NK Široki Brijeg

HOS
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 01:59

Eagles je napisao/la: Ma dobro bola necemo se sad natezat oko gluposti.To nije politika kluba nego pojedinca a ko ce znat kakva ce bit politika njegovog nasljednika.
Meni jedino smeta kad ovaj Marin govori da netreba da nam smeta sto Jelic daje takve izjave i njegova politika. **** ovo je ipak sport, a sami fudbal je uvjek spajao ljude, zato meni smeta racizam i razdvajanje u fudbalu. Kako je mogao u ona doba igrati za Dinamo jedan Edo Mujcin, za Hajduk Hibic i Turkovic, a u SB nemogu.
Zadnja izmjena: HOS, dana/u 05 jan 2009, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
U inat svima.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 05 jan 2009, 02:03

HOS je napisao/la: Hehe, dobro si me nasmijao. Usporedivas SB s tradicionalnim Athletic :lol: . Znaci u Athleticu smiju samo igrati Baski, a u SB tko? Skutori?
Malo ćeš se praviti blesav i bezobrazan je`l de? Shvatio si ti šta sam ja želio reći samo ti to ne odgovara pa misliš vrijeđanjem nešto postići. Doduše ŠKUTOR nije uvreda,a 90% vas niti ne zna odakle ta riječ dolazi i zašto baš ta riječ. Pa eto kad si već tako pametan možeš odmah ti to objasniti. Pretpostavljam da znaš šta znači, pa nebi valjda koristio riječi kojime ne znaš značenje?!??

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jan 2009, 02:05

HOS je napisao/la: Meni jedino smeta kad ovaj Marin govori da netreba da nam smeta sto Jelic daje takve izjave i njegova politika. **** ovo je ipak sport, a sami fudbal je uvjek spajao ljude, zato meni smeta racizam i razdvajanje u fudbalu.
Ma sta ti ima smetat.Tako ti je to kad nam primitivci drze glavne konce u drzavi.Ja sam jelica nekolko puta gledo na TV-u i svaki put sam se nasmijao evo nekoliko njegovih izjava:
"Irak ili Iran ne znam sad kako se pravilno kaze"
Oni su nas pokrali u Laktašin,mi imamo snimku na cedeju,devedeju i uesbeju"(nisam se zajebo nijedno slovo)

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 02:05

Marin je napisao/la: Malo ćeš se praviti blesav i bezobrazan je`l de? Shvatio si ti šta sam ja želio reći samo ti to ne odgovara pa misliš vrijeđanjem nešto postići. Doduše ŠKUTOR nije uvreda,a 90% vas niti ne zna odakle ta riječ dolazi i zašto baš ta riječ. Pa eto kad si već tako pametan možeš odmah ti to objasniti. Pretpostavljam da znaš šta znači, pa nebi valjda koristio riječi kojime ne znaš značenje?!??
Hehe, meni se cini da sam ti povukao zivac jelde :lol: :lol: . Ma netrebam ja ociglednom fasisti poput tebe nista objasnjavati.
U inat svima.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 02:06

Eagles je napisao/la: Ma sta ti ima smetat.Tako ti je to kad nam primitivci drze glavne konce u drzavi.Ja sam jelica nekolko puta gledo na TV-u i svaki put sam se nasmijao evo nekoliko njegovih izjava:
"Irak ili Iran ne znam sad kako se pravilno kaze"
Oni su nas pokrali u Laktašin,mi imamo snimku na cedeju,devedeju i uesbeju"(nisam se zajebo nijedno slovo)
:D Nakon ti izjava necudim se vise majstore.
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jan 2009, 02:08

HOS je napisao/la: Hehe, meni se cini da sam ti povukao zivac jelde :lol: :lol: . Ma netrebam ja ociglednom fasisti poput tebe nista objasnjavati.
De boni sta vam je 2 sata noci vi se ovde prepucavate.Hos nemoj svega ti spominjat fasizam,ta i Marin je rekao da mu smeta ta politika kluba.Nidje vam veze obojici

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jan 2009, 02:10

HOS je napisao/la: :D Nakon ti izjava necudim se vise majstore.
Ozbiljno, ja gledo na TV-u i nisam vjerovo sta hajvan prica.Sat vremena se smijao nisam mogo sebi doc.Bilo je jos izjava ali sad se ne mogu sjetit

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 02:12

Eagles je napisao/la: Ozbiljno, ja gledo na TV-u i nisam vjerovo sta hajvan prica.Sat vremena se smijao nisam mogo sebi doc.Bilo je jos izjava ali sad se ne mogu sjetit
Hehe, ja mislim da taj papak takodje ima neku vaznu poziciju u Savezu jelde? Fino se uvrstio tamo medju onom bandom, s Iljom Suljom i Cekom.
U inat svima.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 05 jan 2009, 02:15

