Football Manager 2017

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Jeftha
Kontakt:

Re: Football Manager 2017

Post Postao/la Jeftha » 04 maj 2017, 04:37

jopaa7 je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
Evo gle ekipe, sad sam usao u FM. Prosjek godina prvih 11 moze bez problema biti 20-22 godine, a ovi sto su trazeni vecinu traze top klubovi (Atletiko, Barcelona, City, Chelsea, United, Inter, Monaco...)
Tu su evo Dolberg, Neres, Cerny, Van De Beek, Sanchez, Ziyech kao najskuplji i vjerojatno najbolji igrac u ovom rosteru. To su oni koji na pocetku nisu trazeni a sve odlicni igraci. Od ovih trazeni mislim da cak svi postanu world class igraci, pogotovo Tete i Reidewald a ostalo nisam imao priliku vidjeti kako se razviju ali sigurno i onaj malac od 17 godina bude odlican ako ga se forsira. Velik izbor mladih igraca i zapravo ne trebas nikog ni dovesti na pocetku jer i ovako su slatke brige koga od ovih mladica staviti u prvih 11, a tu je i Zivkovic u B timu koji je uvijek bio odlican napadac ali cini mi se da je ovdje malo slabiji nego u prijasnjim serijalima.
slika
Evo sad nakon svega ovog cu i ja poceti s njima pa da vidim kako ce to izgledati i koliko cu dugo uspjeti drzati ovu ekipu na okupu :mrgreen:
Uzeo sam njih, prvo doveo trenersko osoblje da trening bude na nivou i da se sto prije razviju kako treba.
Milan odmah trazio Riedewalda pa sam ga morao smirivati da ne ide iz kluba. Kaze momcina hoce da osvaja LP u **** Milanu. :urnebes:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 maj 2017, 10:09

Jeftha je napisao/la: Uzeo sam njih, prvo doveo trenersko osoblje da trening bude na nivou i da se sto prije razviju kako treba.
Milan odmah trazio Riedewalda pa sam ga morao smirivati da ne ide iz kluba. Kaze momcina hoce da osvaja LP u **** Milanu. :urnebes:
Cuj LP i Milan :rol:

Ajde i ja cu danas pokusati s njima, ne znam kakvu taktiku s njima igrati obzirom na izbor igraca :hmmmmm:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 maj 2017, 11:06

Richairo Zivkovic inace zvijer iz Groningena a otkad je otisao u Ajax slab je izgleda i na FM
Znam ga jer je crnac a ima nase prezime i to mi uvijek cudno bilo :mrgreen:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 maj 2017, 11:15

MElloo je napisao/la:Richairo Zivkovic inace zvijer iz Groningena a otkad je otisao u Ajax slab je izgleda i na FM
Znam ga jer je crnac a ima nase prezime i to mi uvijek cudno bilo :mrgreen:
Njega se redovito dovodilo tamo na FM 15, pa cak moguce i na 14 i 16. Kroz nekoliko sezona postane bas zvjer od igraca. Najbolji Zivkovic u igri uz Andriju :mrgreen:
Ali cini mi se da je ipak nesto slabiji u ovom FM 17.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 maj 2017, 13:26

Savrsen pocetak sezone za klince iz Amsterdama i vrijeme je da Ajax ponovo zasjedne na vrh nakon dvije godine suše.
Morao sam obrisati grafiku jer imam nekih problema i izbacuje me van i sad moram trpiti ovu ruznocu :puke:
slika
slika

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 maj 2017, 13:42

jopaa7 je napisao/la:Savrsen pocetak sezone za klince iz Amsterdama i vrijeme je da Ajax ponovo zasjedne na vrh nakon dvije godine suše.
Morao sam obrisati grafiku jer imam nekih problema i izbacuje me van i sad moram trpiti ovu ruznocu :puke:
slika
slika
de kakav dobar skin mi nabaci ja ne mogu fin nac nikako :mrgreen:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 maj 2017, 13:45

