Adnan Mravac
Re: Adnan Mravac
Stvarno nemojte vise o Zeljovcima.
Eto na primjer ima recimo onaj letac u zrak Kerla,on bi dostojno zamjenio Mravca.
Eto na primjer ima recimo onaj letac u zrak Kerla,on bi dostojno zamjenio Mravca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Moj favorit,i ujedno glas ide njemu....Muhamed Subasic
Najbolji lijevi bocni od Roberta Jarnog,preko Darija Srne,pa do Nagatoma
Najbolji lijevi bocni od Roberta Jarnog,preko Darija Srne,pa do Nagatoma

Joint Union
Da, nesto vise...imali smo istu zensku...nekada. Bila je cesto na zeljeznickoj stanici, a cuo sam da je postala tako uticajna da joj svi potomci rade na zeljeznici. I ubuduce ako zelis da diskutujes, bez prosirivanja teme i pokusaja da budes zayeban, a i pripazi sa vrijedjanjem, ko zna koga nehotice mozes zakaciti."otpravnik_vozova"]Cocalić??????? Samo o Želji razmišljaš??? Šta si ti Šabanov potparol, frend ili ste možda nešto više??? :mrgreenMoje mišljenje je da Mravac nije kalibar za repku a tebi ako se ne sviđa razguli lagano...
Mravac je sasvim solidno odigrao ove dvije zadnje utakmice, u Atlanti je bio najbolji igrac odbrane, u Zenici odradio sto je trebalo, stizao protivnicke igrace i po krilu i po sredini tako da sto neko reece nisu ni jedne postene kontre sastavili. Kada imas pooziciju 65:35 za ocekivati je da ovi sa 35 naprave bar 5-6 kontri sto Rumunima nije nikako uspjevalo. Lulic se vraca, Mravac sve stizao, Spaha stanrdno, Mujdza vrlo dobro, Rahimic po navici.... Predaja lopte za odlican, bez napucavanja. Ima jos stosta popraviti u pozicionoj igru, ali za nas itekako dobar, tu negdje sa Nadarevicem...Sve u svemu, bitno je sta Pape kaze, a on mu vjeruje. Kako smo vidjeli Pape je jedan od vecih svjetskih strucnjaka i vjeruj njemu ako neces meni. Sigurno ce on uzeti nekoga na koga se ne moze osloniti...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Živio govornik!
Provaljuješ se sine, dokle više...???
Nešto si mi tanak na živcima, opusti se malo...Ako ti je Adnan dobar vodi ga kući...zenici...
Nešto si mi tanak na živcima, opusti se malo...Ako ti je Adnan dobar vodi ga kući...zenici...

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Hehehhe, cuj tanak na zivcima...ti da me izivcirasotpravnik_vozova je napisao/la:Živio govornik!

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Hehehhe, cuj tanak na zivcima...ti da me izivcirasotpravnik_vozova je napisao/la:Živio govornik!
Nešto si mi tanak na živcima, opusti se malo...Ako ti je Adnan dobar vodi ga kući...zenici...![]()
![]()
Adnan je skoro bio u Zenici, sta ce opet... jedino da malo svrati na zeljznicku pa da on ja i Djokica postanemo pravi haveri
![]()
![]()
Nego sto reko Izet, haj tam', ne laprdaj vise. Reko si sta imas za Adnana i ostavi ga na miru, kako njega tako i druge reprezentativce, eno ti Zelje pa naglabaj do mile volje o nebeskim skakacima koji skacu iznad ozonske rupe, o Coci, ciji tim je dva kola prije kraja izborio opstanak u Grckoj (vjerovali ili ne ovo je bio jedan od velikih argumenata kako je Coca klasa)
Savjetujem ti to kao pravi pedagog i starija osoba, da druge cinjenice ne uzimamo u obzir.
Možda mu se svidjelo pa hoće opet...

Znaš šta je Samaran (pokoj mu duši) izjavio na zatvaranju olimpijade..."doviđenja drago Sarajevo i čuvajte mi Želju"..

