Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)
Ovaj Muuler najveca prevara,pa on moze uspet samo u Bajernu gdje kupi odbije lopte levandovsko,robena idr i na racun njih sve je i stekao u bilo kojoj dr ekipi ovo je totalno beskoristan igrac
Aj Ribanjedon_burza je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Njemacke gazde nisu sutra raspolozeni.Nek se domace "svabe" spreme na brzi ritam ribanja wc-skoljke
Kako si jadan . Nisu ti ljudi otišli tamo jer im se ide nego sto su morali . A tebi ce najveće dostignuce u životu biti sto si jednom mogao priuštiti dva pica umjesto jednog

lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Čistači wc-ova po trznim centrima Hamburgera i Stutgarta na aparatima.

Neuer opet
Francuzi im očitali lekciju. Mogli su i većom razlikom izgubit.

Francuzi im očitali lekciju. Mogli su i većom razlikom izgubit.
PoetryinMotion je napisao/la:Čistači wc-ova po trznim centrima Hamburgera i Stutgarta na aparatima.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- exorciiist
- Kontakt:
Jos uvijek spominjete srecu?
Ne pobjedjuje se na srecu sa 2-0, sve zasluzeno i to je to
Ne pobjedjuje se na srecu sa 2-0, sve zasluzeno i to je to
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Francuska do pobjede u finalu! Auuu kakvo će to kmečanje biti kada zalizani izgubi još jedno, po ko zna koje finale. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ali Griezmann je sa oceve strane porijeklom nijemac, ako je to neka utjeha nasim navijacima Svabije.
Strasan igrac, nosi Francusku na ledjima. kakav Pogba i bakraci

Strasan igrac, nosi Francusku na ledjima. kakav Pogba i bakraci
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Oba gola vise nego amaterski
, prvo Hektor bez ikakve potrebe izbaci u korner pa onda svinjogojac opet bez potrebe igra rukom
, a drugi gol opet amaterski Kimichi izgubio loptu u svom sesnetercu a Mustafi se izgubio a Neuer amaterski krivo procjenjuje i namjesta loptu Grizmanu. Onda švabe nisu nista mogle pogoditi toliko blizu a toliko daleko, ali Miller je stvarno propao steta sto ga Bayern nije prodao Man Unitedu..
Ali kada se sve sabere steta Italije i krive procjene Contea sa uvede Zazu... Italija bi ovo osvojila