MElloo je napisao/la:
Nemoj skidati onaj skin. Procitao sam da zbog njega zna crashat igra i moguce da bas zbog toga meni izbacuje taj crash dump i zajebava me.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 maj 2017, 01:58

slika
slika
AJAX
1.Sezona
Odlicna mlada momcad Ajaxa je ove sezone u polufinalu Europske Lige i na korak su da udu u finale, dobar motiv da tako nesto napravim i na FM-u. Vec dvije sezone za redom PSV uzima Nizozemsko prvenstvo i red je da se taj trofej vrati u Amsterdam u redove Ajaxa.
Glavni razlog zasto sam ih uzeo su upravo ti mladi igraci koji su od 17-23 godine uz 4-5 igraca od 25+ godina. Svi znamo kakve je igrace Ajax "proizvodio" u proslosti i koje su sve legende nosile ovaj dres, kao sto znamo da imaju i jednu od najboljih skola nogometa pa ce se valjda pojaviti jos kakav novi talenat iz te poznate skole.
slika
U sezonu smo startali odlicno i od prvih 12 utakmica imali 10 pobjeda i 2 poraza. Nakon tog 12. kola slijede nesto losije partije, tezak poraz od Arsenala i ujedno oprastanje od Lige Prvake za ovu sezonu. Uspjeli smo osvojiti ligu uz 6 bodova ispred Vitessea i 7 ispred Feyenorda uz najbolju obranu lige, primivsi samo 23 gola u 34 utakmice. Do ovog uspjeha nas je vodio Kasper Dolberg koji je na kraju bio cetvrti strijelac lige, ali i najmladi medu 10 najboljih strijelaca. Vecinu glavnih igraca sam uspio zadrzati i potpisati nove ugovore s njima uz veliku otkupnu klauzulu pa cemo vidjeti kako ce to izgledati u drugoj sezoni i kakve se ponude stizati.
Tablicu na kraju sezonu mozete vidjeti ovdje
Ajax win Eredivisie
Rezultati u prvenstvu
Rezultati u prvenstvu 2
Sto se tice transfera u prvoj sezoni, prodao sam nekoliko igraca a doveo samo jednog a to mozete vidjeti ovdje
slika
U Ligu Prvaka smo usli preko Monaca i Fenerbahcea koji su itekako respektabilni protivnici, a u onda smo u grupi izvukli Arsenal, Benfiku i Rosenborg i skoro se plasirali u knockout fazu. Utakmice u gostima su predstavljale najvise problema. Rezultate iz skupine i tablicu nakon svih 6 odigranih susreta imate ovdje:
Rezultati
Tablica
slika
Nakon ispadanja iz Lige Prvaka, svoj Europski put nastavljamo kroz Europsku Ligu i tu biljezimo nekoliko dobrih rezultata ali ipak je Talijanski prvoligas bio prevelika prepreka na nasem putu do polufinala.
Rezultati
Za kraj evo jos Nizozemsko cudo od djeteta, samo mu je 17 godina. Matthijs de Ligt :salut:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 05 maj 2017, 03:28

