TmNationsForever najbolja online igra

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

haris_alibaba
Kontakt:

Re: TmNationsForever najbolja online igra

Post Postao/la haris_alibaba » 17 dec 2009, 20:17

ja sam je skinuo i sve al nikako kreirati tamo gdje udjem trazi nick i pasvord repasvord ja upšisem i nece me da ubaci nesto pise,mogu samo onako igrati bezze time trial
sta da radim da mogu online igrati

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 dec 2009, 20:52

haris_alibaba je napisao/la:ja sam je skinuo i sve al nikako kreirati tamo gdje udjem trazi nick i pasvord repasvord ja upšisem i nece me da ubaci nesto pise,mogu samo onako igrati bezze time trial
skines full verziju, oko 500 MB velicine

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 17 dec 2009, 23:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
haris_alibaba je napisao/la:ja sam je skinuo i sve al nikako kreirati tamo gdje udjem trazi nick i pasvord repasvord ja upšisem i nece me da ubaci nesto pise,mogu samo onako igrati bezze time trial
pa skinuo sam ovamo sa ovog linka sto je ovaj jedan lik napisao u nekom ranijem postu,sa tog sma skinuo trajalo je dosta dugo oko pet sest sati prema tome da bi trebala biti full verzija

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 dec 2009, 14:39

haris_alibaba je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
pa skinuo sam ovamo sa ovog linka sto je ovaj jedan lik napisao u nekom ranijem postu,sa tog sma skinuo trajalo je dosta dugo oko pet sest sati prema tome da bi trebala biti full verzija
Kada pokrenes igru, da li sacekas da igrica potvrdi sama da si online...jer ako ti odma prekuines to , nemozes biti online!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 dec 2009, 14:41

Pogrijesio sam, mozes opet biti online, neznam sta je!
Imas li konekcije :)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 18 dec 2009, 16:12

imam konekcije normalno sam na int i sve udjem u onda mi se pojavi to da upisem onaj svoj nick i dva puta pasvord,jel to to netrebal se nigdje registrovat il sta prije onda to upisem kliknem i nece nesto,a skinuo sma sa ovog linka sto je opvaj stavio ja samo kliknuo na link i smao se pocelo skidati nije se nista otvaralo samo se skinula igrica i ja je instalirao i ok sve mogu igrati al nikako online

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 dec 2009, 16:27

haris_alibaba je napisao/la:imam konekcije normalno sam na int i sve udjem u onda mi se pojavi to da upisem onaj svoj nick i dva puta pasvord,jel to to netrebal se nigdje registrovat il sta prije onda to upisem kliknem i nece nesto,a skinuo sma sa ovog linka sto je opvaj stavio ja samo kliknuo na link i smao se pocelo skidati nije se nista otvaralo samo se skinula igrica i ja je instalirao i ok sve mogu igrati al nikako online
Neznam, to sto pravis je tvoj nick, i mozes ih praviti koliko hoces!" puta potvrdis svoj pasvord, samo pazi da ti nepise da vec postoji!
Netrebas se nista registrovat!
Create a new account...nesmije se pojaviti isti nick, niti pasvord...kada to uradis izaberes svoju zonu, dakle uzmi BH formulu...i nemoras staviti svoju imejl adresu...samo ok
Onda izaberes all ...na world imas strijelicu, na nju kliknes i ponudi ti zemlje!
Prva je BIH!Sa desne strane imas servere, i dalje igrace!
Ako kliknes na BIH, onda na server, imas 1 ili 2 servera, a ako kliknes na igrace, dat ce ti spisak igraca iz BIH!
Ako zelis igrati sa jednim od njih, samo kliknes na njega!
Haj javi, nadam se da ce ti to proradit!
Ovako ti treba izgledat!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 18 dec 2009, 16:42

ja sam adebisi_bih i nisam nijednog od vas vidio a cesto igram, nisam nesto, ucim i sve sam bolji i bolji ;)
kako se svira kad vas vidim da svirnem hehe

