Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Baraž - SP 2014
Bombasticne najave da ce na Islandu bit toliko hladno da se nece moci igrat su idiotske. Uz to jos racunaju vrijeme za tjedan dana. Bit ce temperatura iznad nule.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa taman da temepratura bude 10°C to je jos uvjek hladno, a da ne pricamo ispod 0°C a vec ispod 10°C je nezgodno.
Kako god nimalo nece biti lako Hrvatima, ovi ce se svim silama boriti da odu na SP, nego hajde ti objasni ovim strucnjacima sto misle da su svi probleme otilsli sa Stimcem.
Isti ovi sto pricaju za Susica kao je on slaba karirka a treba da dodje Barabarz pa cemo preko noci biti "Spanija" jeste ali u qurcu krasnom, isto tako vazi za Stimaca - Kovac, ko garantuje da nece biti mngo gore sa Nikom nego sa Stimcem.
Ljudi skontaj te jednom da igraci igraju, da im ne mozes preko noci u noge dati inekciju pa da postanu igracine.
Mada sam misljenja da ce proci komsije ali u dvije jako teske utamice. Pa da se na SP sretnemo ako Bog da.
Kako god nimalo nece biti lako Hrvatima, ovi ce se svim silama boriti da odu na SP, nego hajde ti objasni ovim strucnjacima sto misle da su svi probleme otilsli sa Stimcem.
Isti ovi sto pricaju za Susica kao je on slaba karirka a treba da dodje Barabarz pa cemo preko noci biti "Spanija" jeste ali u qurcu krasnom, isto tako vazi za Stimaca - Kovac, ko garantuje da nece biti mngo gore sa Nikom nego sa Stimcem.
Ljudi skontaj te jednom da igraci igraju, da im ne mozes preko noci u noge dati inekciju pa da postanu igracine.
Mada sam misljenja da ce proci komsije ali u dvije jako teske utamice. Pa da se na SP sretnemo ako Bog da.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da, Kovac bas moze da im "ubrizga injekciju" da odigraju puno bolje nego pod Stimcem. Jer to su sve jako dobri igraci i ono sto su pokazali pod Stimcem nije ni izbliza ono sto oni zapravo mogu.
Pa bice hladno, mozda maks 5 stepeni. Ali ozbiljnim igracima to ne bi trebalo previse smetat.
A Island je fakat fascinantna drzava, valjalo bi posjetit. Samo sam bio na aerodromu gore jednom, lijepo izgleda iz zraka.
A Island je fakat fascinantna drzava, valjalo bi posjetit. Samo sam bio na aerodromu gore jednom, lijepo izgleda iz zraka.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- alan_kardec
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:jeste, potvrdjeno je to.alan_kardec je napisao/la:Milovan Mažić, navodno, sudi revanš utakmicu Rumunija-Grčka što mu je jedan od zadnjih testova pred SP.
to me čudi. to bi mogla biti najzajebanija tekma za suditi, esencijalna ciganija sa obje strane, ja bi tu očekivao od uefe nekog apsolutnih top sudiju, kao što su stavili Proencu za tekmu u Atini
Biće teška utakmica, i jedni i drugi igraju tvrdo i grubo, ponekad i prljavo, ali ne mislim da će mu to predstavljati veći problem jer je ranije sudio i neke od najjačih tekmi u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ima dovoljno iskustva, najbolji je sudija JSL-a, a znamo kako teške utakmice tamo mogu biti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hoce al u gujci,pogotovo u vecernje sate.Rusija je Bahami nasuprot Islanda u to doba,Lillard je napisao/la:Bombasticne najave da ce na Islandu bit toliko hladno da se nece moci igrat su idiotske. Uz to jos racunaju vrijeme za tjedan dana. Bit ce temperatura iznad nule.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zvali su Janicu u stožer za ove dvije utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zna li neko koji tv kanali ce prenositi utakmice baraza?
Ako mislis na TV iz BiH, koliko znam jos niko nije najavio da ce prenosti neku utakmicu.geoxx je napisao/la:zna li neko koji tv kanali ce prenositi utakmice baraza?
Mozda neko bude uzeo Hrvate da prenosi, a moje misljenje da ce neki od Arena kanala sigurno prenosti Portugal - Svedska. Za ove strane ne znam.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bolje bi prošli sa MedvjedšćakomVirtu4l je napisao/la:Zvali su Janicu u stožer za ove dvije utakmice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo je Reykjavik danas:

Ljudi o cemu pricamo, ni u Zagrebu nece bit toliko bolje za igrat sto se hladnoce tice.
Ljudi o cemu pricamo, ni u Zagrebu nece bit toliko bolje za igrat sto se hladnoce tice.
Ovi će definitivno poginuti na terenu.BARAŽ: Svakom igraču Jordana po 1.000.000 dolara!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Džaba im kad nemaju znanja. Mogu vršiti presing kao Barca ili Borussija, ali bez kvaliteta je nemoguće dobiti Urugvaj.Virtu4l je napisao/la:Ovi će definitivno poginuti na terenu.BARAŽ: Svakom igraču Jordana po 1.000.000 dolara!
Opet ti degradiraš
prešlo ti u naviku, lol 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta ću, kad već mogu Nadala, valjda mogu i ove.

Malo se šalim. Što se utakmice tiče, vjerujem da će Urugvaj sve riješiti u današnjem meču. Jordan je svakako u problemima sa sastavom, imaju suspendovanih igrača jer su prenijeli kartone iz kvalifikacija, ne igra im prvi golman, kapiten, što je veliki hendikep za ionako slabašan tim. Tamo vlada velika euforija, skoro kao kod nas, ali nema im od toga velike pomoći kad Cavani i Suarez istrče na teren.
Trebalo bi biti puno zanimljivije u drugom meču između Meksika i Novog Zelanda. Na papiru su meksikanci veliki favoriti, ali obzirom kako igraju u posljednje vrijeme, teško da mogu nekoga savladati sa lakoćom. Čitam da su pozvani samo 'domaći' igrači, bez internacionalaca? Međutim kad pogledamo rezultate njihovih mladih selekcija, jasno je da je njihova liga riznica talenata.
Promijenili su puno selektora u posljednje vrijeme i stvarno su u velikim problemima. Kvalitet nije sporan, ali nešto čudno se dešava sa njima.
Trebalo bi biti puno zanimljivije u drugom meču između Meksika i Novog Zelanda. Na papiru su meksikanci veliki favoriti, ali obzirom kako igraju u posljednje vrijeme, teško da mogu nekoga savladati sa lakoćom. Čitam da su pozvani samo 'domaći' igrači, bez internacionalaca? Međutim kad pogledamo rezultate njihovih mladih selekcija, jasno je da je njihova liga riznica talenata.
Promijenili su puno selektora u posljednje vrijeme i stvarno su u velikim problemima. Kvalitet nije sporan, ali nešto čudno se dešava sa njima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ES prenosi Jordan-Urugvaj... milion dolara a? hehe navijam za njih iako simpatisem uruse... naravno da mogu... u fudbalu je to uvijek moguće...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Utrpa ga Urugvaj. To bi bilo to, imamo još jednog učesnika na SP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam kako ova Azija ima drskosti trazit jos ekipa na SP-u. Treba im smanjit i ovo sto imaju. Isto vazi za Centralnu/Sjevernu Ameriku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.