TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Jel ko od vas cuo za NET tv plus???
-
- Kontakt:
Ma MojaTV zakon.
Trenutno je telemach(total) vrh,moja tv sa potencijalom koji ima je osrednja platforma,kablovska kuća Txtv ima bolju ponudu od mojetv da ne govorimo o kvaliteti signala i problemu zamrzavanja slike u mojoj tv.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Total tv je zakon, imate svakih programa, za sve uzraste.
Od sporta tu su neprikosnoveni SK, SK+, SK Prime (i kao SK Slovenia i Hrvatska, slican progmra kao SK Srbija, samo Slovenci prenose Ligu Prvaka), onda imate ESPN America, Eurosportove, SOS.
Ovi standardni domaci, dalje imate FOX, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, TV1000, Universal sto se tice tako serija i filmova mozete citav dan da presjedite ispred TVa
Onda su tu nezaobilazni kanali za ljubitelje prirode, istrazivanja i tako toga, Discovery, Nat Geo, Viast Explorer, Viast Nature, Viast History, Animal Planet, History Channel (u posljednje vrjeme sam navucen totalno na ovaj kanal, posebno na Ax Men, American Restoration, American Pickers, Storage Wars, pa kad budu kamiondzije, uzivanje svaki dan
)
Ako imate klince tu su Disney, Ultra TV, Minimax, ako ste kuvari tu je 24Kitchen, pa onda imate kanale kao sto su TLC i IQS na kojim imate svega, E! (svjet poznatih, Karadshiani i tako to
)
Za gejmere tu je Ginx, ima dosta muzickih kanala (MTV, DM), dosta kvalitetnih kanala iz Srbije (Prva, RTS 1, RTS 2, RTS Sat, B92, itd.
Uglavnom to je to zbog cega je Total najjaci.
Od sporta tu su neprikosnoveni SK, SK+, SK Prime (i kao SK Slovenia i Hrvatska, slican progmra kao SK Srbija, samo Slovenci prenose Ligu Prvaka), onda imate ESPN America, Eurosportove, SOS.
Ovi standardni domaci, dalje imate FOX, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, TV1000, Universal sto se tice tako serija i filmova mozete citav dan da presjedite ispred TVa

Onda su tu nezaobilazni kanali za ljubitelje prirode, istrazivanja i tako toga, Discovery, Nat Geo, Viast Explorer, Viast Nature, Viast History, Animal Planet, History Channel (u posljednje vrjeme sam navucen totalno na ovaj kanal, posebno na Ax Men, American Restoration, American Pickers, Storage Wars, pa kad budu kamiondzije, uzivanje svaki dan

Ako imate klince tu su Disney, Ultra TV, Minimax, ako ste kuvari tu je 24Kitchen, pa onda imate kanale kao sto su TLC i IQS na kojim imate svega, E! (svjet poznatih, Karadshiani i tako to

Za gejmere tu je Ginx, ima dosta muzickih kanala (MTV, DM), dosta kvalitetnih kanala iz Srbije (Prva, RTS 1, RTS 2, RTS Sat, B92, itd.
Uglavnom to je to zbog cega je Total najjaci.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Total TV imam i ja i mislim da niko trenutno nema bolju ponudu od njih 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- legenda reala
- Kontakt:
Totalu trebaju HRT,Nova i Rtl tj. Hrvatski kanali da bi postao baš neprikosnoven 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kodirali mi NTV Spor na turksatu pa ako iko zna kod nek pošalje 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
SBB-u nedostaju samo 4 arene koje su imali pre i da to bude najjaca kablovska kuca u regionu.legenda reala je napisao/la:Totalu trebaju HRT,Nova i Rtl tj. Hrvatski kanali da bi postao baš neprikosnoven
Za 15-ak ojra imas oko 150 kanala,sve sto ti treba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Mali pošto znam da ti imaš antenu, motor, koji ti je resiver??LBJ MVP je napisao/la:Kodirali mi NTV Spor na turksatu pa ako iko zna kod nek pošalje
Pređi na CS za 10-tak maraka mjesečno, AlJazira sports(10 kanala),Sky Calcio,Sky Germany,SKY UK, ****, C+(poljski,španski) + ovo naši EX Ju kanal RTS,HRT,Nova,RTL itd.
evo ja priključio, majke mi nema ništa bolje

Arene i Hrvati, B92,RTS ne mogu u istu rečenicu sa HRT i RTL,Nova TV znamo ja i tiDevil je napisao/la: SBB-u nedostaju samo 4 arene koje su imali pre i da to bude najjaca kablovska kuca u regionu.
Za 15-ak ojra imas oko 150 kanala,sve sto ti treba.

