Eman Košpo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Eman Košpo

Post Postao/la Beduin » 20 avg 2025, 10:34

akisarajevo92 je napisao/la:
20 avg 2025, 00:53
Mislio sam da je to do sada jasno, ali to gdje ko igra u mladim mategorijama ne mora nista da znaci, ljudi kad procitaju da neko igra za mlade timove Reala, Barcelone, Milana itd. odmah misle da je svaki od tih igraca vanserijski talenat a realnost je da puno boljih u tom uzrastu ima u nekom Spalu, Betisu, Hammarbyu i i slicnima

Npr., Sead Hajrovic je bio u Arsenalu, jos osvojio sa Svicarskom SP do 17g, pa kakvu je na kraju karijeru imao?

Za Emana se jos uvijek nista ne zna, mozda bude imao put kakav su imali Savic, Milenkovic iz Fiorentine a mozda za mjesec dana bude prebacen u Primavera tim pa na pozajmice u Serie B ili C i na kraju zavrsi u Xamaxu sa 26-27 godina
To jeste cinjenica i nista ne mora da znaci za karijeru jednog igraca, imali smo mi i bracu Modic u Milanu, i od Tahirovica smo ocekivali mnogo pa zasad je uspjeh da je u startnih 11 Brondbya...
Ali isto tako mi smo mala zemlja sa premalim bazenom igraca pa odmah skacemo euforicno kad imamo mladog igraca u mladjim karegorijama velikih klubova, sto je sasvim ocekivano i opravdano.

Zato ja uvijek podrzavam kaparisanje tih mladica jer vecina njih ima vise opcija za nastupe u nacionalnom dresu, dok onak svabo, spanac, brazilac, englez nemamu sta kalkulisati i kaoarisati ih kad on svakako ce igrati za svoju zemlju ako se dokaze na klupskom nivou.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2025, 10:39

Mislio sam da je to do sada jasno, ali to gdje ko igra u mladim mategorijama ne mora nista da znaci, ljudi kad procitaju da neko igra za mlade timove Reala, Barcelone, Milana itd. odmah misle da je svaki od tih igraca vanserijski talenat a realnost je da puno boljih u tom uzrastu ima u nekom Spalu, Betisu, Hammarbyu i i slicnima

Npr., Sead Hajrovic je bio u Arsenalu, jos osvojio sa Svicarskom SP do 17g, pa kakvu je na kraju karijeru imao?

Za Emana se jos uvijek nista ne zna, mozda bude imao put kakav su imali Savic, Milenkovic iz Fiorentine a mozda za mjesec dana bude prebacen u Primavera tim pa na pozajmice u Serie B ili C i na kraju zavrsi u Xamaxu sa 26-27 godina
Bravo. Ljudi su tupi nista ne razmisljaju nit znaju puno o fudbalu kako treba. Pa eno juventus u19 i juventus next gen, pratim vec dugo 80% i vise igraca sada igra po talijanskim drugim i trecim ligama. Po belgiji drugoj ligi po spanskoj drugoj. To je presmjesno. Za kospu se nista nezna nigdje nije igrao ozbiljno,evo muharemovic je sa 17 odma bio u prvoj postavi wolfsberga. Vidilo se da odskace da je talenat, ja sam gledo kospu sad ovo u fiorentini on nije ni blizu muharema u istim godinama. Vidjet cemo sta ce bit sa njim ali poziv je presmjesan djete iz djecije lige pozvan u seniorsku repku.

Ovo je premijera u svijetu fudbala. Seres se na standardne igrace koje nisu dobile poziv sprdas se sa njihovom karijerom i radom njihovim. Ali nista novo u menadzerskoj, tako ce i završit kako rade.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 avg 2025, 11:27

bhfanatic14 je napisao/la:
20 avg 2025, 10:39

Bravo. Ljudi su tupi nista ne razmisljaju nit znaju puno o fudbalu kako treba. Pa eno juventus u19 i juventus next gen, pratim vec dugo 80% i vise igraca sada igra po talijanskim drugim i trecim ligama. Po belgiji drugoj ligi po spanskoj drugoj. To je presmjesno. Za kospu se nista nezna nigdje nije igrao ozbiljno,evo muharemovic je sa 17 odma bio u prvoj postavi wolfsberga. Vidilo se da odskace da je talenat, ja sam gledo kospu sad ovo u fiorentini on nije ni blizu muharema u istim godinama. Vidjet cemo sta ce bit sa njim ali poziv je presmjesan djete iz djecije lige pozvan u seniorsku repku.

