Josip Kvesić

Josip
Kontakt:

Re: Josip Kvesić

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 16:35

ciza je napisao/la:
Josip je napisao/la:Kvesa danas bio odlican u prijatelski susret protiv veleza (iako nisam gledao tekmu). borio se kao lav, i to je tako uvijek, bio fenomenalan, bravo kvesa samo nastavi
imas li ti licnu kartu? nemoj se uvrijedit ali ne bi rekao da si jos punoljetan
ti me ovdje vrijedjas a bubreg mi splasnuo kako si mogao nesto tako uciniti.

ps. ovo je tema o kvese, i zato hocu malo postovanje prema njemu

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 jan 2013, 16:36

Josip je napisao/la:
ciza je napisao/la:
Josip je napisao/la:Kvesa danas bio odlican u prijatelski susret protiv veleza (iako nisam gledao tekmu). borio se kao lav, i to je tako uvijek, bio fenomenalan, bravo kvesa samo nastavi

Jesil ti zeljan paznje ili koji ti je qurac?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 jan 2013, 16:37

Josip je napisao/la:
ciza je napisao/la:

Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 jan 2013, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 16:38

opet, profulio temu, idi malo pecaj ili kuhaj pa ces mozda nauciti nesto...

i sto se kvese tice, pozvan je u repku, dobio sam nezvanicnu informaciju o tome, sretno kvesaaaa

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 jan 2013, 16:40

Ja bi ti p^reporucio jednu divnu pjesmu od Riblje corbe koju su davo otpjevali, a ona glasi"o kako je lepo biti glup" pa poslusaj je i postavi kao svoju pjesmu na fejsu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 16:42

Tracy3McGrady je napisao/la:Ja bi ti p^reporucio jednu divnu pjesmu od Riblje corbe koju su davo otpjevali, a ona glasi"o kako je lepo biti glup" pa poslusaj je i postavi kao svoju pjesmu na fejsu.
ako hoces o muziku imas ovu stranicu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=621" onclick="window.open(this.href);return false;

pozdrav od mene

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 jan 2013, 16:43

KAd smo vec kod Kvesica interesuje me sta je bilo sal ijevog beka Muhameda Subasica,igrao je u cvajti,sigurno da ima vise iskustva od Kvesica,znam da je bio povrijedjen jedno vrijeme..

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 16:44

zgembo89 je napisao/la:KAd smo vec kod Kvesica interesuje me sta je bilo sal ijevog beka Muhameda Subasica,igrao je u cvajti,sigurno da ima vise iskustva od Kvesica,znam da je bio povrijedjen jedno vrijeme..
Subasic je bio sil.ovan od velikog fudbaler Vrsajevica kad je dynamo dresden igrao protiv hajduk, a ti ga hoces u reprezentaciji. Smjesno do bola maiinn

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 24 jan 2013, 17:14

Josip je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:
Josip je napisao/la:ON CE BITI NAJBOLJi BH IGRAC TO JE SIGURNO!! KVESA MAJSTORE
Dok ne dodje Kolasinac.
ti bgmu svakom postu spominjes veliku glavusu kole, sta imas ti sa njim, ili si zaljubljen ili ti je brat, sta je ovo, dosadio si vise...

hajde adió
Sta imas protiv glavonju? Momak je as bosanskog-hercegovackog fudbala i to ce dokazat kad tad. Inace mi je drug.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 24 jan 2013, 17:58

[youtube][/youtube]

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 24 jan 2013, 18:10

Mislio sam dace me ovaj video oduseviti ali nista posebno nisam mogao da vidim... izgleda da ovaj video zeli pokazata kako je svaki njegov kontakt sa loptom neki uspjeh. Reprezntativni kvalitet nisam mogao vidjeti u ovom video, nadam se dace pokazati protiv Slovenije da se varam.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2013, 18:19

Zasluzio je poziv i bas mi je drago sto ga je dobio.Vjerujem da ovaj momak ima pred sobom svijetlu buducnost.Vidim ga ubrzo u nekim timovima iz liga 5-ice,najbolje bi mu bilo u Primeri 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jan 2013, 18:21

Adi_Zepce je napisao/la:Zasluzio je poziv i bas mi je drago sto ga je dobio.Vjerujem da ovaj momak ima pred sobom svijetlu buducnost.Vidim ga ubrzo u nekim timovima iz liga 5-ice,najbolje bi mu bilo u Primeri 8-)
Nema Navarro jos puno tako da se Sevilla ubila za Kvesu :P
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2013, 18:22

sajo10 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Zasluzio je poziv i bas mi je drago sto ga je dobio.Vjerujem da ovaj momak ima pred sobom svijetlu buducnost.Vidim ga ubrzo u nekim timovima iz liga 5-ice,najbolje bi mu bilo u Primeri 8-)
Nema Navarro jos puno tako da se Sevilla ubila za Kvesu :P
:lol: :lol:
Sevilla-najveci bh.klub u Europi :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 jan 2013, 18:23

AlenHalilovic je napisao/la:Mislio sam dace me ovaj video oduseviti ali nista posebno nisam mogao da vidim... izgleda da ovaj video zeli pokazata kako je svaki njegov kontakt sa loptom neki uspjeh. Reprezntativni kvalitet nisam mogao vidjeti u ovom video, nadam se dace pokazati protiv Slovenije da se varam.
Daj makni tog klinca sa profila i promijeni ime profila, trenutno si lik koji se najvise sramoti po forumu.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 jan 2013, 18:33

Ja nista ne vjerujem, nema pečata xD

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jan 2013, 18:42

Prije nekoliko mjeseci, sa jednim forumašom sam "zaratio" jer je on tad otvorio ovu temu, da bi je administracija foruma prebacila i ujedinila sa drugom temom.
Momak je tad bio mladi reprezentativac i stvarno bi tad ta tema bila suvišna i povod da se za svakog U-21 reprezentativca se otvori po jedna tema. Bilo bi previše.
Pozivanje Josipa u A selekciju je dokaz dobre saradnje Jagodica i Sušića, a prije svega igračkih kvaliteta momka. Najbolji na toj poziciji u ligi i siguran sam da bi ga svaki premijerligaš volio imati u svojim redovima. Zato Josipe dobrodošao u odabrano jato!!! ;) ;)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 jan 2013, 19:12

AlenHalilovic je napisao/la:Mislio sam dace me ovaj video oduseviti ali nista posebno nisam mogao da vidim... izgleda da ovaj video zeli pokazata kako je svaki njegov kontakt sa loptom neki uspjeh. Reprezntativni kvalitet nisam mogao vidjeti u ovom video, nadam se dace pokazati protiv Slovenije da se varam.
I Džekin video iz Želje nije pokazivao ništa posebno , a nitko iz igre prikazane u tom videu ne bi mogao zaključiti da će kasnije biti prodan za 30 miliona eura... Čak su mu se i smijali treneri u klubu , ali završilo je ovako kako jest.
Mislim da iz samo jednog videam,koji pokazuje samo onu lijepu stranu njegove igre,ne možemo zaključiti o kakvom igraču se radi , no nadam se da će se pokazati u reprezentaciji .

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jan 2013, 19:49

cestitam kvesa,
jbt selo Kočerin ima dva reprezentativca :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 jan 2013, 20:04

Igrac koji je dobio najvise aplauza i zbog kojeg sam i ja sam dolazio i uzivao gledajuci zelju...
Bas mi je drago sto je pokazao da se trudom i zalaganjem u nasoj ligi moze doci do repke i sasvim sigurno on vec sada vrijedi najmanje milion.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.