U svako doba bi se odrekao svih srpskih i BH kanala u korist ovih gore
Oni su kupili i Bnet kako znam, al što ih ne ubacuju u ponudu Totala, na Eutelsatu odakle ide signal za Total su i hrvatski kanali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opticum meni se čini?Šta je CS treba li puno novca da se to priključi?
Telemach(SBB)i jeste najjača kablovska u regionu još da arene dadnu bilo bi preperverzno
Pamele sad na telemachu imaju 4 hrta,rtl i nova
Čekam još da mi prvu srpsku uvedu

Telemach(SBB)i jeste najjača kablovska u regionu još da arene dadnu bilo bi preperverzno

Pamele sad na telemachu imaju 4 hrta,rtl i nova

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nisam siguran da Opticum podržava CS treba ti reciver Dreambox on ti je od 100 do 150 KM onaj DM 500 SD, a ako hoćeš HD malo više para...LBJ MVP je napisao/la:Opticum meni se čini?Šta je CS treba li puno novca da se to priključi?
Skopčaš na net kontaktiraš ljude koji pružaju uslige CS i lagano za 10 - 20 KM uživaš!
LBJ MVP@ Opticum ne ide na CS Dreambox,Amiko,Azbox,VU+ itd.... znaci kupi neki od ovih i to je to najeftiniji trenutno su Amiko i Dreambox
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Inače fudbal godinama pratim na Turksat 42 E nekodirani programi NTV-spor i Idman jedan radi primeru drugi i primeru i engleze(kodirani su u biss-u a to je isto ko da i nisu).Mada zakon bi bio imati sportklubove . Negdje početkom godine se opet rješava pitanje prava na englesku premier ligu pa možda tu arene imaju neku šansu da se vrate u igru.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
jeli moze neko dati vise inf. o Total TV, kolika je cijena prikljucka, placa li se oprema i koliko se placa naknada za dodatni resiver 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
http://www.totaltv.tv/hp/" onclick="window.open(this.href);return false;
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Meni još nije jasno zašto RAK spava po pitanju prava SAT i IPTV televizije. Ali kad malo bolje razmislis postane čista slika da za par hiljada maraka u Bosni možeš dobiti licencu za bilo šta - nebitno kako je struktura regulirana. Po pravilu ko prvi izje*e građane taj uzima keš.
Što se tiče Moja TV još gore. Koji koncept prati ta firma sa svojom IPTV uslugom? Gledam usluge DDCA u BH telecomu i vidim kupili su mađarske resurse pa šta sada čekaju? Kablovski provajderi se usrali od ovog nadprovajdera, ustvari smanjuju cijene na pišljivih desetak maraka. Ali Telekom je predobar za to, 25 KM + PDV minimalno. Mislim haj realno ko nebi volio platiti 20 marki vise mjesecno da gleda Fashion TV, BN Music i TV racpalac iz Mostara 24/7?
Cardsharing je daleko najbolja opcija ali je potrebna poprilicno velika investicija u startu. HD ready reciver je 200 (kad se vec uzima sistem treba biti HD), antena i 4 LNB-a su 50-100 onda instalacija je 20 ili 30 i još koji kabal eto ti 300. Placa se mjesecno 10 - 20 (cak ima ljudi koji nude za 6km Sky UK + Sky DE + Sky Italia) plus moraš imati stabilan internet. Cardsharing nudi sve što te želja pogledati u odlicnom kvalitetu a plaćaš manje nego Moja TV ili TV Total koji samo gule ljude.
Svako ko jos nema min. 40'' Smart TV treba se kloniti spomunitih i podržavati male kablovske operatere dok ovi karinasi ne dodju pameti.
Što se tiče Moja TV još gore. Koji koncept prati ta firma sa svojom IPTV uslugom? Gledam usluge DDCA u BH telecomu i vidim kupili su mađarske resurse pa šta sada čekaju? Kablovski provajderi se usrali od ovog nadprovajdera, ustvari smanjuju cijene na pišljivih desetak maraka. Ali Telekom je predobar za to, 25 KM + PDV minimalno. Mislim haj realno ko nebi volio platiti 20 marki vise mjesecno da gleda Fashion TV, BN Music i TV racpalac iz Mostara 24/7?
Cardsharing je daleko najbolja opcija ali je potrebna poprilicno velika investicija u startu. HD ready reciver je 200 (kad se vec uzima sistem treba biti HD), antena i 4 LNB-a su 50-100 onda instalacija je 20 ili 30 i još koji kabal eto ti 300. Placa se mjesecno 10 - 20 (cak ima ljudi koji nude za 6km Sky UK + Sky DE + Sky Italia) plus moraš imati stabilan internet. Cardsharing nudi sve što te želja pogledati u odlicnom kvalitetu a plaćaš manje nego Moja TV ili TV Total koji samo gule ljude.
Svako ko jos nema min. 40'' Smart TV treba se kloniti spomunitih i podržavati male kablovske operatere dok ovi karinasi ne dodju pameti.
Sto se tice HS kablovske mislim da zaista treba da izbace one glupe iranske, kurdske, sirijske i sve te kanale iz arabije , znaci ima tako glupih bespotrebnih kanala niko ih ne gleda. Ne kontam zasto ih uopste ubacuju u ponudu. Također ove makedonske, slovenacke televizije, OSM, Igman TV, i tako ta sranja treba izbacit.
Prava stvar su : Discovery, Histori, Nacionalna Geografija, Fox kanali, Explorer kanali, 24 kitchen, Arene, i ostali sportski kanali. Da ne zaboravim edukativne Hustler, Dorcel, SCT ....
Prava stvar su : Discovery, Histori, Nacionalna Geografija, Fox kanali, Explorer kanali, 24 kitchen, Arene, i ostali sportski kanali. Da ne zaboravim edukativne Hustler, Dorcel, SCT ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto 4 LNB-aalevkov je napisao/la:

- hule_barca
- Kontakt:
Pa to on 4 LNB-a da ima svim sobama isto 
Sigurno se razbacuje sa televizorima

Sigurno se razbacuje sa televizorima

Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 9 gostiju.