rasavoje je napisao/la:Iiiiiiiiiiii nisi ga dobio.

Ispunio sam i ovaj novi, a ako ti hoćeš mogu i tebe.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rasavoje je napisao/la:Iiiiiiiiiiii nisi ga dobio.
Pa kad djevojka udavi na svakoj temi. Sa svake teme se ona tjera, ali opet se vraca.Ramsey16 je napisao/la:Joj ovog sto se zado hahaha onaj prvi fol predobar ovaj nidje veze nemoj vise
Smiri se @arelihnoarelinho je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Iiiiiiiiiiii nisi ga dobio.
Ispunio sam i ovaj novi, a ako ti hoćeš mogu i tebe.![]()
Ma moramo te i sa ove teme otjerati.rasavoje je napisao/la:Uuu sto se neko upalio.
Imam ti ja tu prvuCaptain4 je napisao/la:Sličice koje mi trebaju da popunim album:
1. Intro : Uefa Euro 2016 Identify
2. Švicarska : Grb , Ricardo Rodriguez , Xherdan Shaqiri
3. Engleska , Nathaniel Clyne , Jordan Henderson
4. Vels : Ben Davies , Aaron Ramsey , Hal Robson - Kanu
5. Ukrajina : Yevhen Knacheridi , Serhiy Rybalka , Roman Zozulya
6. Poljska : Grb , Krzystof Maczynski , Robert Lewandowski
7. Češka : Ladislav Krejčl
8. Irska : grb
9. Portugal : Cedric
10. Mađarska : Tamas Kadar , Balazs Dzsudzsak
Duple :
Trofej , Yohan Cabaye , Gokhan Inler , grb Engleske , Joe Hart , Alan Dzagoev , Martin Škrtel , Jerome Boateng x2 , Craig Cathcart , Kyle Lafferty , Sergio Ramos , Isco , Giorgio Chiellini , Graziano Pelle , James McCarthy , Mikael Lustig x2 , Jimmy Durmaz , Aleksandar Dragović
jasko_juve je napisao/la:2016-COKE-GAME
S5SF-71ZT-W29BMoscardelli je napisao/la:Evo jos dva koda:
S9YC-7146-12EN
SDBN-D1YF-P2V4
Ovo su jednokratniMoscardelli je napisao/la:S5SF-71ZT-W29BMoscardelli je napisao/la:Evo jos dva koda:
S9YC-7146-12EN
SDBN-D1YF-P2V4
SK2Z-I15U-W2WE
S8RA-N1IE-M2MR
Znam drug, ja zavrsio sa onlineom pa djelim ove sto dobijem na slicicama. Ko prvi stigne njegovoSoba je napisao/la:Ovo su jednokratniMoscardelli je napisao/la:S5SF-71ZT-W29BMoscardelli je napisao/la:Evo jos dva koda:
S9YC-7146-12EN
SDBN-D1YF-P2V4
SK2Z-I15U-W2WE
S8RA-N1IE-M2MR
Treba li jos uvijek?donCorleone1892 je napisao/la:Sterling?