Ovo je premijera u svijetu fudbala. Seres se na standardne igrace koje nisu dobile poziv sprdas se sa njihovom karijerom i radom njihovim. Ali nista novo u menadzerskoj, tako ce i završit kako rade.
Nerealno koliko mozes sr.ati. Da ga nisu zvali, ovdje bi prvi pisao da nista ne rade, dali mjesto drugom i slicne gluposti. Ne znam ni sto pratis reprezentaciju kad bukvalno za sve zivo imas neku kritiku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 avg 2025, 11:30

Ja sam gledao utakmice Kospe jedno dvadeset njih
Ovo par za Fioretinu i ostalo u19 Barca
Ko je gledao vidio je da je prerastao djecu od 18 godina
Tehnicki, fizicki da se jos nadograti i kad usabrsi italijansku taktiku bice top igrac
Svaka cast sto su ga zvali da ga osiguramo na vrijeme
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2025, 11:35

Pricas gluposti i neznanje siris a ja samo iznosim istinu i cinjenice. Nikad ga nisam prizivo nit ga slajfo ko vi kad je igro za djecu barcelone. Zna se kad se neko priziva i kada treba dobit poziv. Nesmijes upadat u zamke i euforiju nikad nego prvo hladne glave donjet sud ko je kakav igrac i dali moze doc do najbolje selekcije ikad. Ovdje ne postoje pravila svako moze dobit poziv i cast igrat za BH bez ikakve zasluge. Onda dobijes to sto dobijes 30 godina ocaj i samo jedan plasman a svi oko tebe se redovno plasiraju. Zasto, kako ??? Kriminal i nerad u pogresnom smjeru. Na kraju cemo vidjet ko je bio u pravu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 avg 2025, 11:43

Sigurno propadamo jer kaparisemo talentovanu djecu iz dijaspore.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 avg 2025, 14:44

Da nije pozvan ovdje bi bilo kolektivno kmecanje kako nije pozvan stoper Fiorentine.
Igracu kojeg zelis preoteti, pogotovo od Svicarske, moras mu dati neku perspektivu.
Ne bude li igrao ove sezone, vjerujem da ga vec na sljedecem okupljanju mozda i ne bude.
Sada ima taj momentum gdje je potpisao za Fiorentinu, promjenio sportsko drzavljanstvo, nije los timing za poziv, 1-2 ovakva poziva nikad ne mogu naskoditi ako su ulog za buducnost.
Ja sam skeptican da ce se izboriti u Fiorentini, nadam se da ce me razuvjeriti.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 avg 2025, 14:48

20 avg 2025, 11:35
Pricas gluposti i neznanje siris a ja samo iznosim istinu i cinjenice. Nikad ga nisam prizivo nit ga slajfo ko vi kad je igro za djecu barcelone. Zna se kad se neko priziva i kada treba dobit poziv. Nesmijes upadat u zamke i euforiju nikad nego prvo hladne glave donjet sud ko je kakav igrac i dali moze doc do najbolje selekcije ikad. Ovdje ne postoje pravila svako moze dobit poziv i cast igrat za BH bez ikakve zasluge. Onda dobijes to sto dobijes 30 godina ocaj i samo jedan plasman a svi oko tebe se redovno plasiraju. Zasto, kako ??? Kriminal i nerad u pogresnom smjeru. Na kraju cemo vidjet ko je bio u pravu.
Brate iskreno nikad niko nije zvao ovoliko mladih igraca i kaparisao ih na vrijeme kao sto je Barbarez
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 avg 2025, 18:31

