Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
cedevita ima jednu veoma solidnu ekipu, samo sto sada sem tomasa nema velikih zvjezda, ali to je opet jer je repesa slozio ekipu prema njegovoj koncepciji tj. radna ekipadjoleprijedor je napisao/la:Cedevita opet neće napraviti ništa posebno...Ja ih lično ne vidim na FF.Rano je još za neke jasnije prognoze,ali...
Lillard je napisao/la:
Zdrijeb Eurokupa.
A onda pogledas Zvezdu koja je najjaca po imenima i kazes mi ko je od njih potencijalni reprezentativac Srbije?JHam je napisao/la:i onda se neko pita kako srbija ima puno jakih igraca za repke, pa samo pogledat koja godista ima igraju aba ligu i mislim da je sve jasno...
neno#4 je napisao/la:A onda pogledas Zvezdu koja je najjaca po imenima i kazes mi ko je od njih potencijalni reprezentativac Srbije?JHam je napisao/la:i onda se neko pita kako srbija ima puno jakih igraca za repke, pa samo pogledat koja godista ima igraju aba ligu i mislim da je sve jasno...
jedino streamovi,filip13 je napisao/la:gdje na netu gledati tekme aba lige sa arenasporta?
Igrom slucaja i uzrokom velikog broja otkaza. Navedi mi jos jednog?filip13 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:A onda pogledas Zvezdu koja je najjaca po imenima i kazes mi ko je od njih potencijalni reprezentativac Srbije?JHam je napisao/la:i onda se neko pita kako srbija ima puno jakih igraca za repke, pa samo pogledat koja godista ima igraju aba ligu i mislim da je sve jasno...
katić?
Mitrović? Možda i Cvetković,ali pod uslovom da ode iz Zvezde i negdje dobije pravu priliku...To je to..neno#4 je napisao/la:
Igrom slucaja i uzrokom velikog broja otkaza. Navedi mi jos jednog?
djoleprijedor je napisao/la:Mitrović? Možda i Cvetković,ali pod uslovom da ode iz Zvezde i negdje dobije pravu priliku...To je to..neno#4 je napisao/la:
Igrom slucaja i uzrokom velikog broja otkaza. Navedi mi jos jednog?
Igrom slucaja i uzrokom velikog broja otkaza. Navedi mi jos jednog?[/quote]filip13 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:A onda pogledas Zvezdu koja je najjaca po imenima i kazes mi ko je od njih potencijalni reprezentativac Srbije?JHam je napisao/la:i onda se neko pita kako srbija ima puno jakih igraca za repke, pa samo pogledat koja godista ima igraju aba ligu i mislim da je sve jasno...
katić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.