Povjerenje Safetu Sušiću
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Povjerenje Safetu Sušiću
Od Slovačke u Zenici i igre bez zadnjeg veznog počeo je gubiti moju podršku, a od Nigerije i debilske taktike jedva čekam da ode s klupe.
Pa sta hocete,evo 8 ljudi ga podrzava.U igri je jos 100 forumasa,ako mu od njih 100 podrsku da 96 eto pobjede za Podravku 

Vala dosta ga je više! Dosadio je i Bogu i narodu!
NE
93%

93%

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle devedeset od sto forumasa protiv Susica, onih ostalih deset su kusur od naplate
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- plavipatriota
- Kontakt:
nisu još ni dvocifreni

On nije trener od golova i asistencija i zbog toga zasluzuje da ide 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DonCorleone
- Kontakt:
Kako to kada uvijek igra ofanzivan fudbal sa dva napadaca i od noge do nogeOtelo je napisao/la:On nije trener od golova i asistencija i zbog toga zasluzuje da ide

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da. 5 golova Cipru i 7 Walesu te 4 komada Belgiju to dokazujuDonCorleone je napisao/la:Kako to kada uvijek igra ofanzivan fudbal sa dva napadaca i od noge do nogeOtelo je napisao/la:On nije trener od golova i asistencija i zbog toga zasluzuje da ide.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako stvari stoje Papetovci ni termin ne bi mogli odigrati koliko ih je.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ovih 10 u plinsku komoru ne bi ih ni roditelji žalili.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Najbolje bi bilo odgoditi ovu anketu do proljeca, tad ce biti kompletni.. 

118 ovaca vs 10 plaćenika
pastir nam je dakako Pape
pastir nam je dakako Pape
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
za ekipu koja ima Messija ne mozes reci da igra bez napadaca..ali da i ja napisem svoje misljenje, Safete idi spasi nam kvalifikacije dok jos imamo nade. Jos od utakmice protiv Francuske na Kosevu ja tvrdim da on nema blage veze od danasnjeg nogometa i taktike..joey je napisao/la:Mislim da ce ova inzinjering ekipa bez napadaca nakantati cifu-te, i da ce dan nakon toga novinari nasu reprezentaciju i selektora dizatu u nebesa.
Ocekujem naslov tipa "Mi i Barcelona - bez napadaca do pobjede".
Kako god, losa mu je taktika od pocetka kvalifikacija ali isto tako konstantno mu neko fali u ekipi sto nije do njega. Trenutno boljeg trenera nema za nas, jer mijenjati trenera u po kvalifikacija je smijesno (nismo pitari)
Volim te Bosno!!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: POVJERENJE SAFETU SUŠIĆU
92%damirdamic72 je napisao/la:nisam znao fakat
OK to mi je trebalo
89 % forumaša je trenutno za to da teletina ide
Skupilo se najboljih 11 

ma to su ova četvorica-petorica njegovih plaćenika sa po dva accOtelo je napisao/la:Skupilo se najboljih 11

- SarajlijaTM
Inace uopste ne podrzavam susica,od trenutaka kad je poceo vise da gleda sebe,nego repku i samim tim nas poceo tjerati unazad. A generalno mislim da cemo ovako desetkovani dobro nakantati izrael,koji ce nas potcjeniti max
- Principatus
- Kontakt:
Haha kako sada neki moraju da prave jos vise novih nickova kako bi podigli ovih jadnih par procenata. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema moje povjerenje iz razloga jer ne poziva igrače koji su zaslužili nego poziva igrače na osnovu neke lične procjene koja niti je realna niti ima iste kriterije prema svim igračima i potencijalnim igračima. Nije dosljedan stavovima i dovodi se u neugodne situacije zbog arogantnosti i bahatosti (neću reći neznanja jer nije neznalica već arogantan i bahat). Trebao nam je novi selektor nakon SP jer ovaj je uradio šta je uradio, odveo nas na SP i svaka mu čast, treba nam neko novi ko će da nešto promjeni a Safetu se tada trebalo zahvaliti i poželiti sreću u daljnjem radu, Ne znam koga bi vidio kao nasljednika Sušićevog ali mislim da za one pare koje Safet dobiva možemo dobiti pristojnog selektora čak i stranca mada ja bih realno volio vidjeti domaćeg stručnjaka, možda nekog od bivših reprezentativaca ali ne znam ko ima te kvalitete za selektora.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990