jopaa7 je napisao/la:slika
slika
AJAX
1.Sezona
Odlicna mlada momcad Ajaxa je ove sezone u polufinalu Europske Lige i na korak su da udu u finale, dobar motiv da tako nesto napravim i na FM-u. Vec dvije sezone za redom PSV uzima Nizozemsko prvenstvo i red je da se taj trofej vrati u Amsterdam u redove Ajaxa.
Glavni razlog zasto sam ih uzeo su upravo ti mladi igraci koji su od 17-23 godine uz 4-5 igraca od 25+ godina. Svi znamo kakve je igrace Ajax "proizvodio" u proslosti i koje su sve legende nosile ovaj dres, kao sto znamo da imaju i jednu od najboljih skola nogometa pa ce se valjda pojaviti jos kakav novi talenat iz te poznate skole.
slika
U sezonu smo startali odlicno i od prvih 12 utakmica imali 10 pobjeda i 2 poraza. Nakon tog 12. kola slijede nesto losije partije, tezak poraz od Arsenala i ujedno oprastanje od Lige Prvake za ovu sezonu. Uspjeli smo osvojiti ligu uz 6 bodova ispred Vitessea i 7 ispred Feyenorda uz najbolju obranu lige, primivsi samo 23 gola u 34 utakmice. Do ovog uspjeha nas je vodio Kasper Dolberg koji je na kraju bio cetvrti strijelac lige, ali i najmladi medu 10 najboljih strijelaca. Vecinu glavnih igraca sam uspio zadrzati i potpisati nove ugovore s njima uz veliku otkupnu klauzulu pa cemo vidjeti kako ce to izgledati u drugoj sezoni i kakve se ponude stizati.
Ajax win Eredivisie
Rezultati u prvenstvu
Rezultati u prvenstvu 2
Sto se tice transfera u prvoj sezoni, prodao sam nekoliko igraca a doveo samo jednog a to mozete vidjeti ovdje
slika
U Ligu Prvaka smo usli preko Monaca i Fenerbahcea koji su itekako respektabilni protivnici, a u onda smo u grupi izvukli Arsenal, Benfiku i Rosenborg i skoro se plasirali u knockout fazu. Utakmice u gostima su predstavljale najvise problema. Rezultate iz skupine i tablicu nakon svih 6 odigranih susreta imate ovdje:
Rezultati
Tablica
slika
Nakon ispadanja iz Lige Prvaka, svoj Europski put nastavljamo kroz Europsku Ligu i tu biljezimo nekoliko dobrih rezultata ali ipak je Talijanski prvoligas bio prevelika prepreka na nasem putu do polufinala.
Rezultati
Za kraj evo jos Nizozemsko cudo od djeteta, samo mu je 17 godina. Matthijs de Ligt :salut:
Ti vec zavrsio sezonu? :mrgreen:
Kod mene se tek zahuktava. U spoileru samo tekme gdje sam "kiksao". :mrgreen:
Cilj je proci grupnu fazu Lige Prvaka. Dvije pobjede - protiv Dortmunda kuci i Kopenhagena u gostima i tu smo, u obecanoj zemlji.
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 maj 2017, 08:13

Jeftha je napisao/la:
Cuj gol razlike :rol:
Baci taktiku :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 maj 2017, 12:19

De mi objasnite kako se stavi screenshot na forum da vam pokazem kako se igra FM

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 maj 2017, 12:22

MElloo je napisao/la:De mi objasnite kako se stavi screenshot na forum da vam pokazem kako se igra FM
Salis se? :mrgreen:
Uploadaj sliku negdje i stavi samu tu link [img]link[/img]

Screen uzmes sa F12 i to je to.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 maj 2017, 12:24

jopaa7 je napisao/la:
MElloo je napisao/la:De mi objasnite kako se stavi screenshot na forum da vam pokazem kako se igra FM

vidis otkad sam na forumu a sliku ne znam stavit
daj mi starnicu za upload to mi treba haha :lol:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 05 maj 2017, 12:38

MElloo je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:

vidis otkad sam na forumu a sliku ne znam stavit
daj mi starnicu za upload to mi treba haha :lol:
Imgur.com npr

https://imgbb.com/
http://tinypic.com/

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 maj 2017, 12:52

http://imgur.com/a/b0qzY Sezona 1(ko je babo)
http://imgur.com/a/ij6ow trenutno u drugoj sezoni :tokralju:
http://imgur.com/a/LYqLt Schedule
http://imgur.com/a/OHvI3 Tim
http://imgur.com/a/Kb6Hd Do sad

btw sa njima sam osvojio i LP odmah u prvoj sez :salut:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 07 maj 2017, 14:48

