Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la Vasa Ladacki » 16 maj 2014, 00:35

BluesForever je napisao/la:Sviđalo se nekom ili ne,ovo je večinom Božija kazna,imate svete knjige pa procitajte da uvjek dođe Božija kazna zbog ljudskih grijehova, a u današnjem vremenu na svakom koraku vidimo neki grijeh.
Vidi ovdje tek božije kazne, aa? :hmmmmm:

slika
Nama je Željo svetinja jedina.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2014, 00:37

Interista je napisao/la:Sta sve povezujete sa Bogom i kaznama nekim sta to mi toliko mozemo zgrijesiti da nam se non stop dogadjaju grozote kroz historiju okacite to macku o rep
[youtube][/youtube] :roll:Ovo je samo jedan obicni primjer, sa svojom vlastitom vjerom se majmuni ismijavaju,fuj.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 maj 2014, 00:38

Ova djeca na klipu, sve je to bilo normalno ili bi bilo da su ih roditelji odgojili kako treba i po pravilima. Te da im je drustvo dalo neku ulogu..

Sta ce oni kad zavrse skolu? Vide da nema nigdje nista, da su ko sto bi se reklo klosarcici bez prebijene banke bez perspektive pa pokusavaju da se pokazu na bilo kakav nacin. Ovakvih je na fb milion, prvo pocne iz kuce. Sve su krivi otac i mati, a ne dijete..

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 16 maj 2014, 00:40

Jeste, kazna je. Ne znam uospte kako mozete biti tako ograniceni, ako koga treba kazniti to su ovi politicari na vrhu, a ne obican narod, svako pocini neki grijeh zbog kojeg ga treba kazniti, naravno, ali govoriti da su ove poplave zbog toga je meni smijesno.

Nego, nije ni bitno, nece niko nikom promjeniti misljenje, sada treba gledati da se pomogne na bilo koji nacin kome se moze pomoci, a raspravljat cemo kada sve ovo prodje...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 maj 2014, 00:41

BluesForever je napisao/la:Ovo je samo jedan obicni primjer, sa svojom vlastitom vjerom se majmuni ismijavaju,fuj.
Vjerom koju su ti nametnuli nasilnici koji su u 15. vijeku došli iz Azije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2014, 00:42

DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ništa, valja tražit' ove likove, šta nam uradiše.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 16 maj 2014, 00:42

De bolan ne zaglupljuj sam sebe, kad već okolinu moraš zaglupljivati idiotskim postovima o nekim kaznama zbog ovoga ili onoga. Kakve veze imaju ovi balavci na klipu sa nepogodom u pichku materinu lijepu? Hajmo malo sive ćelije uključiti, razmišljati svojom glavom itd.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2014, 00:46

asunsao je napisao/la:Jeste, kazna je. Ne znam uospte kako mozete biti tako ograniceni, ako koga treba kazniti to su ovi politicari na vrhu, a ne obican narod, svako pocini neki grijeh zbog kojeg ga treba kazniti, naravno, ali govoriti da su ove poplave zbog toga je meni smijesno.

Nego, nije ni bitno, nece niko nikom promjeniti misljenje, sada treba gledati da se pomogne na bilo koji nacin kome se moze pomoci, a raspravljat cemo kada sve ovo prodje...
Allah đ.š nece promjeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne promjeni. Glasamo na izborima uvjek za iste i država tako stalno stoji u mjestu,i onda se žalimo kako to nama običnim smrtnicima ne da Bog da bude bolje u zemlji, a politicarima je naravno dobro,mito i korupcija na sve strane,niko ne prijavljuje, a i taj obicni narod griješi, taj isti obicni narod psuje Boga, jednom rjecju radi sve one stvari što je Bog zabranio, a ne radi one stvari što je Bog naredio.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2014, 00:46

Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera :facepalm: :facepalm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2014, 00:46

Kawhi je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Ovo je samo jedan obicni primjer, sa svojom vlastitom vjerom se majmuni ismijavaju,fuj.
Laž
DRUG NEBI TI PUNCA

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 16 maj 2014, 00:48

Kawhi je napisao/la:
Ti si jedan obicni papak et da znas,postuj moje(svoje) da bi postovao tudje.
Papcino...
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 16 maj 2014, 00:49

O moralu i etici pričaju umovi poput likova koji se vode pod nickom bluesforever i legenda reala. Pametnom dosta, budali neće biti jasno ništa.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2014, 00:50

Kawhi je napisao/la:
Ja sam musliman, a vjera islam nikad nije bila nasilna, u vjeri nema prisile, to stoji i u našoj časnoj svetoj knjizi.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2014, 00:50

legenda reala je napisao/la:a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera
:lol:

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 maj 2014, 00:51

legenda reala je napisao/la:Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera :facepalm: :facepalm:
Ako mislis na freestylera ovog iz Zavidovića, momak je prošao kroz teško djetinjstvo, izgubio oca, majka u teškom mentalnom stanju, krenuo sa drogama (ljepilo snif'o itd.), onda se bio sredio, okrenuo vjeri, ponovo se nešto desilo kući i opet krenuo istim putem, a što se tiče muzike, vrh je obzirom na uslove, poslušaj slobodno, pogotovo prvu...

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false; (fina slika, samo mosta više nema :( )

btw. i sigurno nije bilo zbog lajkova, niti je vjerovatno znao da ga se snima, udarilo ga u glavu vjerovatno nešto...
Zadnja izmjena: NK/RK Krivaja, dana/u 16 maj 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 maj 2014, 00:51

bagrcavi je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Laž
"Mi hoćemo tursku vjeru primiti, ali volimo rakiju piti i nećemo žene kriti."
Bošnjaci 15. vijeka :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 16 maj 2014, 00:52

Ali, svejedno je ljudi, kao da je nekome kome kuca sada putuje bitno jel ovo od Boga ili nije, bitno mu je da mu se pomogne, da se situira kao prije... tako da se raspravljate oko totalne gluposti.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 16 maj 2014, 00:53

A da prestanete sa time ko je kriv, od koga je ovo. Božija kazna, iskušenje, samo On zna :?

Živinice su odsječene, Spreča haos napravila, većina okolnih mjesta pod vodom :crazy:

Samo kod mene ništa nema, jbg geografski položaj dobar, al' treba pomoci ugroženima :roll:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 maj 2014, 00:54

legenda reala je napisao/la:Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera :facepalm: :facepalm:
Ja sam misljenja da se od njih moglo napraviti nesto, da se trudio neko..Ali posto danas roditelji naprave dijete samo da ga naprave desavaju se ove stvari..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2014, 00:55

Kawhi je napisao/la: "Mi hoćemo tursku vjeru primiti, ali volimo rakiju piti i nećemo žene kriti."
Bošnjaci 15. vijeka :kafa:
:facepalm:
Stvarno si dosta gluposti navaljao za večeras. Odmori se.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, VolimBiH96 i 10 gostiju.