EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija
Ja svakako navijam za Francuze i mislim da im ni ove godine niko ne moze nista...bice zanimljiva borba za drugo i trece mjesto tu su Hrvati,Njemci,Spanci i Danci...najvise bi volio da se opet u finalu sastanu Francuzi i Hrvati to su uvjek slag utakmice iako mislim da se niko ove god. ne moze mjeriti sa Francuzima 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
na sve nedaće i probleme koje su se obrušile na hrvatsku reprezentaciju polufinale bi bilo ogroman uspjeh, dok finale izgleda poput mon blana. mada hrvatska uvijek igra najbolje kada se najmanje od nje ocekuje
Island je dobra ekipa i vjerujem da nece imati problema sa prosjecnom repkom Srbije.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ma Francuzi su jaki ko zemlja i ne vjerujem da imaju konkurenta ove godine nikako... Hrvati, hmm, teško ocam' da mogu i do polufinala, al et, vidjet ćemo... Srbi su mi jači od njih. Možda Dance vidim u finalu sa Francuzima ali ne vjerujem da će Omejera proći ( valjda se tako piše
)

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Francuska prva sigurno bez konkurencije imaju najjacu odbranu na celu sa Omeyerom i Dinartom
FK Pjetlovi
Stvarno imas najgluplje i najsmjesnije postove na forumuljubav je napisao/la:Island je dobra ekipa i vjerujem da nece imati problema sa prosjecnom repkom Srbije.

Ta prosjecna reprezentacija Srbije je osma na svijetu i pobijedila je Francuze u prijateljskoj utakmici prije sedam dana.A tvojoj reprezentaciji Britanije je uspjeha kada ne izgubi ispod 15 razlike.

Zato bolje nemoj da komentarises teme u koje nisi upućen i o kojim nista ne znas.Bolje za tebe...posto vidim da si provokator.
Evo danas i prvi dan ovoga EP.Ovo EP otvaraju reprezentacije domacina Austrije i Danske gde mislim da Danci ne bi smeli dopustiti neko iznenadjenje i trebali bi dobiti ovaj mec.
Jos igraju:
Rusija-Ukrajina(ovde mislim da ce Rusi potvrditi svoj kvalitet i lagano dobiti ovaj mec)
Spanija-Ceska(Spanci bi takodje trebali dobiti ovaj mec sa vise golova razlike)
Poljska-Nemacka(Ovo je mec iz grupe C koja je pred pocetak turnira prozvana kao grupa smrti gde su jos Svedska i Slovenija i ovde moze svako svakoga dobiti.Bice ovo neizvesna utakmica do zadnjeg trenutka ali mislim da je Poljska na celu sa iskusnim Wentom na klupi i igracima poput brace Lijewski,Bieleckog,Jureckog i Jurasika trenutno jaca od podmladjenog sastava Nemaca na ovom turniru koje i dalje predvodi Brand sa klupe.
Hrvatska-NorveskaHrvatska iako u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na proslo prvenstvo bi trebala dobiti neugodne Vikinge mada ce i ovo biti izuzetno zanimljiva utakmica.
Srbija-IslandTrener Srbije Hasanefendic nastavio je tamo gde je njegov prethodnik Cvetkovic stao.Dobro je poslozio ovu ekipu i ocekuje da pomuti racune jacima.Srbija je igrala odlicno u pripremnim utakmicama gde su porazili i Francuze i mislim da bi veceras mogli da dobiju uvek neugodne Islandjane.Ovo ce da bude uz mec Poljska-Nemacka i verovatno najzanimljiviji mec prvog kola.
Francuska-MadjarskaFrancuzi prvi favoriti za osvajanje zlata na ovom prvnestvu i mislim da im Madjari ne bi smeli predstavljati neku veliku opasnost.
Svedska-Slovenija Vec sam rekao da je ovo mec iz najzanimljivije grupe EP,Svedsku sa klupe predvodi trenerski par Lindgren-Ollson a glavna zvezda im je Andersson iz Kiela,Slovenci nemaju neke zvezde u ekipi ali ce imati veliku podrsku sa tribina u Innsbruku.
Jos igraju:
Rusija-Ukrajina(ovde mislim da ce Rusi potvrditi svoj kvalitet i lagano dobiti ovaj mec)
Spanija-Ceska(Spanci bi takodje trebali dobiti ovaj mec sa vise golova razlike)
Poljska-Nemacka(Ovo je mec iz grupe C koja je pred pocetak turnira prozvana kao grupa smrti gde su jos Svedska i Slovenija i ovde moze svako svakoga dobiti.Bice ovo neizvesna utakmica do zadnjeg trenutka ali mislim da je Poljska na celu sa iskusnim Wentom na klupi i igracima poput brace Lijewski,Bieleckog,Jureckog i Jurasika trenutno jaca od podmladjenog sastava Nemaca na ovom turniru koje i dalje predvodi Brand sa klupe.
Hrvatska-NorveskaHrvatska iako u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na proslo prvenstvo bi trebala dobiti neugodne Vikinge mada ce i ovo biti izuzetno zanimljiva utakmica.
Srbija-IslandTrener Srbije Hasanefendic nastavio je tamo gde je njegov prethodnik Cvetkovic stao.Dobro je poslozio ovu ekipu i ocekuje da pomuti racune jacima.Srbija je igrala odlicno u pripremnim utakmicama gde su porazili i Francuze i mislim da bi veceras mogli da dobiju uvek neugodne Islandjane.Ovo ce da bude uz mec Poljska-Nemacka i verovatno najzanimljiviji mec prvog kola.
Francuska-MadjarskaFrancuzi prvi favoriti za osvajanje zlata na ovom prvnestvu i mislim da im Madjari ne bi smeli predstavljati neku veliku opasnost.
Svedska-Slovenija Vec sam rekao da je ovo mec iz najzanimljivije grupe EP,Svedsku sa klupe predvodi trenerski par Lindgren-Ollson a glavna zvezda im je Andersson iz Kiela,Slovenci nemaju neke zvezde u ekipi ali ce imati veliku podrsku sa tribina u Innsbruku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa i ne postoji vise reprezentacija koje igraju rukomet malo ozbiljnije.H1N1 je napisao/la:Stvarno imas najgluplje i najsmjesnije postove na forumuljubav je napisao/la:Island je dobra ekipa i vjerujem da nece imati problema sa prosjecnom repkom Srbije.![]()
![]()
![]()
Ta prosjecna reprezentacija Srbije je osma na svijetu i pobijedila je Francuze u prijateljskoj utakmici prije sedam dana.A tvojoj reprezentaciji Britanije je uspjeha kada ne izgubi ispod 15 razlike.![]()
![]()
![]()
Zato bolje nemoj da komentarises teme u koje nisi upućen i o kojim nista ne znas.Bolje za tebe...posto vidim da si provokator.
Znas dobro koji je Island bio na prosloj Olimpijadi pa ti vidi kako cete protiv njih.
Ovo je zicer za kladionicare. Island uzima ladno 5+ razlike.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Bily Piton
- Kontakt:
Pa i ne postoji vise reprezentacija koje igraju rukomet malo ozbiljnije.
Znas dobro koji je Island bio na prosloj Olimpijadi pa ti vidi kako cete protiv njih.
Ovo je zicer za kladionicare. Island uzima ladno 5+ razlike.[/quote]
"Britanac" mojne tisra,veze ti nemaš o rukometu,vidjećeš večeras kako Srbin dere "Ribare".!
Ovo je zicer za kladionicare. Island uzima ladno 5+ razlike.[/quote]
"Britanac" mojne tisra,veze ti nemaš o rukometu,vidjećeš večeras kako Srbin dere "Ribare".!
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
ja mislim da ce v.britanija uzeti olimpijadu i naredna prvenstva 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
veceras navijam za norvezane protiv hrvata, volio bih da im hoce otkinut koji bod, vidjet cemo 

