AlQammar je napisao/la:I kad je hrvatska bila treca 98' imali su ostali pravo dobre repke!Ali je hrvatska i ako debitant bila treca na svijetu i teze su francuzi njih pobjedili u polufinalu nego brazil sa ronaldom,bebetom,romariom itd... Ama dokle vise taj komplex manje vrijednosti,to je nasa prilika pogotovo sto smo prvi put na svjetskom i sto ce nas mnogi potcjenit.Samo me susic brine,steko sam dojam da igraci kad ga pogledaju na njegovoj faci vide da ne vjeruje da oni mogu nesto protiv argentine,umjesto da bude suprotno.Nikad nismo imali bolje igrace ni reprezentaciju, o motivu i da ne govorim.Bez obzira ja vjerujem da mozemo daleko dogurat aBd i
hocemo, Argentinu cak uzet,sto da ne.Na njima je pritisak,imamo motiv dovoljan bez imperativa pobjede, igramo u riju pa cijeli stadion ce navijat za nas,kad smo mogli spancima,portugalu itd parirat mozemo i argentini uz Boziju pomoc i do pozitivnog rezultata!Ubjedzen sam da zmajevi to mogu aBd!![]()
![]()
ajd ti uporedi te igrace koji su igrali za Hrvate s ovim nasim sadasnjim, ko nebo i zemlja...
na osnovu cega da se gradi optimizam gad Midzet kosta vise nego dvih nasih 24 igraca zajedno.
mslo realnosti...
sve ispod 4 komada je beton!