Ja sam svoje rekao po tom pitanju klupske politike,a ti mi HOS nisi odgovorio šta znači Škutor?
Svi mi znamo da je Jelioć nepismen ali nije nesposoban! I daleko od toga da je on alfa i omega u klubu, on je samo kao papa "prvi među jednakima" u upravi ŠB-a. :D :D
Laku noć Eagles,a i tebi antifašisto.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jan 2009, 02:19

HOS je napisao/la: Hehe, ja mislim da taj papak takodje ima neku vaznu poziciju u Savezu jelde? Fino se uvrstio tamo medju onom bandom, s Iljom Suljom i Cekom.
Pa kad je bila ona afera Zrinjski i Siroki.
Zrinjski vodi 2:0 na poluvremenu,Siroki treba dat go za prolaz dalje.Zajko Zeba je rekao da su tad na poluvremenu u svlacionicu usli Jelic i "neki politicari" i rekli da ukoliko Zrinjski zeli osvojit onda mora pustit Sirokog u kupu.
Mislim da znas tko su ti "politicari"

Laku noc Marine
Imas pravo.Jelic jes nepismen ali je itekako sposoban sto se tice vodjena kluba.Barem rezultati i stanje u klubu tako govore

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 02:21

Eagles je napisao/la: Pa kad je bila ona afera Zrinjski i Siroki.
Zrinjski vodi 2:0 na poluvremenu,Siroki treba dat go za prolaz dalje.Zajko Zeba je rekao da su tad na poluvremenu u svlacionicu usli Jelic i "neki politicari" i rekli da ukoliko Zrinjski zeli osvojit onda mora pustit Sirokog u kupu.
Mislim da znas tko su ti "politicari"
Zna se to, ovaj SB-Jelic nije puno drugaciji od onog drugog sto je bio na vrhu Saveza jedno vrijeme, samo sto je onaj bio pametniji ili cu reci lukaviji, a ovaj kaze odmah svoje misljenje i izgleda nepismen.
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jan 2009, 02:36

HOS je napisao/la: Zna se to, ovaj SB-Jelic nije puno drugaciji od onog drugog sto je bio na vrhu Saveza jedno vrijeme, samo sto je onaj bio pametniji ili cu reci lukaviji, a ovaj kaze odmah svoje misljenje i izgleda nepismen.
Ma sve su to ista **** i zato nam je i drzava ovakva.Debili nekim cudnim vezama dodju na vlast i rade po svome.
Ta politika bi palila u Hrvatskoj ali u FEDERACIJI to ne moze niti smije prolazit.Nismo mi ovdje jedna nacija nego nas ima vise i tek kad naucimo zivit jedni uz druge onda ce bit napretka u ovoj zemlji.Ja znam po sebi jer zivim u Mostaru i ovdje je grad doslovno podijeljen.A to politicarima itekako odgovara jer je zaracenim stranama lakse vladat.Dok se mi svadjamo i bijemo njima je lakse krast.Pa evo u gradu se pred izbore uvijek dogadjaju tuce na nacionalnoj osnovi a to ne moze bit slucajnost.
Evo ja malo udje u politiku ali sta ces, u nas ti politika sve kreira pa tako i sport i nemoguce je o necem pricat a da ne spomenes politiku.
Aje laku noc!

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 11:57

Eagles je napisao/la: Ma sve su to ista **** i zato nam je i drzava ovakva.Debili nekim cudnim vezama dodju na vlast i rade po svome.
Ta politika bi palila u Hrvatskoj ali u FEDERACIJI to ne moze niti smije prolazit.Nismo mi ovdje jedna nacija nego nas ima vise i tek kad naucimo zivit jedni uz druge onda ce bit napretka u ovoj zemlji.Ja znam po sebi jer zivim u Mostaru i ovdje je grad doslovno podijeljen.A to politicarima itekako odgovara jer je zaracenim stranama lakse vladat.Dok se mi svadjamo i bijemo njima je lakse krast.Pa evo u gradu se pred izbore uvijek dogadjaju tuce na nacionalnoj osnovi a to ne moze bit slucajnost.

Evo ja malo udje u politiku ali sta ces, u nas ti politika sve kreira pa tako i sport i nemoguce je o necem pricat a da ne spomenes politiku.
Aje laku noc!
Potpisujem. Vec samo se uvijek pitam kada ce se nas cijelokupni narod probuditi vise, dokle vise. Sta ces, kakva nam je i zemlja, takav nam je i sport.
U inat svima.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jan 2009, 12:50

serete po temi sa tom politikom...napravite sebi temu Politika ili Mijo Jelić pa raspravljajte sta je on izjavio i je li sposoban ili nesposoban odnosno nepismen..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 13 jan 2009, 01:16

