Odbojkašice

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Texi
Kontakt:

Re: Odbojkašice

Post Postao/la Texi » 06 jun 2013, 00:07

Posle Adele Helić i Jelena Trnić pojačala Zvezdu. Čudi me da nije na spisku reprezentacije za EL.
I think I'm a pussy one.

Cuckica
Kontakt:

Post Postao/la Cuckica » 09 jun 2013, 16:02

Sanja Starovic u tradicionalnoj Azerbejdzanskoj odjeci :)

slika
Cast ne moze oduzeti, ona se moze samo izgubiti!

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 jun 2013, 23:15

Pobeda i poraz podmlađene ženske selekcije u pripremnim mečevima za EL protiv Bugarske. Adela će definitivno biti dostojna zamena za Bjelicu.
Meč 1 - http://www.ossrb.org/main/vesti/13/bs1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Meč 2 - http://www.ossrb.org/main/vesti/13/bs3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dve pobede juniorki protiv Bugarske na pripremama za SP.
Meč 1 - http://www.ossrb.org/main/vesti/13/jsk1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Meč 2 - http://www.ossrb.org/main/vesti/13/jsk3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Seniorke sutra počinju sa pripremama za Gran Pri, na širem spisku je i Đerisilo.
http://www.ossrb.org/news-mainmenu-2/fi ... preme.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 jun 2013, 01:17

Sastav za prvi vikend EL u Belgiji ( 14.06. - 16.06. ).

Olga Raonić, Lana Dabić, Adela Helić, Ivana Luković, Nina Rosić (L), Jovana Stevanović, Maja Savić, Sofija Medić, Jelena Blagojević, Sanja Bursać, Ljubica Kecman, Aleksandra Cvetićanin.

Belgija - Srbija, petak 20:00.
http://www.laola1.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 15 jun 2013, 11:28

Devojke izgubile od Belgije na startu EL sa 3:1 ( 22:20, 8:21, 11:21, 18:21 )
Stats: http://www.cev.lu/Competition-Area/Matc ... x?ID=25352" onclick="window.open(this.href);return false;

'' Adela, nema potrebe da udaraš paralelu kad nikad u životu to nisi radila. '' - Aleksandar Vladisavljev :lol:
I think I'm a pussy one.

Cuckica
Kontakt:

Post Postao/la Cuckica » 16 jun 2013, 14:11

Sanja Starovic

[youtube][/youtube]

Naj poen

[youtube][/youtube]

Rabita BAKU Sanjin klub PRVAK SVIJETA 2011

[youtube][/youtube]

Pridruzite nam se na facebook-u :) https://www.facebook.com/pages/Sanja-St ... 4902431184" onclick="window.open(this.href);return false;
Cast ne moze oduzeti, ona se moze samo izgubiti!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2013, 23:32

a šta vam ova belgija radi u evropskoj ligi :roll:

ev i stevanovic ocekivano ode iz zvezde, prešla u novog italijanskog prvoligaša
nema potpisa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 sep 2013, 21:12

Toliko ste prije znali ovde razglabat o odbojkašicama, a sada u toku Evropsko prvenstvo za žene, a vi zaspali. :D

Inače u polufinalu EP koje se održava u Njemačkoj (malim dijelom u Švici, samo u jednom gradu), u polufinalu u subotu se sastaju Rusija-Srbija i Njemačka-Belgija.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2013, 23:27

niko ne prenosi :oops:
nema potpisa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2013, 00:24

Admir_Sa je napisao/la:niko ne prenosi :oops:
Njemački SPORT 1 prenosio do sada utakmice njemačke reprezentacije. Dvije utakmice sam gledao, doduše ovu drugu djelimično. Uglavnom Nijemice ostavile sjajan utisak, pogotovo nošene domaćom publikom.

Oba polufinala će u subotu biti na ****. Da li još neko prenosi, ne znam....

Edit: Polufinala su danas. Mala ispravka... ;)
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 13 sep 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 sep 2013, 00:28

effe_sa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:niko ne prenosi :oops:
Njemački SPORT 1 prenosio do sada utakmice njemačke reprezentacije. Dvije utakmice sam gledao, doduše ovu drugu djelimično. Uglavnom Nijemice ostavile sjajan utisak, pogotovo nošene domaćom publikom.

Oba polufinala će u subotu biti na ****. Da li još neko prenosi, ne znam....

Rai Sport 1 prenosi gledao sam vecinu utakmica i Polsat Sport poljski prenosi oni koji imaju CS mogu gledati ove kanale
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2013, 01:50

RTS prenosi.... sinoć sam sa oduševljenjem gledao sistematsko uništavanje Italijanki... Inače biće teško protiv Rusije u 1/2 finalu... ali ja vjerujem u Jovanu i kompaniju... uz malo sreće moglo bi opet biti finale Srbija-Njemačka!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 sep 2013, 18:06

Ruskinje pred finalom
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2013, 22:59

Finale: Njemačka - Rusija, sutra na programu.....

