Ma imaju još 2 pretkola, nerealno je da Split može oba proći.. Hajduk ima šanse, a Dinamu je minimum grupna faza EL.
Ma kakav Hajduk, Stoke je puno motiva, ovo im je 1.nastup u Europskim natjecanjima nakon 40 godina, mislim da bi Hajduk mogao doživiti blamažuTritolone je napisao/la:Izgleda da sam ureka sinoc kad sam govorio da bi nasi klubovi mogli daleko, nadam se da Hajduk bar moze proc Stoku
http://www.youtube.com/watch?v=OH31wc3fnVU28TAGOE je napisao/la: Dinamo nema kvalitetniju školu od Partizanove,to je sigurno,to će ti reći svak živ,Partizanova je odmah iza škola Ajaxa i Lyona trenutno,čak ispred Atalante. Uostalom to ti govore uspjesi mladjih kategorija Partizana na prestižnim turnirima širom svijeta.
Sve utakmice 1.HNL će se moći gledati isključivo na tom čudu, MaxTv-u, i to na 404.kanalu. MAXtv će prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka, većinu utakmica nogometnih klubova Rijeke i Osijeka (iako ne znam čemu su to oni zaslužili, no dobro), te najvažnije utakmice drugih klubova.Devil je napisao/la:'Ajmo neki uvod za novu sezonu HNL-a,da vidimo sta se to dogadjalo u hrvatskim ligasima ovo leto,kakva su predvidjanja,ipak vi malo bolje pratite od mene to.
p.s.Ako je MaxTv uzeo prava za prenose,je li to znaci da cemo mi u Srbiji biti uskraceni za prenose,jedina nada mi je da Arena ispuni ono sto je rekla,a to je da imaju bar derbije na svome programu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.