HOS je napisao/la:
Marin je napisao/la:Pa ne igraju ni španjolci za Athletic Bilbao nego ISKLJUČIVO Baski pa ih nitko ne proziva !!! Meni je osobno to malo glupa politika kluba ali ako njima odgovara nema šta tebi smetati. Uostalom ima u ovoj ligi još klubova koji su "pročišćeni" ili su to bili do prije nekoliko godina.
Hehe, dobro si me nasmijao. Usporedivas SB s tradicionalnim Athletic :lol: . Znaci u Athleticu smiju samo igrati Baski, a u SB tko? Skutori?
Koja je razlika ukoliko se u oba slucaja radi o tradiciji koje se dati klubovi pridrzavaju?
Ne odnosi se 'zabrana' (takvo sto sluzbeno i ne postoji, ne znaci da ne smije ili nece zaigrati nekad u buducnosti) na bosnjake, srbe, nego opcenito na ne-katolike.
Nikad za ŠB u 60 godina dugoj povijesti nije za njega igrao ne-katolik, sto je logicno s obzirom na 99 posto etnicki cistu sredinu, dugogodisnje duhovno srediste Hrvata Hercegovine (zbog cega je i pokusan u komunistickom rezimu biti unisten, razrusene crkve, spaljenih maticnih knjiga, masakra hercegovackih fratara, pobijene osmine tadasnjeg stanovnistva), i to je sva sustina. Usporedba stoji, samo su razlicite dugovjecnosti i iskljucivosti.
Da vas rijesim rasprave 'skutor' i sl. To se u biti uopce i ne odnosi na ŠB i sl., vec je postalo tako. Porijeklo te rijeci se veze za imotski kraj, ili dalmatinske otoke, a onda je kroz stoljeca poprimala sve sire znacenje i migrirala istocnije, iako s tim istim veze nema jer je najprecizniji ''prijevod'' rijeci graničar.

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 13 jan 2009, 01:22

Zimska stanka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nekako se posebno odulji. Ali malo pomalo stvari će postajati zanimljivije u ponedjeljak 12.01.2009. dogovorena je prozivka u klubu.Uz standardna testriranja koja se naprave prvih par dana (igrači su imali svaki za sebe program kojeg su se trebali držati da na pripreme dođu spremni) odmah će se početi sa treninzima. Prvi dio u Širokom Brijegu a nastavak kao i obično najvjerovatnije u Makarskoj. Igračka križaljka još nije posložena za sada on novopridošlih je stoper Ante Zurak te novi Brazilac Flavio Junior veznjak koji je došao iz Flamurtarie iz Albanije. Očekuje se dolazak još 3-4 kvalitetna pojačanja. Moguće je da se par mnlađih igrača vrati sa posudbi. Tradicionalni turnir Memorijal Gojka Šuška ove godine se igra 6-8. veljače 2009 i uz Široki Brijeg nastupit će Šibenik i Hrvatski dragovoljac za četvrtog sudionika neće biti problem naći klub jer u to vrijeme dosta klubova odrađuje pripreme u Hercegovini.

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 13 jan 2009, 01:23

Danas se u pripremnom kampu Musa-Karačić na Blatu po prvi put ove godine okupila ekipa N.K. Široki Brijeg i tako i službeno otpočeli ciklus priprema za proljetni dio Premijer lige Bosne i Hercegovine. Prije toga na stadionu Pecara igrače je pozdravio Mijo Jelić predsjednik kluba i zaželio im dobrodošlicu. Osim Alexandra i Wagnera koji imaju let 15.01.2009 svi ostali igrači su došli na prozivku: Dejan Bandović, Nikola Marić, Antonio Soldo, Marko Jurić, Josip Topić, Josip Barišić, Tomislav Božić, Ante Zurak, Dalibor Šilić, Danijel Kožul, Dalibor Kožul, Stanko Bubalo, Ivan Zovko, Marko Zelenika, Ivan Kvesić, Franjo Šakić, Flavio Junior Beck, Ante Pinjuh, Mario Pinjuh, Tomislav Tomić, Stanko Brekalo, Dino Ćorić. Novaci su Ante Zurak i Flavio Junior a sa Wagnerom i Alexanderom dolaze još dvojica Brazilaca vezni igrač Mauro i napadač. Igračka križaljka nije rješena i svakako je očekivati još pokoje ozbiljno pojačanje.

nk-sirokibrijeg.com

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2009, 12:44

Boško Perajica u Širokom...

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 jan 2009, 12:51

**** ti sve kad Siroki Brijeg dobije svoju temu, pogledah par komentara i jadno izgleda k'o i sam klub - da ne kazem k'o i cijela Kretenijer liga uostalom.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2009, 13:00

Citizen-X je napisao/la:**** ti sve kad Siroki Brijeg dobije svoju temu, pogledah par komentara i jadno izgleda k'o i sam klub - da ne kazem k'o i cijela Kretenijer liga uostalom.
**** ti sve onda kad je Široki dva puta bio prvak po tvome?? a ako je Široki jadan onda nemas pojma o životu...

ako ti se nesviđa nemoj ni doalzit na ovu temu...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, Orvel i 26 gostiju.