Zdravlje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zdravlje
Za sada sam dobro, mašala. A bit ću još bolje kad ova vlast ode sa krova države.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Zadnjih dana se pozabavio stomatologijom, sređivanje "nevidljivih" zuba, te poneko vađenje. Nije mi zadovoljstvo sjediti na "stolici smrti", ali zdravlje je, kako kažu, najbitnije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
e moj ministre blago tebi, ja se evo dvije godine spremam za sredjivanje "nevidljivih" zuba ali mi se nikako ne pocinje....MinistaR je napisao/la:Zadnjih dana se pozabavio stomatologijom, sređivanje "nevidljivih" zuba, te poneko vađenje. Nije mi zadovoljstvo sjediti na "stolici smrti", ali zdravlje je, kako kažu, najbitnije.
Vjeruj da mi je trebalo par godina da se čvrsto odlučim na taj potez. I sad se užasno bojim, ali eto našao sam dobru doktoricu, pa mi je sve to postala zabava. Jedva čekam naredni termin (ne mogu vjerovati da ovo pišem).hilmo je napisao/la:e moj ministre blago tebi, ja se evo dvije godine spremam za sredjivanje "nevidljivih" zuba ali mi se nikako ne pocinje....MinistaR je napisao/la:Zadnjih dana se pozabavio stomatologijom, sređivanje "nevidljivih" zuba, te poneko vađenje. Nije mi zadovoljstvo sjediti na "stolici smrti", ali zdravlje je, kako kažu, najbitnije.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NoName
- Kontakt:
Imam problema sa prehladom još od prošle subote
Malo me popustilo, al još nije do kraja, nadam se da neću zaraziti koga na forumu 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Prehlada i u mene već sedmica(ne žaljite mi pm da se ne zarazite
),ali zato što je prevruće pa se znojim,a onda me vjetar opali
A inače neke sportske povrede me zezaju cijela lijeva noga peta,prepone,kuk,koljeno ma sve a sutra idem na turnir

A inače neke sportske povrede me zezaju cijela lijeva noga peta,prepone,kuk,koljeno ma sve a sutra idem na turnir

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- harebianconero
- Kontakt:
Lomio jednom lijevu ruku i lijevu nogu, ruku slomio dok sam igrao fudbal, a nikako nemogu da se sjetim kako sam nogu slomio 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- el-fighter
- Kontakt:
Zipa teme
Do sada sam operisao prepone, a ostalo nista ozbiljno. Slomio srednjak na desnoj ruci prije 7 dana, a nakon sinocnje zenicke kise mislim da necu dobro proci. Prehlada minimalno. Ostalo je sve OK hvala Bogu.

Do sada sam operisao prepone, a ostalo nista ozbiljno. Slomio srednjak na desnoj ruci prije 7 dana, a nakon sinocnje zenicke kise mislim da necu dobro proci. Prehlada minimalno. Ostalo je sve OK hvala Bogu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
1 put lomio nos (na nogometu), par prstiju slomio/pobdio, jednom ruku, i syebo sam meniskus od lijevog koljena, mada barem zasad mogu jos igrati/trcati normalno, ali koljeno i ne izgleda bas zdravo 

- legenda reala
- Kontakt:
Kad sam ja govorio pijte djeco mlijeko ,vi ne slušate ,sad se lomite kad god ste u prilici
Nikad nisam ništa slomio ,fala bogu

Nikad nisam ništa slomio ,fala bogu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
osim sto sam bezbroj puta ugano skocne zglbove zbog tenisa(trenirao ga dugo) nista specijalno nisam obolio a hvala nebesima niti slomio

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Luda tema mogu reci
Zamislite da ovdje Robben krene pisati svoje povrjede, pa zablokirao bi forum za sva vremena
Nisam imao nekih velikih povrijeda hvala Bogu. Jedina koje se sjecam najvise je iscesenje desnog kuka kad sam skocio nekih 3 m sa balkona na beton dok je stari pravio prvi sprat. Tad sam imao 7 godina. Baksuz djete

Nisam imao nekih velikih povrijeda hvala Bogu. Jedina koje se sjecam najvise je iscesenje desnog kuka kad sam skocio nekih 3 m sa balkona na beton dok je stari pravio prvi sprat. Tad sam imao 7 godina. Baksuz djete

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
Il Pinturicchio je napisao/la:Luda tema mogu reciZamislite da ovdje Robben krene pisati svoje povrjede, pa zablokirao bi forum za sva vremena
![]()

Jednom me u isto vrijeme istu noc bolio zub , uho i stomak. Koja je to patnja bila ljudi moji
Thomas Müller - Fußballgott
Ne znam jeste li culi za corokot i njegovu ljekovitost
... kod mene starci to koriste,kazu da im pravo pomaze, pa se i ja mislim da pocnem koristiti. ako jos neko to koristi ili je koristio,jel vam pomoglo? 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Nos razbijen x puta, rasječen obraz nakon jedne tuče u kafani
, prste na nogama lomio, također i na rukama (jbg žestoko se treniralo), rebra na obe strane, glavu ni sam ne znam koliko puta, psi me ugrizli 5-6 puta garant, lijevi skočni zglob prilikom jednog sparinga ćestoko nastradao, od tad kad igram fuce moram baš dobro bandažirati..

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ajd da malo aktiviram temu 
U petak sam operisao koljeno,radili su mi nesto oko meniskusa i ubacivali neku plastiku umjesto nekog ligamenta.Imam gips na nozi i trebam ga nositi 12 dana,i poslije toga ga skidam i tada mi se vade i konci. Pa me zanima jel neko od vas to radio,kako je trajao oporavak i sl. iz prve ruke. Doktor mi je rekao da se smijem oslanjati na nogu dok hodam s stakama al polako,mada ja osjecam neki strah da sta ne zeznem jos vise

U petak sam operisao koljeno,radili su mi nesto oko meniskusa i ubacivali neku plastiku umjesto nekog ligamenta.Imam gips na nozi i trebam ga nositi 12 dana,i poslije toga ga skidam i tada mi se vade i konci. Pa me zanima jel neko od vas to radio,kako je trajao oporavak i sl. iz prve ruke. Doktor mi je rekao da se smijem oslanjati na nogu dok hodam s stakama al polako,mada ja osjecam neki strah da sta ne zeznem jos vise

nedavno operisao s. crijevo,poslije toga fasovao ešerihiju koli,nedavno vadio nalaze i imam kritčno visok nivo triglicerida
Hahahahhaa koja tema, ovo bi trebala biti najaktivnija tema na forumu s obzirom na to koliko je nas narod "zdrav"
Mene muci Varikokela, ima li ko da podijelimo iskustva xD
Mene muci Varikokela, ima li ko da podijelimo iskustva xD
Ima li ko problema sa sinusima i sa sekretom(slajmom)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.