Nijemice su inače napravile sjajan preokret protiv Belgije. Gubile su 0:2 i stigle na kraju do pobjede od 3:2, sjajan susret čiji sam veliki dio pratio (u kombinaciji s fudbalom). Ova ekipa ima itekako karakter, nikada ne odustaje (ali kod koje selekcije Njemačke to nije slučaj :) ). Belgijanke su dugo vremena dosta dobro, dopadljivo igrale, ali na kraju su slomljene....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2013, 23:02

effe_sa je napisao/la:Finale: Njemačka - Rusija, sutra na programu.....

Nijemice su inače napravile sjajan preokret protiv Belgije. Gubile su 0:2 i stigle na kraju do pobjede od 3:2, sjajan susret čiji sam veliki dio pratio (u kombinaciji s fudbalom). Ova ekipa ima itekako karakter, nikada ne odustaje (ali kod koje selekcije Njemačke to nije slučaj :) ). Belgijanke su dugo vremena dosta dobro, dopadljivo igrale, ali na kraju su slomljene....
ista ta Njemačka je 2011 vodila protiv srbije 2:0 i neki 5 poena u trećem setu i pukla na kraju.... tako da... biće im teško protiv onih letećih ruskinja... pojele su srbiju danas... šteta htio sam finale 2011 opet....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 sep 2013, 21:29

@DANTES nam htio isto finale, kao 2011. :cry: Ali, @DANTES je zaboravio da Berlin i Beograd nisu isto, tj. da atmosfera u Berlinu ni izbliza ne nosi srpske igracice, kao ona u Beogradu. Kad sam zborio o cudu beogradskog zlata, kojim je dozivotni selektor Terzic sam sebi izgradio kult nedodirljivosti, bio sam ovde isprozivan od istog tog @DANTESa, od jedne osobe koje nesto nema u poslednje vreme - a koja me je htela videti u misjoj rupi, i od izvesnog mr Informacije, koji ima statisticke preglede svih liga, takmicenja i igraca, ali ne i zrna analiticnosti pa da to sve uveze u makar jedan smislen i logosan post.
Sve sami doajeni ss.ba foruma. Velika trojka. :roll:
E sad, posto sam i ovde bio u krivu, jer sam eto "pljuvao" Terzica, kao onomad sto sam "za dzabe pljuvao" i Vukovica, Mihajlovica, Pizona, Udovicica...jer sam ja samo to - 1 klasicni pljuvac, iskoristicu priliku da se zahvalim gospodinu Terzicu. To je ipak jedan vizionar, koji je zasluzio da ostane zapamcen po sledecim potezima:
1) ustanovljena je filozofija igre po kojoj se igracica menja samo ako se povredi;
2) ako nema povrede, igracice menjati samo u petom setu, jer tada ce nezagrejane rezervistkinje najvise da pokazu;
3) u napadu postoji samo jedna opcija. Zove se Jovana Brakocevic. 90% napada da ide preko nje pod muss;
4) ako se neka igracica preforsira ili povredi, kriva je samo ona ili losa sreca - ne i trener koji je nije odmarao;
5) ako se neko pobuni protiv toga - odstraniti ga i u narucenim clancima (kod burek-jogurt novinara) ocrniti;
6) suparnicke ekipe ne skautirati. Jbga, trosak je to;
7) timeout traziti tek nakon 10-0 serije za protivnika. Zasto da se ugledamo na ostale trenere (njih 99%), koji TO traze nakon serije protivnika od 3-0 ili eventualno 4-0;
8) na TO se treba derati na igracice, mraciti, psovati i vredjati ih. Strucni savet kako da se popravi igra nikako ne davati. To rade samo kvazi treneri i geekovi;
9) selekciju maksimalno tragicno napraviti. Po mogucstvu izostaviti prvo ili drugo najbolje resenje po poziciji;
10) ekipu cimati po svetskim i evropskim ligama, kupovima Donje mostanice i Sveslovenskih vasarskih gradova, a onda povrede tumaciti odsustvom srece ili necim drugim:;
11) Anju Spasojevic, Ivanu Djerisilo, sestre Tomasevic, Draganu Marinkovic, pa Blagojevic, Bursac....sve njih pozvati samo u slucaju da ti neko pistoljem atakuje na slepoocnicu;
12) kad sve to bude uradjeno, a pritisak medija se napravi - ili se pozvati na "kontinuitet dobrih rezultata" ili se primiriti i sacekati da bes sportske javnosti prodje;
13) pohvaliti obavezno igre trenutnog #1 tenisera sveta, jer ipak 1 techa ima uticaja na tako nesto. ;)

Ukratko, zelim selektoru Terzicu da odradi bar jos jedan olimpijski ciklus. Mala je to cena, da mu se budu videla ledja. 8-)

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 14 sep 2013, 23:40

Texi je napisao/la:Srbine, legendo, kralju, ne branim ja Terzića, čak šta više ne gotivim ga nešto preterano kao ni Kolakovića, i moje mišljenje se nije i neće promeniti, bez obzira na 2 zlata koja su njih dvojica osvojila ove godine.

