E to sam sinoć skontao

Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E to sam sinoć skontao
Uđi na edit svog prvog posta na temi i možeš tu izmijeniti naslov teme.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:37Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Hvala buraz , ispravljenoJabroni je napisao/la: ↑13 jan 2024, 23:34Uđi na edit svog prvog posta na temi i možeš tu izmijeniti naslov teme.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:37Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Nego, što sam duže na ovom forumu, sve mi se ovaj meme čini tačnijimVidim i za aerodrom isto
Početkom 30-etih godina kad su bili prvi letovi sa Butmira ali i sredinom 60-etih ti nisi imao od Sarajeva skoro nista osim plavne livade i starih šeperuša od Grbavice pa dole ka Ilidzi.AshburtonG je napisao/la: ↑14 jan 2024, 10:18Sarajevski aerodrom ima manu sto ga je tadasnja vlast htjela napravit sto blize gradu. Imam osjecaj da bi ga napravili iznad Sebilja da je moglo ikako.
Tuzlanski s te strane ima mnogo bolju lokaciju i potencijal, samo su nesposobni. Je li pocela uopce letjet ta nova kompanija? Kako im ide prodaja?
Nabije te prosječan tuzlak , SA se uvijek gradilo i razvijalo na račun radničkih gradova tako je i sad preko 20K budžetskih parazita parazitira u SA. TK najviše para uplaćuje u budžet a sve se u SA gradi i dole po praznoj Hercegovini.Jabroni je napisao/la: ↑13 jan 2024, 23:34Uđi na edit svog prvog posta na temi i možeš tu izmijeniti naslov teme.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:37Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Nego, što sam duže na ovom forumu, sve mi se ovaj meme čini tačnijimVidim i za aerodrom isto
Izašli su rezultati aerodroma Tuzla za 2023 godinu .Slobodas je napisao/la: ↑14 jan 2024, 15:00Nabije te prosječan tuzlak , SA se uvijek gradilo i razvijalo na račun radničkih gradova tako je i sad preko 20K budžetskih parazita parazitira u SA. TK najviše para uplaćuje u budžet a sve se u SA gradi i dole po praznoj Hercegovini.Jabroni je napisao/la: ↑13 jan 2024, 23:34Uđi na edit svog prvog posta na temi i možeš tu izmijeniti naslov teme.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:37Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Tako je planirano , ugovor je potpisan još samo da karte puste u prodaju .
ne nerviraj seSlobodas je napisao/la: ↑14 jan 2024, 15:00Nabije te prosječan tuzlak , SA se uvijek gradilo i razvijalo na račun radničkih gradova tako je i sad preko 20K budžetskih parazita parazitira u SA. TK najviše para uplaćuje u budžet a sve se u SA gradi i dole po praznoj Hercegovini.Jabroni je napisao/la: ↑13 jan 2024, 23:34Uđi na edit svog prvog posta na temi i možeš tu izmijeniti naslov teme.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:37Može li se ispraviti naziv , ako može neka promjene . @rio_Ferdy88 ?
Već sam ti jednom rekao da zaobiđeš ovu temu , ako nećeš da pišeš o avijaciji . Imaš koliko god hoćeš debilnih tema na ovom forumu da iskazuješ svoju mržnju i frustracije , na ovoj zaista nema potrebe . Ne razumijem te , dođeš da pišeš na temi za koju te boli qrac !?Zaniolo je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:11ne nerviraj se
evo ja sam iz krajine i niko nikada nije mogao smisliti ni sarajevo ni sarajlije jer su pogan narod, vise bacaju na srbe nego na nase
niko ih ziv nevoli jer se kurche sa tudjim stvarima,, sva lova ti njima ide a oni najveci seljaci na planeti..nikad mi nije jasno zasto je to glavni grad, usran kako god okrenes
a sarajlije klosari najveci prelose se ponasaju prema svim ostalim sve gledaju sa neke visine pa se cude sto ih svi mrze
Veoma male , skoro nikakve . Imali smo poslije rata par kompanija . Evo i koje kompanije su bile i propale .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:14Koliko su realne šanse da više ikad imamo državnu aviokompaniju? Mislim da itekako imamo potencijala, da bi mnoge rute mogli pokriti, pa da postepeno širimo flotu. Za početak jedan A320, i jedan A319, ništa više. Kako se budu linije dodatno otvarale, vremenom još koji uzeti.
Znam da je to sve skupo, ali na šta se sve pare troše, realno ovo bi bar bilo kvalitetno ulaganje.
Odlična stvar.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:05Tako je planirano , ugovor je potpisan još samo da karte puste u prodaju .
Koja kompanija, zna li se cijena otprilike?VensanKasel je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:05Tako je planirano , ugovor je potpisan još samo da karte puste u prodaju .
Sky Alps , ne znaju se još cijene .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.