Veceras u rosteru Polissya - Fiorentina playoff konferencijske lige

slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 21 avg 2025, 18:54

20 avg 2025, 11:35
Hajde prvo nauči da pišeš. Ne možeš nekome nešto govoriti, a ne znaš napisati ni jednu prostu proširenu rečenicu. Slažem se da igranje u Barceloni ili bilo gdje drugo ne znači automatski da će neko uspjeti kao fudbaler, osim možda kad je riječ o Zlatnoj generaciji Čileanaca, ako znaš ko su oni, ali zar stvarno misliš da Fiorentina nije pratila Košpu, nego ga je dovela 'tek tako', slučajno? Ovdje nas stotine komentariše, a većina nas nikada nije ozbiljno igrala fudbal, ni za raju. Ako si toliki stručnjak, zašto onda ne radiš kao skaut u nekom klubu, nego ovdje liječiš svoje lične frustracije? Momak je bio kapiten švicarske reprezentacije, igrao je u juniorskom timu Barcelone koji je osvojio Ligu prvaka mladih, a ti si se našao da pametuješ. Volio bih samo da znam šta ti radiš u životu, pa da ovako dijeliš opaske tipa 'vidjećemo ko je bio u pravu'. Svaka čast na pozivu kako za njega, tako i za Alajbegovića i nadam se, ako Bog da, da će izrasti u svjetske igrače.
Evo i oni tebe selame!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 avg 2025, 18:57

Na tribini veceras, nema ga na klupi.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 avg 2025, 19:01

Goalgetter je napisao/la:
21 avg 2025, 18:57
Na tribini veceras, nema ga na klupi.
:plac:

Maloprije bio na story Fiorentine
slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 22 avg 2025, 16:52

Nakon sto je katastrofalnu odigra jednu prijateljsku, posle toga ga nisu ubacivali niti u drugom poluvremenu. Klupa u LK govori da ce vjerovatno imati malu minutazu ove godine. Realnost je neka posudba na zimu ili ljeto.
Mladi igraci su macak u vreci, trebat ce njemu dosta vremena vjerovatno da dodje do nekog stabilnog pevoligasa lige petice, tj da bude standardan tu.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 22 avg 2025, 17:08

Pametna odluka je pokupiti se iz Barce. Opet, i Fiorentina je mozda povelik zalogaj. Al bolje i Italija od Segunde. To sigurno.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 22 avg 2025, 21:51

On je neka 5/6 opcija.. necu tu biti puno minuta najbolje bi bila neka pozajmica u serie B…

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 22 avg 2025, 22:03

I sto je dobio poziv u repku?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 22 avg 2025, 22:19

sagitarius je napisao/la:
22 avg 2025, 22:03
Zato što je poprilično ozbiljan talenat za naše standarde.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 22 avg 2025, 22:20

CAGarfia je napisao/la:
22 avg 2025, 22:19
Zato što je poprilično ozbiljan talenat za naše standarde.
Talenat je i ovaj mali iz Zenice sto ide u La masiu, sto on nije dobio poziv!?Sergej prevaroooo
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 avg 2025, 09:20

**** ga daj mu 3 minute i ne zovi ga vise dok ne bude prvotimac, nije nuzno lose imati ponekad takvog da se osiguras

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 23 avg 2025, 11:58

Goalgetter je napisao/la:
20 avg 2025, 14:44
Da nije pozvan ovdje bi bilo kolektivno kmecanje kako nije pozvan stoper Fiorentine.
Igracu kojeg zelis preoteti, pogotovo od Svicarske, moras mu dati neku perspektivu.
Ne bude li igrao ove sezone, vjerujem da ga vec na sljedecem okupljanju mozda i ne bude.
Sada ima taj momentum gdje je potpisao za Fiorentinu, promjenio sportsko drzavljanstvo, nije los timing za poziv, 1-2 ovakva poziva nikad ne mogu naskoditi ako su ulog za buducnost.
Ja sam skeptican da ce se izboriti u Fiorentini, nadam se da ce me razuvjeriti.
Ne razumijem zasto se uopste diskutuje sa ovim fanaticom koji ce svaki potez strucnog staba kritikovati i popljuvati ma kakav on god da bio.
Igrac od 17 god koji se vrti izmedju prvog tima i mlade ekipe Fiorentine se ne smije pozvati ali igrac koji nije pozvan i vrti se izmedju prvog tima i mlade ekipe PSV je unistavanje karijere istome.🙄🙄🙄
Samo pogledati sta pise na drugim temama i vidjet ces svu kontradiktornost doticnog.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Grk1234 i 14 gostiju.