Tako da, ostavi se Želje da ne bi i ja sa Adom svratio na "duplu"

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Dobro je ba, balo..sto si dosadan ko krpelj. Eto poklonio sam ti malo poznje, cak ti par puta i odgovorio, iako stupidnim frazama tipa "zivio govornik" pokazujes da si zrio za diskusiju o Tomu i Dzeriju, Komadantu Marku i jaranu ti Floku...Nevjerovatno je kako sa na svaku temu o nasim reprezentativcima i selektoru nakaci neki balo pa pocne sa omalovazavanjem, te ga onda moras otkacivati po nekoliko dana...Priznajem bilo je svakakvih kretena, ali jos nije otpravnika vozova. Haj' nek' sam i to doceko. Umjesto da dodje pa diskutuje o igri reprezentacija, sta bi trebalo, kako bi trebalo...kako bi se moglo poboljsati...ono samo gleda i bira kojeg od reprezentativaca ce uvrijediti, poniziti. Pa jos kada, ko ovaj sto voli vozove ko onaj u filmu, umisli da ko biva ima nekog smisla za humor, onda je belaj dupli. Ali, prebacio je njih Saban preko ..... podosta, ova dilajla je najmanji problem.otpravnik_vozova je napisao/la:Saban je napisao/la:Hehehhe, cuj tanak na zivcima...ti da me izivcirasotpravnik_vozova je napisao/la:Živio govornik!
Nešto si mi tanak na živcima, opusti se malo...Ako ti je Adnan dobar vodi ga kući...zenici...![]()
![]()
Adnan je skoro bio u Zenici, sta ce opet... jedino da malo svrati na zeljznicku pa da on ja i Djokica postanemo pravi haveri
![]()
![]()
Nego sto reko Izet, haj tam', ne laprdaj vise. Reko si sta imas za Adnana i ostavi ga na miru, kako njega tako i druge reprezentativce, eno ti Zelje pa naglabaj do mile volje o nebeskim skakacima koji skacu iznad ozonske rupe, o Coci, ciji tim je dva kola prije kraja izborio opstanak u Grckoj (vjerovali ili ne ovo je bio jedan od velikih argumenata kako je Coca klasa)
Savjetujem ti to kao pravi pedagog i starija osoba, da druge cinjenice ne uzimamo u obzir.
Možda mu se svidjelo pa hoće opet...![]()
![]()
Ne znam ja što mene pitaš?
Znaš šta je Samaran (pokoj mu duši) izjavio na zatvaranju olimpijade..."doviđenja drago Sarajevo i čuvajte mi Želju"..![]()
Tako da, ostavi se Želje da ne bi i ja sa Adom svratio na "duplu"
Ma pusti @abdulaha vidis da su njegovi vozovi davni dana prosli.
Inace ima jedan post na temi selektora, preletio se ljud'na.Pa ga raja poslije ismijavala a ovaj se poslije usutio ko' hinja.
Sto se tice Adnana tu je gdje ,u repci je.Makar se za njega ne plasim da ce mu baterije telofona ostati prazne.
Inace ima jedan post na temi selektora, preletio se ljud'na.Pa ga raja poslije ismijavala a ovaj se poslije usutio ko' hinja.
Sto se tice Adnana tu je gdje ,u repci je.Makar se za njega ne plasim da ce mu baterije telofona ostati prazne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
@Saban
Duša draga...Voliš crtiće...neka blago meni...
Ti si Zlatni primjer da je ova današnja omladina ko na k....nasađena! Nećemo se vrijeđati, 'bem mu miša...Ovo je ozbiljan forum, pa i ako si dosta mlad moraš se naučiti normalnoj konverzaciji pa ćemo onda moći i o taktici i svemu ostalom diskutovati! Shvati ovo kao dobronamjernu kritiku jer vidi se da si dosta zelen i tanak na živcima, a ja razumijem šta je mladost...Drži se ti paye patka bolje ti je, a nama zrelijim prepusti brigu o važnijim stvarima!
@HarisPichic
Zvani "citiraću te Boga mi" jer mi stara voli papeta a onda i ja volim ganjeta!
Kad mi neko demantuje post onda se i javim da napišem još jedan, a do tada...
Sam pape lično je molio publiku da mu se ne zviždi ako rezultat bude nepovoljan, znao je šta se može desiti, Safet ima mozga više nego vas dvojica zajedno!
SPORTSKI POZDRAV
JEDNA SI JEDINA, BOSNA I HERCEGOVINA!
Duša draga...Voliš crtiće...neka blago meni...

