Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
Bosna - Prijedor 36:24 (19:10)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- L' Imperator
- Kontakt:
Jeste l' bas morali s dvocifrenom razlikom pobjediti?delpy je napisao/la:Kakanj - Čelik 26:39

#samoRudar #zauvijek
http://sportsport.ba/rukomet/u-rk-celik ... njem/87959" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi se da Celik hoce prvo mjesto, pa je vec od starta krenuo sa pritiskom na sudije.
Vidi se da Celik hoce prvo mjesto, pa je vec od starta krenuo sa pritiskom na sudije.
Nije loša prognoza za prvo kolo , samo dvije mahe
Gorazde-Čapljina.....1 (Tačno)
Krivaja-Derventa.....X (Netačno - 1)
Bosna v. -Prijedor....1 (Tačno)
Zrinjski-Leotar..... 2 (Tačno)
Kakanj-Čelik..... 2 (Tačno)
Gračanica-Gradačac..1 (Netačno - 2 , yebo me patriotizam
)
Bosna S.-Konjuh..... 2 (Tačno)
- lifebook je bio blizu , ali ga zeznuo ovaj troznak
> njegova prognoza:
Gorazde-Čapljina.....1
Krivaja-Derventa.....1
Bosna v. -Prijedor....1
Zrinjski-Leotar..... 1
Kakanj-Čelik..... 2
Gračanica-Gradačac..2
Bosna S.-Konjuh..... 1X2
- Ovaj vikend se igra KUP BiH , pa evo moje prognoze :
HRK Čapljina - RK Čelik - 2
RK Žepče - RK Bosna BH Telecom - 2
RK Leotar - HMRK Zrinjski - 1
RK Krivaja - RK Bosna Prevent - 1
RK Derventa - RK Gradačac - 2
RK Kakanj - RK Gračanica - 2
RK Konjuh - RK Prijedor - 1

Gorazde-Čapljina.....1 (Tačno)
Krivaja-Derventa.....X (Netačno - 1)
Bosna v. -Prijedor....1 (Tačno)
Zrinjski-Leotar..... 2 (Tačno)
Kakanj-Čelik..... 2 (Tačno)
Gračanica-Gradačac..1 (Netačno - 2 , yebo me patriotizam

Bosna S.-Konjuh..... 2 (Tačno)
- lifebook je bio blizu , ali ga zeznuo ovaj troznak