slika
slika
AJAX
2.Sezona
slika
Ovu sezonu smo odradili na najbolji moguci nacin, jednostavno izdominirali i osvojili naslov sa 20+ bodova ispred Feyenoorda. Uz osvojenu ligu smo pridodali i naslov u kupu a rezultate mozete vidjeti ovdje . Zabili daleko najvise golova a primili najmanje, i imali samo 3 poraza u prvenstvu. Jednostavno fantasticna sezona iza nas. Mislim da sam ukupno imao 5 poraza u citavoj sezoni, 3 u prvenstvu i 2 u Ligi Prvaka (Zenit u grupi i Atletico knockout faza). Barcelona, Atletico, Milan i ostali salju ponude za nase najvece talente i tesko ih je bilo odbiti jer je ipak preko 80 miliona sjelo u nasu blagajnu a vec novi Ajaxovi talenti cekaju u redi za prvih 11.
Tablicu na kraju sezonu + statistika igraca
Rezultati u prvenstvu
Rezultati u prvenstvu 2
Transferi
slika
Ove sezone ulazimo direktno u Ligu Prvaka jer smo proslu sezonu bili prvaci Nizozemske, a kuglice nam donose ove protivnike: Napoli, Zenit i Maccabi Tel-Aviv.
Borba za prva tri mjesta je bila doslono do zadnjeg kola i onda mi velikom pobjedom u Napulju uzimamo prvo mjesto u skupini, a jedan jedini bod Maccabi je uzeo upravo u tom zadnjem kolu i tako nama osigurao prvo mjesto. U knockout fazi izvlacimo Atletico i nakon prve utakmice i poraza u Madridu od 4-1 malo tko je vjerovao u nekakvo cudo i onda u Amsterdamu pobjeda od 2:0 i malo je falilo da se desi cudo i Ajax prodje u 1/4 finale.
Rezultati
Tablica
Tko je sve sudjelovao u zavrsnici Lige Prvaka, kao i pobjednika, mozete vidjeti ovdje .

I za sami kraj, evo najbolja momcad od prosle sezone klik.
Pred nama je pocetak 3. sezone a transferi za nju su vam ovdje + dolazak Kolumbijskog cuda 1.1.2019 cim postane punoljetan http://image.prntscr.com/image/cf4651d5 ... e9cd38.png
Ako koga zanima kakav screen odredenog igraca, neka se slobodno javi ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 maj 2017, 03:50

Kako da se riješim ovo sra*a tokom nuđenja ugovora pojedinim igračima gdje im menadžeri diktiraju odštetu za strane timove ? I kad obnavljam ugovor bude zapečaćena ta opcija i ne mogu nikako to ukinuti u pm.
slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 maj 2017, 04:38

Derdiyok je napisao/la:Kako da se riješim ovo sra*a tokom nuđenja ugovora pojedinim igračima gdje im menadžeri diktiraju odštetu za strane timove ? I kad obnavljam ugovor bude zapečaćena ta opcija i ne mogu nikako to ukinuti u pm.
slika
Odes na taj minus pored i klik na remove and exclude from negotiations.
Ali ako je ta stavka odmah pri prvoj ponudi pod katancem, onda nista ne mozes.

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2017

Post Postao/la Derdiyok » 08 maj 2017, 04:39

Jeftha je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Kako da se riješim ovo sra*a tokom nuđenja ugovora pojedinim igračima gdje im menadžeri diktiraju odštetu za strane timove ? I kad obnavljam ugovor bude zapečaćena ta opcija i ne mogu nikako to ukinuti u pm.
slika
U tom i jes' fazon. Mislio sam da mozda ne postoji neki nacin :D Ili jedino ono, da predlozim igracu da raskine ugovor sa menadžerom.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Jeftha
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2017

Post Postao/la Jeftha » 08 maj 2017, 04:44

Derdiyok je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
slika
U tom i jes' fazon. Mislio sam da mozda ne postoji neki nacin :D Ili jedino ono, da predlozim igracu da raskine ugovor sa menadžerom.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sad kad se obnavlja ugovor prvo idu kao ona neka obecanja, pa tu vidi ima li sta. Mozda agent odmah u startu to zatrazi i onda on pukne ovu mizernu klauzulu. Njemu je u interesu da njegov igrac sto prije i lakse dodje do nekog velikog kluba. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.