Lijepo, samo treba to sve uskladiti u kalendar sa ostalim obavezama.geoxx je napisao/la:jojj jes jak januar , svjetsko prvenstvo rukomet , australian open tenis , nba kosarka , te naravno lige petice nogomet , kako zivot zna biti lijep

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lijepo, samo treba to sve uskladiti u kalendar sa ostalim obavezama.geoxx je napisao/la:jojj jes jak januar , svjetsko prvenstvo rukomet , australian open tenis , nba kosarka , te naravno lige petice nogomet , kako zivot zna biti lijep
Kavtičnik i Prošt ipak na spisku putnika za Španiju, zbog problema sa povredama pojedinih igrača.Texi je napisao/la:Već je poznat spisak Slovenije, selektor Boris Denič odlučio se za sledećih 16 igrača:
Golmani: Matevž Skok, Gorazd Škof
Krila: Jure Dobelšek, Dragan Gajić, Gašper Marguč, Luka Žvižej
Bekovi: Marko Bezjak, Jure Dolenec, David Miklavčič, Nenad Bilbija, Sebastijan Skube, David Špiler, Uroš Zorman
Pivotmeni: Uroš Bundalo, Matej Gaber, Miha Žvižej
Glavna opasnost za protivnike su Gajić, Špiler i Zorman ( najbolji srednji bek na EP ove godine ).
U odnosu na EP u Srbiji, 4 promene u sastavu: Matevž Skok je zamenio na golu Primoža Prošta, pivotmen Uroš Bundalo je u sastavu umesto Petera Pucelja ( prošle sezone igrača Zvezde ), a novi igrači su i Nenad Bilbija i Gašper Marguč ( Borut Mačkovšek, Matjaž Brumen ).
Kopljar je sjajan igrac, nije slucajno u PSG, gdje je i jedan od najboljih igraca ove jeseni, recimo bolji je i efikasniji od kolege Hansena na lijevoj strani napada. U reprezentaciji cesto zakaze realizacijski, skrate mu se muda, ali nadoknadi igrom u obrani.dubrava je napisao/la:Hrvatska zlato, ostali nek se poredaju kako hoće![]()
Bilo bi lijepo da nakon Portugala 2003.g. i 10 dugih godina, da se sa Ibera kući vrate opet zlatni.
Najveći dobitak (iako se još mora iskazati u dresu repke) je mladi Stepančić. Nakon dugo vremena na vidiku je možda pravi nasljednik Metličića. Kopljar je dobar u obrani, al u napadu mu fali kuraže. A ovaj mali je potencijal samo takav. U Zagrebu je već sad sa 22 god. među najboljima i ako dobije dovoljno minutaže, mogao bi raditi dar mar na desnoj strani
Ostali protivnici su mi nebitni
Zezam se ja malo za zlato, iako naravno, treba se nadati.Kenonan je napisao/la:
Kopljar je sjajan igrac, nije slucajno u PSG, gdje je i jedan od najboljih igraca ove jeseni, recimo bolji je i efikasniji od kolege Hansena na lijevoj strani napada. U reprezentaciji cesto zakaze realizacijski, skrate mu se muda, ali nadoknadi igrom u obrani.
Zato je tu sada Stepancic, koji se ne libi tuci iz bilo koje situacije, ima pracku u ruci i jedan je od efikasnijih bekova cijele lige prvaka ove godine, u rangu Lazarova, Glandorfa, Nagya. Pa da ga vidimo.
U zlato sumnjam, ima puno nove sirove kvalitete, ali jos to nije slozeno kako treba. Ali bitno da se imamo cemu nadati u buducnosti, dolaze nova imena hrvatskog rukometa, mnogi ce se u narednim godinama probiti u vrh svjetskog rukometa.
To.je bila ta jedna u deset...alan_kardec je napisao/la:ne znam što imate takvo mišljenje o entreriosu.nedavno sam gledao atletiko-barsa i čovjek je ekstra odigrao za barsu.
Na prethodnim prvenstvima Hrvatska se preforsiraj u grupama, pružaj najbolje igre i ostani bez titule, možda je Goluži cilj na ovom prvenstvu formu dizati iz utakmice u utakmicu, a da u četvrtfinalu dostigne željenu formu, nešto slično kao što Francuzi rade godinama.Pa zato ove loše partije u pripremnim utakmicama.Kenonan je napisao/la:
Nisam optimist, ali nadam se dobrom rezultatu, sto bi za mene bilo ulazak u polufinale.
Sve je moguće, nakon dugo vremena prvenstvo bez nekog izrazitog favorita, "svi" imaju svoje šanseamerosm je napisao/la:Nadam se da ce Danci osvojiti naslov i da ce tako Wilbek jedinom titulom koja mu nedostaje krunisati svoju karijeru kao i dugorocan i kvalitetan rad sa reprezentacijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.