@HarisPichic
Zvani "citiraću te Boga mi" jer mi stara voli papeta a onda i ja volim ganjeta!

Kad mi neko demantuje post onda se i javim da napišem još jedan, a do tada...
Sam pape lično je molio publiku da mu se ne zviždi ako rezultat bude nepovoljan, znao je šta se može desiti, Safet ima mozga više nego vas dvojica zajedno!

SPORTSKI POZDRAV
JEDNA SI JEDINA, BOSNA I HERCEGOVINA!
Dobro je @abdulah schidrane ili ti otpravnik kanalizacije ohani malo.Ti bi se svadjao sa svima do sutra.''More te voz osinut''ako ne budes bio oprezan
.Haman svi corbe u glavi imaju osim tebe.Nisi se na svoju staru bacio,nikako.Nego na starog cime stignes.Mora da je za Olimpik navijao u mladosti ,zato ti i ode u mutante.
Nego,idi vidi dokle je Kerla odleprsao ili mozes usput da popravis minival Cocalicu nebi li ljepse izgledao. Kad akbgd bude dosao na pripreme repke.To ce Pape srediti preko veze.
U vezi Adnana ako se budes bunio,ovaj ce penziju u repci zaraditi.Pa ti gledaj gdje ti vOOzovi odose.

Nego,idi vidi dokle je Kerla odleprsao ili mozes usput da popravis minival Cocalicu nebi li ljepse izgledao. Kad akbgd bude dosao na pripreme repke.To ce Pape srediti preko veze.
U vezi Adnana ako se budes bunio,ovaj ce penziju u repci zaraditi.Pa ti gledaj gdje ti vOOzovi odose.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Dobro je @abdulah schidrane ili ti otpravnik kanalizacije ohani malo.

sidje hari, sta ima

svaka cast na izdrzljivosti i ´borbi´ protiv ovih pljuvaca koji izranjaju sa svih strana k´o gljive poslije kise.
sto se tice mravca, covjek je odigrao sasvim solidno, a s obzirom da trenutno nemamo boljeg, red je i da igra, molicu lipo

u odnosu na travnickog velikohrvata i postovaoca lika i djela zlocinca tudjmana, nas sajo je unaprijedio reprezentaciju i njegov pecat se vidi.
konacno je to ekipa sa glavom i repom koja igra odlican fudbal(vjerujem da smo najjaci na prostoru bivse y.) za razliku od cirine u kojoj se igralo u nekoj davno izumrloj formaciji sa 3 stopera.
ponavljam, mravac je mozda i najslabija karika u timu, ali mi boljeg nemamo.
da sam ja selektor, kao sto nisam

safete, ako citas

mujdza-----rahimic------spaha-----jahic
--------------besic-----salihovic-----------
sa safetom do prvog mjesta

ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Do kada ce se raznim sabanima dozvoljavati vrijedjanje na ovim temama,fakat nema smisla 