Ali kada se sve sabere steta Italije i krive procjene Contea sa uvede Zazu... Italija bi ovo osvojila
- MysticAladin
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Zasluzeno Francuzi prolaze ne tako igrom kao sto Švabe ispadaju ne igrom . Jest falilo igrača Švabama Al nije neko to opravdanje sada kad su najveće zvijezde podbacile .
To je to...nažalost njihovu, igrač kao što je Hummels se ne može nadoknadit. Falio je i Italiji čitav vezni red protiv Njemačke (Marcha, Veratti, DDR i Candreva), pa se niko na to nije izvlačio, Švabe bile bolje u regularnom, po običaju bolje šutirali penale i prošli dalje. Danas nisu imali svoj dan, jedini koji su igrom zadovoljili su Ozil i Kroos, ostali ništa.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Najbolji igrač (i moguće strijelac prvenstva): Griezmann
Najbolji mladi igrač: Kimmisch (bolji je bio u cjelosti od Sanchesa iako ovaj igra finale pa treba tu biti oprezan)
Najgori (daleko) igrač prvenstva: Muller
Najbolji mladi igrač: Kimmisch (bolji je bio u cjelosti od Sanchesa iako ovaj igra finale pa treba tu biti oprezan)
Najgori (daleko) igrač prvenstva: Muller
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravo!
Dosta je i prepotentnih Nijemaca.
Dosta je i prepotentnih Nijemaca.
- exorciiist
- Kontakt:
Vidim ovdje neki pljuju po Ronaldu...Covjek je najbolji fudbaler svijeta za sezonu 2015/2016 bez obzira na ishod finala...jel razumijete?
Evra je odigrao dobru tekmu . Grizman isto cijelo prvenstvo
Thomas Müller - Fußballgott
Gledao sam Portugal naravno. Zato i kazem oni su me kroz svu tu borbu i vracanje u igru sa ogranicenim igrackim spobnostima vise impresionirali od Francuza. Nema zasluzeno ili nezasluzeno kada neko pobjedi onda je prosao. Ali neku igru ti Francuzi nisu pokazali do sada ako si iskren, ovo veceras za mene velika nula sa takvim igrackim kadrom. Ovo je Ronaldu zadnja sansa da nesto osvoji, mogao bi odigrati ekstra utakmicu.DANTES je napisao/la:vidi se objektivnost. prosto izbija iz tvojih postova.dinoze je napisao/la:Ja sam neutralan, svjedni su mi i jedni o drugi, ali sa obzirom po igri veceras nije mi Francuska nesto, ubjedjen sam da Njemacka igra u punom sastavom da Francuzi nebi znali koji dres njemacki golman nosi. Zato prednost dajem Portugalu.
pa pošto nisi gledao portugal, moram ti reći njih su prcali islanđani, mađari im golove davali ko od šale. hrvate prošli jer hrvati su to(kad imaš šansu da usereš, useri jer to im je tradicija), poljake prošli na penale, i prvi put dobili u 1/2 svjetsku velesilu vels... zaista su favorit
totalno. kapiten boksuje loptu oni sviraju penal. a pravila lijepo kažu da penal nije igranje rukom, u neprirodnom položaju ruke i sa namjerom. penal je kad te udari vazduh i padneš ko da imaš padavicuLiverbird je napisao/la:A da neko od vas realnih, što spominju nadmoć kokoški, navede kao razlog.
1. Smiješan penal dosuđen na kraju 1. poluvremena![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Od ovog svega najžalosnije je da ce Ronaldo dobit nagradu za najboljeg igrača Eura
- exorciiist
- Kontakt:
Ne, nego ce Grizman dobitNebeskaSila96 je napisao/la:Od ovog svega najžalosnije je da ce Ronaldo dobit nagradu za najboljeg igrača Eura
Al realno Miler je totalno podbacio na EP . Volim ga ko brata Al je totalno los bio
Thomas Müller - Fußballgott
večeras sam vidio greške koje su švabe pravile i francuzi iskoristili. greške koje da naprave u našoj ligi igrače bi nabili s noge na nogu. taktički trijumf francuza. njemci nisu iskoristili nijednu jedinu prednost koju imaju, a imaju ih dosta.dinoze je napisao/la:Gledao sam Portugal naravno. Zato i kazem oni su me kroz svu tu borbu i vracanje u igru sa ogranicenim igrackim spobnostima vise impresionirali od Francuza. Nema zasluzeno ili nezasluzeno kada neko pobjedi onda je prosao. Ali neku igru ti Francuzi nisu pokazali do sada ako si iskren, ovo veceras za mene velika nula sa takvim igrackim kadrom. Ovo je Ronaldu zadnja sansa da nesto osvoji, mogao bi odigrati ekstra utakmicu.DANTES je napisao/la:vidi se objektivnost. prosto izbija iz tvojih postova.dinoze je napisao/la:Ja sam neutralan, svjedni su mi i jedni o drugi, ali sa obzirom po igri veceras nije mi Francuska nesto, ubjedjen sam da Njemacka igra u punom sastavom da Francuzi nebi znali koji dres njemacki golman nosi. Zato prednost dajem Portugalu.
pa pošto nisi gledao portugal, moram ti reći njih su prcali islanđani, mađari im golove davali ko od šale. hrvate prošli jer hrvati su to(kad imaš šansu da usereš, useri jer to im je tradicija), poljake prošli na penale, i prvi put dobili u 1/2 svjetsku velesilu vels... zaista su favorit
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.