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 dec 2009, 16:54

addebisi je napisao/la:ja sam adebisi_bih i nisam nijednog od vas vidio a cesto igram, nisam nesto, ucim i sve sam bolji i bolji ;)
kako se svira kad vas vidim da svirnem hehe
BIH*Dzeva sam je ...svirenu imas u desnom uglu tastature...gdje su oni brojevi, pa pritisni broj 0 ili enter, mora biti jedno ;)

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 18 dec 2009, 17:02

haj idem pokusati pa ti javim,hvala na uputama nadma se da cemo se provozati zajedno :D

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 18 dec 2009, 17:05

haris_alibaba je napisao/la:haj idem pokusati pa ti javim,hvala na uputama nadma se da cemo se provozati zajedno :D

i meni je to bilo kad sam ulazio prvi put, ko ide connecting i nikad pa izasao iz igre i usao ponovo i moglo se kreirat... samo nekad javi frame rate is low, ja odem samo cancel jer kad odem ok smanji rezoluciju... igra je zakon al mi brzo dosadi jer na serveru bih nema puno ljuudi online...

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 18 dec 2009, 17:12

addebisi je napisao/la:
haris_alibaba je napisao/la:haj idem pokusati pa ti javim,hvala na uputama nadma se da cemo se provozati zajedno :D

i meni je to bilo kad sam ulazio prvi put, ko ide connecting i nikad pa izasao iz igre i usao ponovo i moglo se kreirat... samo nekad javi frame rate is low, ja odem samo cancel jer kad odem ok smanji rezoluciju... igra je zakon al mi brzo dosadi jer na serveru bih nema puno ljuudi online...
Ja tebe, nije valjda da igras na samo nasim serverima!
Pa imas njemacke, francuske...hrvatske ;) , udjes na server koji zelis!
Ja sam pretezno na short kratkim stazama!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 18 dec 2009, 17:16

ma igram ja na svim, al mi je nabolj sa nsaim ljudima, zato mi ne valja!!!!!

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 18 dec 2009, 17:41

et registrirao sam se haris_alibaba nick ev vozo sam se malo sa adebisijem :) dobro je samo jos da udjem u fazon

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 19 dec 2009, 12:45

addebisi je napisao/la:ma igram ja na svim, al mi je nabolj sa nsaim ljudima, zato mi ne valja!!!!!
Ma bolje ti je izabrat nekog od nasih igraca, a kada stavis strijelicu misa na jednog od igraca, pokaze ti na kojem je serveru, a snjegove lijeve strane ti pokaze broj igraca na tom serveru!Ja maximalno mogu podnjeti 25 igraca, ostalo je previse!Short i mini staze su mi najjbolje!
haris_alibaba je napisao/la:et registrirao sam se haris_alibaba nick ev vozo sam se malo sa adebisijem :) dobro je samo jos da udjem u fazon
Et vidis da se moze, samo nisi znao...dobro je , vidimo se akBogDa! Ja sam BiH*Dzeva

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 dec 2009, 12:49

Eeh skidam ,da i ja vidim kakvo je to cudo :D

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 dec 2009, 12:58

dobro je igrao sam ga i ja prije

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 19 dec 2009, 12:59

bavarian_bk je napisao/la:Eeh skidam ,da i ja vidim kakvo je to cudo :D
Cudo je, vidices akBogDa ;) !
Sta te bude zanimalo , pitaj, al prije toga prelistaj ove 3 prethodne stranice, mislim da imaju sve potrebne informacije :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 dec 2009, 13:07

nema me vec oko pola mjeseca i vishe, imo sam windows 7, sjebo kompjuter i preso na xp, mrsko mi sad skidat, a kad sam igrao, nick mi je bio Volim se

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 dec 2009, 00:43

moze li mi neko pomoci sa ovim, imao sam preko 140 medalja i maloprije komp zastopa, restartujem i kad sam ponovo usao u igri trazilo mi da unesem user i password, ja unesem krenem da igram kad ono 0 medalja :( ne kontam kako se sve izbrsalo sto sam igro?

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.