Moje mišljenje je da su i odbojkaši i odbojkašice morali mnogo više da ostvare u prethodnih 4-5 godina, jer su sposobni za to, i da su glavni krivci treneri. Recimo jedan Zoran Gajić bi mnogo više napravio nego Kolaković, ako ništa drugo sa onim timom koji je Kolaković tada imao na raspolaganju osvojio bi barem SL, pored ovogodišnjeg zlata a Kolaković nije iako je 2 puta igrao finale, jednom u BG. O lošem rezultatu na OI da ne pričam.

Dakle ne branim ja Terzića niti se moje mišljenje o njemu promenilo posle zlata, pa da ga hvalim gde stignem.

U slučajeve Spasojević i Đerisilo ne bih ulazio, niti me interesuje ko je tu u pravu a ko ne.

Ali ne pada mi na pamet da kažem da je zlato osvojeno zato što je EP bilo slabo (jer nije, bilo je sasvim suprotno veoma jako), i meni je i dan danas čudo kako smo mi osvojili to zlato, prateći dosadašnje Terzićeve rezultate, moje mišljenje o njemu kao treneru i činjenicu na jako EP.

Pa čak i da je bilo slabo kako ti kažeš ne bi mi palo na pamet da napišem to, jer time omalovažavam ne samo Terzićev uspeh (konačno), nego i igračica koje pola godine ''ginu'' po terenima od Turske, preko Japana do Beograda pa opet Japana.

E o tome se radi...
@Magica

DANTES nisam, neka tamo osoba koja te je htela videti u mišijoj rupi takođe nisam... ili bar mislim da nisam :lol:
Ali, ne vidim ko bi drugi mogao biti izvesni Mr informacija, osim mene... pa da se onda podsetimo... ;)
Dakle, ne vidim u čemu je poenta tvog posta kad ja imam potpuno isto mišljenje o Terziću, možda bih čak mogao i dodati još neku stavku na ovih tvojih 13... :D
Ali isto tako i dalje stojim iza svojih reči, zlato u Beogradu nije osvojeno samo zbog domaćeg terena i to EP uopšte nije bilo slabo kako ti pokušavaš da predstaviš, ili si pokušavao ;)
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 sep 2013, 00:23

stani malo @magica zar nije najveće ZLO Jelena Nikolić? ona tjera đerisilo, spasojević, erić, tomašević, čitaković? sada sam zbunjen?
nisi ti pljuvac, eto katastrofu Savića nisi popljivao... iako je sa drim timom prsko ko lubenica...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 sep 2013, 10:33

DANTES je napisao/la:stani malo @magica zar nije najveće ZLO Jelena Nikolić? ona tjera đerisilo, spasojević, erić, tomašević, čitaković? sada sam zbunjen?
nisi ti pljuvac, eto katastrofu Savića nisi popljivao... iako je sa drim timom prsko ko lubenica...

:lol: :lol: :lol:

Klasicna dantesovstina - kad te provale da branis neodbranjivo, a ti brze bolje zameni teze. ;)

Jelena Nikolic radi to sto radi, jer je ocigledno stiti Terzic. A ko se zameri njim(a), vrata reprezentacije su mu zakljucana (pogledaj pod Anja Spasojevic). Jbeni luzer je selektor od 2002, cini mi se.Za sve to vreme, on igra sa jednom postavom, preopterecuje igracice, one se povredjuju...Ajde da nema igracki kadar, ali on ima najbolju ekipu u Evropi - na svakoj poziciji barem jednu top5 igracicu u Evropi, a na nekim pozicijama su mu izmene skoro istog kvaliteta kao i starterke. Jel vidi neko razliku u kvalitetu izmedju npr. Veljkovic i Rasic :?: Ali Rasic igra 100% utakmica, a Veljkovic cami na klupi.

Glede Savica, mozes da ga uporedis sa Terzicem tek onda kada bude syebao celu 1 generaciju, kada na 10 velikih takmicenja donese cele 3 medalje i kada ga igraci budu napustali zbog njegovog temperamenta. Cak i onda, Savic ce biti upamcen kao neko ko je u svojoj prvoj sezoni uzeo EL, a Terzic to nece moci ni za 3 trenerska zivota, jer niti jedan ozbiljan gazda odbojkaskog kluba takvom coveku nece dati ekipu u ruke.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 sep 2013, 16:39

aha... hvala na objašnjenju bio sam zbunjen vidim ne spominješ Nikolićku pa rek'o možda si nju zavolio...
što se terzića tiče ja njega ne branim više.... imao je priliku nije iskoristio maksimalno i to je to treba da ode... takav sam ja kada treba hvalim kada treba kudim, sve po zasluzi, nemam na tapetu stalno jedne te iste i stalno po njima izbacujem tjelesne tečnosti...
što se tiče rašić ona može i nekako ali vala krsmanović mi nikako ne leži... bloker bez bloka...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.