti koš razliku na hercegovcu, pa u banja luci odnijet važnu pobjedu i steći veliko samopouzdanje pred okršaj u aleksandrovcu.....

ali mi smeta ovo omalovažavanje nas i veličanje bosne.......po vašim komentarima bi neki čovjek(koji baš i ne prati bih ligu) rekao kako bosna igra euroligu i da razvaljuju sve redom.....a kad tamo bosna koja dolazi iz glavnog grada BiH koji ima možda, ne znam točno, oko 500 000 stanovnika jedva igra i nlb ligu i muči su u BiH ligi, a najveći im je rival klub koji doalzi iz grada koji ima oko 35000 stanovnika.......po vašim mogućnostima vi ste daleko ispod prosjeka a široki po svojim daleko iznad.....

i ovo vaše veliko slavlje i veličanje pobijede nad nama samo pokazuke koliko ste se pribojavali ove utakmice...i oni komentari tipa, nije nama široki više zanimljiv(nisu vama cibona i partizan, zadar ili šta li ja znam tko još zanimljivi, jer tu nemate šanse-uostalom kao ni mi, zanimljiv je vama široki, itekako), to ne pali, sve vaši komentari(provokacije nama) govore...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.