I ja imam problema sa ovim, pa ako neko zna kako ovo riješiti bio bih mu zahvalan.Otelo je napisao/la:'ebo ovo pocnem da gledam i nakon 15 minuta mi pocne da koci i ako je uploadova gotovo do kraja video,jel treba pokrenut kao admin il sta?
XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako mi ko može dati link za skidanje 1channel add ona, ne mogu ga nać da ga hebeš
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
evo ti http://www.2shared.com/file/qf-h9sfV/re ... r-003.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- champions1921
Kako vam prekida video?? Ako vam sjecka nakon odredjenog vremena moguce da vam se procesor pregrijava.. Mozda ima prasine u kompu koja zagrijavanje ubrzava.. To cesto zna biti uzrok .. Potezak je XBMC, pogotovo ako vam je komp stariji i slabijih perfomanci....anell je napisao/la:I ja imam problema sa ovim, pa ako neko zna kako ovo riješiti bio bih mu zahvalan.Otelo je napisao/la:'ebo ovo pocnem da gledam i nakon 15 minuta mi pocne da koci i ako je uploadova gotovo do kraja video,jel treba pokrenut kao admin il sta?
BUDI ŽELJO !!!
Ako presjeca prvo bi trebalo provjeriti internet i ispitati streaming preko neta, pa opcije u firewallu i sl.
Ako van ne trebaju titlovi onda ovo sve mozete gledati direktno preko weba, iskljucite advanced hardware u flash opcijama i nece trositi nikakve resurse.
Najbolje je opet downloadirati HD materijal, flash nije tako konscepiriran da reproducira hd materijal sa konstantnim bitrate.
Isto instalirati VLC Player koji ima sve potrebne kodeke i uradjen video splitter/decoder koji na neki i meni nejasan nacin reproducira video bez dodatnog koristenja cpu ili gpu-a.
Ako van ne trebaju titlovi onda ovo sve mozete gledati direktno preko weba, iskljucite advanced hardware u flash opcijama i nece trositi nikakve resurse.
Najbolje je opet downloadirati HD materijal, flash nije tako konscepiriran da reproducira hd materijal sa konstantnim bitrate.
Isto instalirati VLC Player koji ima sve potrebne kodeke i uradjen video splitter/decoder koji na neki i meni nejasan nacin reproducira video bez dodatnog koristenja cpu ili gpu-a.
Instaliro sam program i sve je ok,samo nmg nikako da se uspjesno registrujem na pod na pi si . net
kako god pokusam,kaze mi da sam unio pogresan datum rodjenja xD
Zna li neko kako da rijesim taj problem?
kako god pokusam,kaze mi da sam unio pogresan datum rodjenja xD
Zna li neko kako da rijesim taj problem?
nemoj ni unosit datum rođenja, bespotreban je
Stalni mi se ovo pojavljuje kad uđem u xbmc, kao trebam aktivirati neki pvr client, i uđem tamo gdje se aktiviraju gdje ih ima oko 10. probao sam aktivirati svaki od njih ali mi poslije dole u desnom donjem uglu piše connection lost ili pvr broken. Bez problema gledam filmove ali smeta mi što se to pojavljuje. Zna li neko u čemu je problem.

Pustiću sunce da topi ljubav!
Probaj ih uklonit,ja sam tako rijesio.hoshafka je napisao/la:Stalni mi se ovo pojavljuje kad uđem u xbmc, kao trebam aktivirati neki pvr client, i uđem tamo gdje se aktiviraju gdje ih ima oko 10. probao sam aktivirati svaki od njih ali mi poslije dole u desnom donjem uglu piše connection lost ili pvr broken. Bez problema gledam filmove ali smeta mi što se to pojavljuje. Zna li neko u čemu je problem.
Onemoguci ih.
odo ih smjesta onemogućit, majku im njihovuDzoni je napisao/la:Probaj ih uklonit,ja sam tako rijesio.hoshafka je napisao/la:Stalni mi se ovo pojavljuje kad uđem u xbmc, kao trebam aktivirati neki pvr client, i uđem tamo gdje se aktiviraju gdje ih ima oko 10. probao sam aktivirati svaki od njih ali mi poslije dole u desnom donjem uglu piše connection lost ili pvr broken. Bez problema gledam filmove ali smeta mi što se to pojavljuje. Zna li neko u čemu je problem.
Onemoguci ih.

i hvala ti
Pustiću sunce da topi ljubav!
da ovdje postavim
uradih ono što @ Dzoni juče napisa za one kanale, al' kad hoću da otvorim Most recently updated na Navi-x, dobijem ovo:

šta može biti problem ?

uradih ono što @ Dzoni juče napisa za one kanale, al' kad hoću da otvorim Most recently updated na Navi-x, dobijem ovo:

šta može biti problem ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Skinite XBMC akov već niste.Koje je zadovoljstvo gledati Avengerse u HD-u
Normalno bez ikakvog čekanja da se skine
Zbog ovog ću povezati PC sa LCD-om
Koji sada film gledati

Zbog ovog ću povezati PC sa LCD-om

Koji sada film gledati

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i u mene istoanonimni je napisao/la:da ovdje postavim![]()
šta može biti problem ?

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
update: sad hoće da uđe, al' nema onog Live TV Channels kod mene i kad kliknem na ovo:

opet se pojavi ono Cannot open file...
pitanje je isto kao ovo gore

opet se pojavi ono Cannot open file...
pitanje je isto kao ovo gore

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam do cega bi moglo bit,znao je i kod mene zabagat tako al kad iskljucim program i nekad poslije (kad mi na um padne) probam ponovo i tada obicno radi.
al u zadnje vrijeme nemam tih problema.
al u zadnje vrijeme nemam tih problema.
meni je Most recently updated proradio na sreću, al' ovo neće ni naopako... probaću sad opet, šta ću...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a gledam sad po forumima kad dosta ljudi koristi server ima problema
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
nije ovo za mene onda
ma dosta su i ovi filmovi, HD strašan
a ako ovo nekad proradi, dobro i jest 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Instalirao sam XBMC, podesio sve ovo iz prvog posta, sto se tice titlova, skinuo icefilms i to.. Eh, kad otvorim icefilms, dodje mi puno toga sto moram skinut, ja sam skinuo 2-3 ona filea, ovo ostalo isao remind me later. Da li sve to moram downloadovat kako bi mogao gledati filmove, ili to ipak nije potrebno? Jer, kad otvorim npr. najgledanije filmove, i hocu pustit neki film, izaberem dvd rip, pustim nekoliko onih url-ova, na svakom mi dodje da pokusam sa sljedecim.. Sta nisam dobro uradio? Ako moze pomoc, bio bih zahvalan. 

Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 83 gosta.