Za istok i jug još nema informacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2022, 19:49Auu to je vec oko 3400 ulaznica samo za zapad.Sta je sa istokom i jugom?
Trebalo bi da ste 5000 vec prodali
Steta sto ovi nasi igraju ko k,inace bi kao i uvijek za gostovanje u Zenici bio veliki odaziv sa nase strane,ovako oko 300 ljudi ne vise sigurno
Kup BiH 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2022/2023
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Čelik - Sarajevo 2
Iskreno navijat ću za Čelik, uvijek sam ih simpatisao bez obzira što igraju protiv kona, ali fakat kone su kvalitetnije, a navijački bih volio da bude prolaz Čelika a što se može isto tako veoma lagano desit. Nadam se sutra barem 6000 navijača na Bilinom, bit će to praznik fudbala siguran sam.
Čelik nabrijan + ima nekoliko iskusnih fudbalera a kone dosta kvalitetnije, brže, možda ih jedino realizacija bude opet zezala, pogotovo ako se Čelik zatvori. 0-1 prognoza
Budućnost - Željo 2
Tvrda utakmica, mislim da će Edis rotirat ali nadam se prolazu Želje. 1-2 moja prognoza
Tošk - Velež 2
Prolaz Veleža. Uz 17 propuštenih zicera nekih 0-1 očekujem.
Rudar Han Bila - Rudar Kakanj 2
Derbi dva Rudara. Rudar Kakanj kvalitetniji i vidim da su jaki u Prvoj ligi, ako ne pošalju kadete i juniore ko što znaju mislim da prolaze. 1-3 moja prognoza
Zvijezda 09 - Zrinjski 2
Rutinski Zrinjski ovo 0-3
Ostalo očekujem prolaze svih premijerligaša, jedino ako šta zagusti ako nekome nije do kupa (vjv donji dio tabele PL) pa će poslat juniore…
Iskreno navijat ću za Čelik, uvijek sam ih simpatisao bez obzira što igraju protiv kona, ali fakat kone su kvalitetnije, a navijački bih volio da bude prolaz Čelika a što se može isto tako veoma lagano desit. Nadam se sutra barem 6000 navijača na Bilinom, bit će to praznik fudbala siguran sam.

Čelik nabrijan + ima nekoliko iskusnih fudbalera a kone dosta kvalitetnije, brže, možda ih jedino realizacija bude opet zezala, pogotovo ako se Čelik zatvori. 0-1 prognoza
Budućnost - Željo 2
Tvrda utakmica, mislim da će Edis rotirat ali nadam se prolazu Želje. 1-2 moja prognoza
Tošk - Velež 2
Prolaz Veleža. Uz 17 propuštenih zicera nekih 0-1 očekujem.
Rudar Han Bila - Rudar Kakanj 2
Derbi dva Rudara. Rudar Kakanj kvalitetniji i vidim da su jaki u Prvoj ligi, ako ne pošalju kadete i juniore ko što znaju mislim da prolaze. 1-3 moja prognoza
Zvijezda 09 - Zrinjski 2
Rutinski Zrinjski ovo 0-3
Ostalo očekujem prolaze svih premijerligaša, jedino ako šta zagusti ako nekome nije do kupa (vjv donji dio tabele PL) pa će poslat juniore…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Zgazite ih pitari, popisajte ih
-
- Kontakt:
Obavještavamo sve navijače da je 70% kapaciteta tribine zapad ispunjeno! 

Požurite na prodajna mjesta i obezbijedite svoju ulaznicu za današnju utakmicu. Također, od 15:00 sati NK Čelik neće pohranjivati objekte u centru grada ulaznicama ukoliko dođe do nestanka istih, a svoje ulaznice moći ćete kupiti u objektima oko stadiona (Caffe bar Šibica, Caffe bar Avanti, Caffe Crem, Orient prodavnica, te kod prodavača ulaznica na svim stranama tribina).
Čelik je Zenica!
Požurite na prodajna mjesta i obezbijedite svoju ulaznicu za današnju utakmicu. Također, od 15:00 sati NK Čelik neće pohranjivati objekte u centru grada ulaznicama ukoliko dođe do nestanka istih, a svoje ulaznice moći ćete kupiti u objektima oko stadiona (Caffe bar Šibica, Caffe bar Avanti, Caffe Crem, Orient prodavnica, te kod prodavača ulaznica na svim stranama tribina).
Čelik je Zenica!
Zasto Klis ne igra kup?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zato sto nije prosao kvalifikacije za kup BiH. Prvo treba osvojiti kup kantona, poslje toga proci 2 kola kupa fbih.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Danas ispadaju 2 premijeigasa.Pite će Celika istopit.
Uzimamo danas bordo cernobilce 1:0 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da vidimo Zubairua napokon od prve minute i Gazettu. Ako ne islo po planu udarat odma na poluvremenu, kasno je kad se zavrsi utakmica
Ni Veleza,ni Zelje,e jesu izabrali sta ce prenositi....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel to onaj Gazetta sto je bio ocaran atmosferom kad su igrali Velez i AEKtutankamon1905 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 13:51Da vidimo Zubairua napokon od prve minute i Gazettu. Ako ne islo po planu udarat odma na poluvremenu, kasno je kad se zavrsi utakmica
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koji velikan ce prvi procepiti nejac iz drugih liga? 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ultrasi 

-
- Kontakt:
Igman, Sloboda, Siroki.LeonProfessional je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:03Koji velikan ce prvi procepiti nejac iz drugih liga?![]()

I PosušjeLeonProfessional je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:15Igman, Sloboda, Siroki.LeonProfessional je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:03Koji velikan ce prvi procepiti nejac iz drugih liga?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.