Norveska je sigurno favorit protiv slabaske Hrvatske koja je desetkovana ozljedama i njima ce veliki uspijeh biti
prolazak u drugi krug.
Odlicni norveski pivotmeni bi trebali veceras smorit onog hrvatskog poluigraca.
EDIT
Ona glupa "drzavna" televizija prenosi Srbija-Island, a ne prenosi Njemacka-Poljska.
Fascinantno!
prolazak u drugi krug.
EDIT
Ona glupa "drzavna" televizija prenosi Srbija-Island, a ne prenosi Njemacka-Poljska.
Fascinantno!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
drzavna tv ce sigurno prenositi sve utakmice srbije i hrvatske prvo sto to praktikuju u zadnje vrijeme a drugo i radi same situacije u drzavi, da prenose samo hrvatsku znamo kako bi regovali druga strana i obratno...nemoj te se molim vas sad okreniti politici ali sto se tice prenosa to je takoljubav je napisao/la:Norveska je sigurno favorit protiv slabaske Hrvatske koja je desetkovana ozljedama i njima ce veliki uspijeh biti
prolazak u drugi krug.
EDIT
Fascinantno!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Sta mislite dokle bi mogla mlada Njemacka dogurat s Hensom Glandofom i Krausom 

-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Norveska je sigurno favorit protiv slabaske Hrvatske koja je desetkovana ozljedama i njima ce veliki uspijeh biti
prolazak u drugi krug.
EDIT
Fascinantno!
taj hrvatski poluigrač je najbolji igrač prošlog svjetskog prvenstva,toliko o tvom poznavanju rukometa
Daba mu to kad su ga izmasakrirali Francuzi!
Znam da branis svoje, al' budi realan pa reci da su im minimalne sanse da produ prvi krug.
Znam da branis svoje, al' budi realan pa reci da su im minimalne sanse da produ prvi krug.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Mislim da je njihov domet na ovom prvenstvu negde oko 5-6 mesta jer su poprilicno podmladjeni.MElloo je napisao/la:Sta mislite dokle bi mogla mlada Njemacka dogurat s Hensom Glandofom i Krausom
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Daba mu to kad su ga izmasakrirali Francuzi!
samo će budala reći da je najbolji igrač svj. prvenstva poluigrač.
koji su moji,o kome pričaš?
Pascal ne igra...........MElloo je napisao/la:Sta mislite dokle bi mogla mlada Njemacka dogurat s Hensom Glandofom i Krausom
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hoces to reci da sam budala?kakavdanakneiskustvu je napisao/la: samo će budala reći da je najbolji igrač svj. prvenstva poluigrač.
koji su moji,o kome pričaš?
E, hvala ti, nisam to ocekivao od tebe!
Koji su tvoji?
Pa ovi sto ih neosnovano branis na svakoj temi.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.