Tako Brazil ide u polufinale zajedno sa Rusijom,a mi cemo morati pobediti Argentinu u poslednjem mecu ove grupe.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
On je bio ja mislim srednji blokerBaja_Zvjerka je napisao/la:Djula Mester najjaci dizac Srbije meni..
Tacno tako. SB.Admir_Sa je napisao/la: On je bio ja mislim srednji bloker
Sjecam se ja malo te ekipe, mislim krajem devedesetih da su igrali, mozda ih se sjecam sa olimpijade u SidnejuMaGiCa je napisao/la:Tacno tako. SB.Admir_Sa je napisao/la: On je bio ja mislim srednji bloker
Nikola Grbic je bio 1. dizac, a Petkovic stariji i Rajko Jokanovic su se menjali na drugom.Admir_Sa je napisao/la: Sjecam se ja malo te ekipe, mislim krajem devedesetih da su igrali, mozda ih se sjecam sa olimpijade u Sidneju![]()
Braca Grbic, onda korektor Batez, Meshter bloker, bio mensecini Miljkovic, al nisam siguranTamo kod talijana igrali onaj Giani, pa Sartoreti, kakav je taj servis imao
Jbga, oni su imali samo tu 1 generaciju: Van de Muelen, Van der Goor 1. i 2., Blange, Nummerdor, Zwerver, Schuil, Latuhihin, Goertzen...Admir_Sa je napisao/la:Kad smo vec kod tih vremena Holandjani su imali beton ekipu, a sad ih na mapi nema.Ono bash nevjerovatno da jedna tako stabilna drzava dozvoli sebi da padnu nize nakon super dobre ekipe
Kako ne kontas ovo takmicenjeAdmir_Sa je napisao/la:Ja ne kontam uopste ovo takmicenje, sta im ovo znaci. Imas sp, ep, euro kupove i sad ovo. Kad ovi odbojkasi odmarajuKo ovde ima pravo nastupa, vidim na kladari ima svjetska, a ima i evropska liga
![]()
ev maloprije zijanishte od argentine
pisi malo o zenskoj ekipi, ev igraju evropsku ligu, izdominirale su grcku u dva meca
Sanja dominira!
Jel ti znaci nesto, ako ti kazem da smo ih bili u mecu za bronzu na EP pre 4 godineAdmir_Sa je napisao/la:Pa moj devile da mi je neko rekao da Srbija moze zijanit od Finske u odbojci rekao bi mu da je lud. Ne mogu da vjerujem sta me povali na kladionici![]()
Ja strasno volim fince, al veze nisam imao da su tako dobri u odbojci, ili je ovo bilo cudo neko![]()
a svashta majke mi, kako vrijeme brzo leti i stvari se brzo desavaju. Pa vidjeces kad za 5 godina finska bude u kosarci neka silaMaGiCa je napisao/la:Jel ti znaci nesto, ako ti kazem da smo ih bili u mecu za bronzu na EP pre 4 godineAdmir_Sa je napisao/la:Pa moj devile da mi je neko rekao da Srbija moze zijanit od Finske u odbojci rekao bi mu da je lud. Ne mogu da vjerujem sta me povali na kladionici![]()
Ja strasno volim fince, al veze nisam imao da su tako dobri u odbojci, ili je ovo bilo cudo neko![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.