Joint Union
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ma pusti @abdulaha vidis da su njegovi vozovi davni dana prosli.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Nije Abdulah jedini, ima njih jos koliko hoces na ovim temama. Ja bih samo volio da se zadrzimo nja temi Adnan Mravac. Decko je STANDARDNI reprezentativac BiH, U posljednje vrijeme i u reprezentaciji i u svom timu, u vrhunskoj formi. Kome ne valja Adnan kao igrac, morat ce sacekati nekog novog selektora, pa taj mozda i odluci da pozove nekoga drugog. Ja sa ovim selektorom, a Boga mi i sa Mravcem, vise nego zadovoljan.padobranac1978 je napisao/la:harishp je napisao/la:Ma pusti @abdulaha vidis da su njegovi vozovi davni dana prosli.
Sto se tice Adnana tu je gdje ,u repci je.Makar se za njega ne plasim da ce mu baterije telofona ostati prazne.![]()
FKS❤️1946
Ma drag mi je samo zato sto malo ljudi vjeruje u njega. Takav patriotizam i zelja za uspjehom Reprezentacije BiH mogla se vidjeti samo jos kod Nadarevica. Nadam se da ce vec u naredne 2 utakmice dokazati svima da zasluzuje mjesto u Reprezentaciji
FKS❤️1946
Izjava Mravca:
Stasiti stoper nema namjeru potpisivati novi ugovor sa klubom, koji mu je nudio novi, četvorogodišnji angažman.
- Završio sam, neću se više zadržavati u Westerlou - kaže Mravac, igrač koji sa kapitenom Spahićem drži odbranu, posljednji bedem pred Hasagićevim golom.
- Meni je bilo zaista lijepo u Belgiji, ali idem dalje. Vrijeme je za promjene, jer imam 29 godina i šansu da napravim veliki transfer.
Ponuda ne nedostaje. Mravca mjerkaju klubovi iz Rusije, Turske, Njemačke, Španije. Prednost je što ima austrijski pasoš i, dakako, čiste papire. Budući klub neće morati plaćati nikakvo obeštećenje za njega.
- Ne želim sada napraviti grešku. Najvažnije je da dobro odvagam sve ponude i napravim pravu procjenu. Rusija je interesantna, jer tamošnji klubovi mogu dobro platiti, Španija je također zanimljiva. O svemu ću razmisliti nakon reprezentativne akcije, kad odigramo sa Rumunima i Albancima - kaže Mravac za SAN.
Rođeni Banjalučanin karijeru je počeo u Borcu, igrao je u Jedinstvu, Čakovcu, a put ga je kasnije odveo u Austriju. Bio je jedan od najboljih igrača Matersburga. Dolaskom Ćire Blažević dobio je šansu u reprezentaciji i maksimalno je ikoristio. Safet Sušić mu bezgranično vjeruje, pa ga je lansirao u prvi sastav prije Nadarevića i Jahića koji nisu u širem kadru.
- Reprezentacija je nešto posebno za mene - kaže on, te nastavlja:
- Igrao sam svojevremeno za mlađe selekcije, sjećam se da sam nosio dres juniorskog tima sa Džemom Berberovićem, s kojim sam kasnije bio saigrač u A timu. Onda me nije bilo dugo u reprezentativnim selekcijama, pa sam, hvala Bogu, ponovo dobio priliku.
Pred meč sa Rumunijom, Mravac nema dileme:
- Moramo izginuti u Bukureštu, najmanje izvući neriješen rezultat! Pobjeda bi bila idealna, ali i kad bi remizirali, zadržali bi šanse da budemo drugi i grupi.
Naravno, moramo pobjediti Albaniju u Zenici i Bjelorusiju u oba meča.
Mravac je svjestan da će u Bukureštu biti vatreno. Rumunski fudbaleri oštre krampone, spremaju se za Bosance i Hercegovce. Adnan ih se ne plaši, ali ih respektuje.
- Moramo se pobiti s njima, izdržati pritisak koji će opdmah na početku meča uslijediti, a poslije ćemo igrati našu igru. Bolji smo od njih, to je sigurno. Jedva čekam utakmicu. Volio bih da pobjedimo, posebno zbog našeg kapitena Emira Spahića koji je imao smrtni slučaj u porodici i koji je bio tužan tokom ovih mini priprema. Na treninzima je sve odrađivao maksimalno profesionalno, ali je bio potišten, što je i razumljivo, ostao je bez daidže. Volio bih da ga pobjedom obradujemo - rekao je Mravac.
RIP SALE VILENJAK
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Adi je ostao još ljekarski pregled koji će obaviti ubrzo nakon utakmica s Rumunijom i Albanijom, i nakon toga 99% seli u Španiju.
U koji klub, neću vam reći.

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Goalgetter
- Kontakt:
Barcelona ?neko_iz_mase je napisao/la:Adi je ostao još ljekarski pregled koji će obaviti ubrzo nakon utakmica s Rumunijom i Albanijom, i nakon toga 99% seli u Španiju.

Daj sta serete, momak gine na terenu, ako je jednom pogrijesio.. Svakome se moze desiti, vidjeli ste sta je Mujdza uradio protiv Mexica...Iker C je napisao/la:Mravac je najveća opasnost po naš gol!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.