Ajd gledacu da te dresove sutra ubacim, registrovan sam tamo, al' nikako da se snađem oko toga.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja koliko ti viđoh na onim slikama dresovi su ti bili stari, tj. prošlosezonski, a za facepack ne znam.Maksuz je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma i ja po 2-3 tekma bacim dnevno, niti više mogu zbog vremena, niti mi se igra više, kad bih ga što kažeš počeo siliti dodijalo bi mi odma... Ovako ga fino meračim
A grafiku uzmi sa FM Bosnia foruma, registruj im se i skini, ja koristim facepack i dresove koje su uradili za FM 16 i super rade.
Ma imam ja grafike (dresovi, grbovi i facepack) al' nikako da uganjam SKIN neki dobar, nekad davno sam naletio na neki Željin. e sad ne znam naći
Ako neko ima neki relativno dobar skin, nek proslijedi![]()
A što se skina tiče, ako šta naletiš fino ne libi se da i meni proslijediš, ako ništa da malo onaj defaultni zamjenim.
Ako nije problem tebi il rahmi da to postavi ovdje na forum (link)
Upravo završih polusezonu na 2. mjestu, krenuše mi nešto loši rezultati i povrede, pa sreća kraj je, preskoči me Vitez, koji je ubica ove sezone baš ubica.
Ne mogu se riješiti antolovića i par igrača haha neče ih niko, a ne trebaju mi i hoću da oslobodim wageb al' neće ih niko
edit
Hvala Rahma, a naletio sam i tamo na forumu na to, pa ću ubaciti, vidim može na f15