SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
kuku meni, ako dobijemo belgiju i grcku(realno) i u atini bude X izmedju ovih rivala...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
- Kontakt:
Onaj Papastopulos sto je dobio crveni protiv nas, nece igrati ni protiv nas. Direktan crveni karton je minimalno dvije utakmice suspenzije!
- Nerminovic
- Kontakt:
kud primisemo onaj gol protiv Grcke 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je jako los rezultat za nas, iako pobjedimo Grcku kod kuce, Grcka moze Belgiju dobiti u Atini.
Živa patnja od tekme, bojim se.Elddar je napisao/la:Al ljudi, kakva nas tekma ceka u junu. Tacno jedva cekam, optimistican sam!![]()
Jedna si jedina!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jesu, dva puta u ovim kvalifikacijama i igrat ce jos jednom.kinder_jaje je napisao/la:Jesu igrali belgijanci sa grcima u grckoj?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ma tu navijat 90 minuta bez prestanka, ta ce grcka nejac. Naplatit im sve, al koja simbolika, onaj sugavi Tzavellas dobi crveni bas u 95.min.sjetim mu se najmilijih.JonSnow je napisao/la:Živa patnja od tekme, bojim se.Elddar je napisao/la:Al ljudi, kakva nas tekma ceka u junu. Tacno jedva cekam, optimistican sam!![]()
Jedna si jedina!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Realno, Grci se tu Belgijancima mogu samo saget. Uzimaju Hazard i društvo 2:0, živi bili pa vidjeliVucevich je napisao/la:Ovo je jako los rezultat za nas, iako pobjedimo Grcku kod kuce, Grcka moze Belgiju dobiti u Atini.

Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 25 mar 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Nema sanse druze da ih dobiju ubjedjen sam u laganu pobjedu Belgije.Vucevich je napisao/la:Ovo je jako los rezultat za nas, iako pobjedimo Grcku kod kuce, Grcka moze Belgiju dobiti u Atini.
Problem bi bio što bi onda bili baš pod imperativom pobjede protiv Grčke, ovako ako uleti neki neplanirani remi, nije smak svijeta.majestic24 je napisao/la:Kad se uzmu neke stvari u obzir,mozda bi za nas bilo jos bolje da je grcka pobjedila. Da je ostalo onih 0:1,mi bi sami odlucivali o svojo sudbini i sa svim pobjedama do kraja bili bi 100% prvi. Ovako,i ako uzmemo belgiju i grcku,opet moramo cekati kiks belgijanaca kod grka.
Grčka i Belgija igraju prije gostovanja Belgije u Zenici, to je veoma bitno, jer mi tada igramo sa Gibraltarom i znaćemo na čemu smo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
AKo, kazem AKO uzmemo Grke u Zenici, mi dalje odlucujemo o sebi sami. Nakon sto Grcka dobije (hajmo reci da ce dobiti u Atini Belgiju), mi imamo Belgiju kuci iduce kolo gdje cemo morati onda dobijati. Ako Grci ne dobiju Belgiju, mi cemo biti minimalno drugiVucevich je napisao/la:Ovo je jako los rezultat za nas, iako pobjedimo Grcku kod kuce, Grcka moze Belgiju dobiti u Atini.
Po nasim teorijama Belgija neće vidjet ni baraža hahaha
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Najbolje sto se moglo desit za nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci Belgija nije zasluzila da ide na Svjetsko, jer nije pobjedila Grcku? Ne kontam tu logiku.GKhan je napisao/la:Ako nemozemo dobit GRKE mislim da i ne zasluzujemo da idemo
- sagitarius
- Kontakt:
Hajmo mi prvo DOBITI Grcku, jer oni ce sigurno igrati mrtvi bunker protiv nas!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Dobro je sto nakon Grcke igramo s Kiprom i Gibraltarom. Dobijemo li Grke, Kipar i Gibraltar, Grcka ce morati da dobije Belgiju (mi taj dan punimo Gibraltar). Nakon tog kola ce sve biti jasnije - ili cemo sigurno u baraz (pobjedom BEL ili remijem izmedju GRE i BEL) ili cemo imati sanse za prvo mjesto - ali mozemo ostati i bez baraza (pobjeda GRE).
U ovom slucaju nije.ludilomozga je napisao/la:Onaj Papastopulos sto je dobio crveni protiv nas, nece igrati ni protiv nas. Direktan crveni karton je minimalno dvije utakmice suspenzije!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kao da se gleda ko je sta zasluzio, bitno je izboriti cilj kako znas i umijesGoalgetter je napisao/la:Znaci Belgija nije zasluzila da ide na Svjetsko, jer nije pobjedila Grcku? Ne kontam tu logiku.GKhan je napisao/la:Ako nemozemo dobit GRKE mislim da i ne zasluzujemo da idemo

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Nije valjda dobio jednu utakmicu suspenzije?!Vucevich je napisao/la:U ovom slucaju nije.ludilomozga je napisao/la:Onaj Papastopulos sto je dobio crveni protiv nas, nece igrati ni protiv nas. Direktan crveni karton je minimalno dvije utakmice suspenzije!
Belgija sebi ovo moze da dopusti da kiksa a mi nemozemoGoalgetter je napisao/la:Znaci Belgija nije zasluzila da ide na Svjetsko, jer nije pobjedila Grcku? Ne kontam tu logiku.GKhan je napisao/la:Ako nemozemo dobit GRKE mislim da i ne zasluzujemo da idemo
Jel kontas sad
"Volim te Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: antibot, EdinjoBos, KrajinaKing, MrPink, Proximic i 26 gostiju.