Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
kerola ti kakve to veze imaCarlo je napisao/la:ramazan je drugari
kontam te, ali ima raje koja posti. treba se poslije Bajrama dogovoriti.Melo15 je napisao/la:Pa mozda ima neko sto ne posti...nisam nikog tjerao ni nagovarao da ide igrati![]()
svi termini ?Ponos Torina je napisao/la:Zetra 32 km jedan kos(tj pola terena)svi termini u Martu su zauzeti....
da sad sam pitao prijatelja koji radi gore....Kobe Bryant je napisao/la:svi termini ?Ponos Torina je napisao/la:Zetra 32 km jedan kos(tj pola terena)svi termini u Martu su zauzeti...., doduse nisam igrao 2 mjeseca , prije toga redovno bilo mjesta subotom
Ima slobodnih 100% samo se treba skupiti , evo racunajte i na mene...JHam je napisao/la:ja igram svake nedelje u elektrotehnickoj u buca potoku,tek renovirana sala,kosevi novi sve novo.35km termin samo nezz da li ima kakvih slobodnih vikendom,radnim danima nema 100%
ja bi igrao ako se nadjete i nadjete termin
ja bi to uzeo da organizujem ali vjeruj da mi je ovo vise dosadilo da stalno zivkam ko hoce ko nece...elninho_resTO je napisao/la:Ima slobodnih 100% samo se treba skupiti , evo racunajte i na mene...JHam je napisao/la:ja igram svake nedelje u elektrotehnickoj u buca potoku,tek renovirana sala,kosevi novi sve novo.35km termin samo nezz da li ima kakvih slobodnih vikendom,radnim danima nema 100%
ja bi igrao ako se nadjete i nadjete termin
Ali nista od tog realno dok neko neuzme na sebe organizaciju , ovako je sve iz supljeg u prazno
da sam znao ranije bih, skoro uvjek mogu zovi , ali veceras vec imam isplaniranoJHam je napisao/la:ima li neko da bi igrao veceras u 7 u buca potoku,fale nam dvojica pa ako hoce neko..
sto je najgore ni ja nikad ne znam prije subote-nedelje koliko ce nas biti...Kobe Bryant je napisao/la:da sam znao ranije bih, skoro uvjek mogu zovi , ali veceras vec imam isplaniranoJHam je napisao/la:ima li neko da bi igrao veceras u 7 u buca potoku,fale nam dvojica pa ako hoce neko..
hoces li sutra?Kobe Bryant je napisao/la:da sam znao ranije bih, skoro uvjek mogu zovi , ali veceras vec imam isplaniranoJHam je napisao/la:ima li neko da bi igrao veceras u 7 u buca potoku,fale nam dvojica pa ako hoce neko..
Bio na skijanju , pa nisam ni gledao foruma i moj se termin obnovio opet , pa sam nedeljom zauzet od 17-19 , sorry buraz , bas mi je zao , meni se uvjek igra , moram da skinem malo kg , tako da uvjek prihvacamJHam je napisao/la:hoces li sutra?Kobe Bryant je napisao/la:da sam znao ranije bih, skoro uvjek mogu zovi , ali veceras vec imam isplaniranoJHam je napisao/la:ima li neko da bi igrao veceras u 7 u buca potoku,fale nam dvojica pa ako hoce neko..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.