Slaba intervencija Ivetica kod drugog gola. Ordagic pokupio svaku na sredini.Thetraphak1921 je napisao/la:Mehidic najdominantniji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slaba intervencija Ivetica kod drugog gola. Ordagic pokupio svaku na sredini.Thetraphak1921 je napisao/la:Mehidic najdominantniji.
Seha jedini golman kojeg je trener izbacio iz utakmice zbog rezultata, znaci toliko je los biohz1987 je napisao/la:smajhl ufati onu loptu na kraju, a ne ko sheha
samo neka mi neko jos jednom napise na forumu da je seha golmancina!
neki su govorili da bi trebao i ispred begovica hahaha
ono istrcavanje na loptu
ispucavanje lopte
dodavanje prvom do sebe
nesigurnost
ma ne mogu da nadjem ni jednu pozitivnu golmansku karakteristiku kod sehe u danasnjem mecu
HahahahahhaHigh je napisao/la:Daj Ivetića da poveže redove.
Normalatuzlak1987 je napisao/la:Pite gledaju ovu utakmicu radi Duljevica, ako reprezentacija izgubi 1:7, a Duljevic ga zabije to je povoljan rezultat
begovic je umoran, ne ko ovaj njihov golmman...totasef1 je napisao/la:Da je Begović branio bilo bi 0 : 0
Vidi se strah i panika redovima Danaca, a i njihovi oštri startovi kao i ogroman broj žutih kartona koje su dobili pokazuje kolika nervoza se uvukla u njihove redove zbog naleta Dulje, Hajrovića, Đurića i društva. U drugom poluvremenu očekujem jednako dobru igru naših i mnogo prilika pred golom Danske, kao i u prvom poluvremenu.Thetraphak1921 je napisao/la:Tako je kolega, Dancima tamburanje visi u zraku. Nekim cudom su poveli, sto ne znaci da ce tako i ostati, obzirom da se nisu sastavili sa loptom. Ako Sejfudin i Efendic udju, jasno ce mi biti da svim silama krecemo naprijed i to ce znaciti potop Danaca.Maticar je napisao/la:Ja ne znam šta vi gledate, meni je ovo odlično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.