> njegova prognoza:
Gorazde-Čapljina.....1
Krivaja-Derventa.....1
Bosna v. -Prijedor....1
Zrinjski-Leotar..... 1
Kakanj-Čelik..... 2
Gračanica-Gradačac..2
Bosna S.-Konjuh..... 1X2
- Ovaj vikend se igra KUP BiH , pa evo moje prognoze :
HRK Čapljina - RK Čelik - 2
RK Žepče - RK Bosna BH Telecom - 2
RK Leotar - HMRK Zrinjski - 1
RK Krivaja - RK Bosna Prevent - 1
RK Derventa - RK Gradačac - 2
RK Kakanj - RK Gračanica - 2
RK Konjuh - RK Prijedor - 1
Sve slažem sa no rules,osim što bi izdvojio Gradačac,šuška se da bi Gradačac mogao igrati sa juniorima.
- gradacac10
- Kontakt:
Nema smisla igrati Kup pa da se desi ko prosle sezone...
je li Goražde kasnije valjda ulazi u kupu?
Zbog neparnog broja ekipa, jedna ekipa je slobodna u prvom pretkolu,a to je Goradzde posto je prosle godine osvojilo kup. http://www.rsbih.com/extra-novi/kup-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RK Gradačac putuje u Derventu sa najjačim sastavom,braća Doborac ,Ilić and co.
Capljina ubila Celika 34-29,ono sto sam vam govorio da ni jedna ekipa u bih nemoze da dobije u Capljini.Celik koji vazi za favorita u premijer ligi veceras nije imao sanse jer se radi o veoma kvalitetnoj ekipi koja ima po meni najboljeg srednjeg beka Gogo Suton sin od trenera,ako ga niste gledali i vidjeli momak igra u stilu Cheme Rodrigeza ima strasnu promjenu pravca veceras je zabio 11 puta.Veoma mi je drago zbog toga sto ova ekipa Capljine 2 godine pustala Zrinskom i Vogosci da idu u premijer ligu iako su bili prvi,jer su imali financisti promlema i ove su se godine misli i u zadnji cas skupiki nesto novca.Svaka cast momci,i velki plus svi je to sto Capljina nema igraca sa strane svi su domaci iz Capljine.
RK LEOTAR - HMRK ZRINJSKI 29:21 (13:11)
Izvini jarane, sto se moram ubaciti. Da je taj Suton toliko dobar, koliko ti pricas, ne bi on igrao u Capljini, stavise, ne bi igrao ni u BiH.rkbosna je napisao/la:Capljina ubila Celika 34-29,ono sto sam vam govorio da ni jedna ekipa u bih nemoze da dobije u Capljini.Celik koji vazi za favorita u premijer ligi veceras nije imao sanse jer se radi o veoma kvalitetnoj ekipi koja ima po meni najboljeg srednjeg beka Gogo Suton sin od trenera,ako ga niste gledali i vidjeli momak igra u stilu Cheme Rodrigeza ima strasnu promjenu pravca veceras je zabio 11 puta.Veoma mi je drago zbog toga sto ova ekipa Capljine 2 godine pustala Zrinskom i Vogosci da idu u premijer ligu iako su bili prvi,jer su imali financisti promlema i ove su se godine misli i u zadnji cas skupiki nesto novca.Svaka cast momci,i velki plus svi je to sto Capljina nema igraca sa strane svi su domaci iz Capljine.
Kada sam napisao dobar,to je uporedba sa igracima iz premijer lige nista dalje.Eto Celik ima taki puno takozvane zvijezde odnosno propalice,.A to se slazen ko god zna ne igra po bih,.
Kao što napisah nakon utakmice sa Goraždem malo ko će ih pobjediti u Čapljini(ako namjerno ne izgube zbog finansija).
Kralju idi se liječi dok ima vremena za tebekralj_je_mrtav je napisao/la:Ma sad ce Mucic od njega igraca i covjeka napravitirkbosna je napisao/la:Capljina ubila Celika 34-29,ono sto sam vam govorio da ni jedna ekipa u bih nemoze da dobije u Capljini.Celik koji vazi za favorita u premijer ligi veceras nije imao sanse jer se radi o veoma kvalitetnoj ekipi koja ima po meni najboljeg srednjeg beka Gogo Suton sin od trenera,ako ga niste gledali i vidjeli momak igra u stilu Cheme Rodrigeza ima strasnu promjenu pravca veceras je zabio 11 puta.Veoma mi je drago zbog toga sto ova ekipa Capljine 2 godine pustala Zrinskom i Vogosci da idu u premijer ligu iako su bili prvi,jer su imali financisti promlema i ove su se godine misli i u zadnji cas skupiki nesto novca.Svaka cast momci,i velki plus svi je to sto Capljina nema igraca sa strane svi su domaci iz Capljine., samo nek ne zeni teticnu kao Stanislav.
Nisu svi talentirani igraci postali vrhunski igraci, uvijek nesto "malo" nedostajegoranBL je napisao/la:Izvini jarane, sto se moram ubaciti. Da je taj Suton toliko dobar, koliko ti pricas, ne bi on igrao u Capljini, stavise, ne bi igrao ni u BiH.rkbosna je napisao/la:Capljina ubila Celika 34-29,ono sto sam vam govorio da ni jedna ekipa u bih nemoze da dobije u Capljini.Celik koji vazi za favorita u premijer ligi veceras nije imao sanse jer se radi o veoma kvalitetnoj ekipi koja ima po meni najboljeg srednjeg beka Gogo Suton sin od trenera,ako ga niste gledali i vidjeli momak igra u stilu Cheme Rodrigeza ima strasnu promjenu pravca veceras je zabio 11 puta.Veoma mi je drago zbog toga sto ova ekipa Capljine 2 godine pustala Zrinskom i Vogosci da idu u premijer ligu iako su bili prvi,jer su imali financisti promlema i ove su se godine misli i u zadnji cas skupiki nesto novca.Svaka cast momci,i velki plus svi je to sto Capljina nema igraca sa strane svi su domaci iz Capljine.
'Ajmo prognoze...
Goražde-Krivaja 1
Derventa-Bosna V. 1
Prijedor-Zrinjski 1
Čelik-Gračanica 1
Leotar -Kakanj 1
Gradačac-Bosna S. 1
Čapljina-Konjuh 1
Goražde-Krivaja 1
Derventa-Bosna V. 1
Prijedor-Zrinjski 1
Čelik-Gračanica 1
Leotar -Kakanj 1
Gradačac-Bosna S. 1
Čapljina-Konjuh 1
Prijedor - Zrinjski 2lifebook je napisao/la:'Ajmo prognoze...
Goražde-Krivaja 1
Derventa-Bosna V. 1
Prijedor-Zrinjski 1
Čelik-Gračanica 1
Leotar -Kakanj 1
Gradačac-Bosna S. 1
Čapljina-Konjuh 1

Dali se pojacavo taj Prijedor ??????
Nema ko da ih pojaca, iz ekipe koja se takmici u nizem rangu doveli su par igraca, vratio se Skora, Prole i golman Miki. To je to.gz234 je napisao/la:Prijedor - Zrinjski 2lifebook je napisao/la:'Ajmo prognoze...
Goražde-Krivaja 1
Derventa-Bosna V. 1
Prijedor-Zrinjski 1
Čelik-Gračanica 1
Leotar -Kakanj 1
Gradačac-Bosna S. 1
Čapljina-Konjuh 1![]()
Dali se pojacavo taj Prijedor ??????
sve isto , možda bi samo na Konjuh stavio 2 , imaju pravo uigranu ekipicu , a i iskusniji su od Čapljine ...gz234 je napisao/la:Prijedor - Zrinjski 2lifebook je napisao/la:'Ajmo prognoze...
Goražde-Krivaja 1
Derventa-Bosna V. 1
Prijedor-Zrinjski 1
Čelik-Gračanica 1
Leotar -Kakanj 1
Gradačac-Bosna S. 1
Čapljina-Konjuh 1![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.