FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
rudar vodi 3 1
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
a u pm....i sudije...ma sta ce bit neg da je rudar ili iskra podmitila sudije.....e u pm i ova nasha liga...

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Jesmo mi smo hahah Daj ba smijesan nemoj biti_amel_13_BHf_ je napisao/la:a u pm....i sudije...ma sta ce bit neg da je rudar ili iskra podmitila sudije.....e u pm i ova nasha liga...![]()
![]()

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
doci je napisao/la:jel zavrsila tekma ima li gdje rezultata!C.Ronaldo_9 je napisao/la:Eh o9vako za sve navijace Buducnosti jedna info. sada sam odgledao prvo poluvrijeme utakmice Sask-Buucnost.
Sask vodi 1-0
Turkovic dao gol,
Sask bolji bio imao 4-5 sto postotnih sansi,vasi onako jednu ili dvije sanse,ali zaista zelim istaknuti da je sudjenje smijesno,mislim da ce sudija unistiti Buducnost,mislim da ste dobili 4 ili 5 zutih u prvom poluvremenu,zaista smijesno sudjenje.....
Nek' vam je sa srecom
HVALA!
Zavrsili 2-2
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo 

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo
ja bi volio da vi udjete jer iskreno od svih ekipa u prvoj ligi vi ste najkulturnija ekipai nekako zasluzujete igrati u premijer ligi

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hvala jarane...imas talenta za pohvalit..C.Ronaldo_9 je napisao/la:_amel_13_BHf_ je napisao/la:to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo
ja bi volio da vi udjete jer iskreno od svih ekipa u prvoj ligi vi ste najkulturnija ekipai nekako zasluzujete igrati u premijer ligi

Pobjediste Omladinca 5 : 0
svaka cast buducnosti
svaka cast buducnosti
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hvala....jbg zna se ko je najbolji...AulleTa je napisao/la:Pobjediste Omladinca 5 : 0
svaka cast buducnosti
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
oo...bosna je pala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici

Zadnja izmjena: _amel_13_BHf_, dana/u 12 apr 2010, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- ___Benny___
- Kontakt:
Nogometaši visočke Bosne poraženi su prvi put ove sezone na domaćem terenu. Naime, vodeća Budućnost iz Banovića slavila je na stadionu Luke rezultatom 2:1.
Gosti iz Banovića zasluženo su ostvarili pobjedu nad ekipom Bosne, koja je nešto bolju igru pokazala tek u nastavku utakmice. Golom Sarajlića gosti su poveli u 21. minuti, a Haskić je pola sata prije kraja povisio na već nedostižnih 0:2.
Gostujući golman Musić po loptu u vlastitu mrežu morao je tek u sudijskoj nadoknadi. Džafić je sa bijele tačke donio utješni pogodak Visočanima. Budućnost je ovom pobjedom najavila ulazak u Premijer ligu BiH.
Gosti iz Banovića zasluženo su ostvarili pobjedu nad ekipom Bosne, koja je nešto bolju igru pokazala tek u nastavku utakmice. Golom Sarajlića gosti su poveli u 21. minuti, a Haskić je pola sata prije kraja povisio na već nedostižnih 0:2.
Gostujući golman Musić po loptu u vlastitu mrežu morao je tek u sudijskoj nadoknadi. Džafić je sa bijele tačke donio utješni pogodak Visočanima. Budućnost je ovom pobjedom najavila ulazak u Premijer ligu BiH.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- ___Benny___
- Kontakt:
evo amele uspio sam nekako napraviti da se mogu ulogovati,.sa ovom pobjedom smo na pragu i kucamo na vrata u BPL gdje nam je i mjesto._amel_13_BHf_ je napisao/la:oo...bosna je oala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici![]()
![]()

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Slobodno mogu reći da ulazite u PL BiH i drago mi je zbog toga.
Spammer
Sljedece sezone u Premier ligi (nadam se) igraju:AulleTa je napisao/la:Slobodno mogu reći da ulazite u PL BiH i drago mi je zbog toga.
Sloboda Tuzla,
Zvijezda Gradačac,
Budućnost Banovići,
Drina Zvornik;
Sve ekipe iz sire tuzlanske regije, ko kaze da se tu ne zna fudbal igrat

Pozdrav i sretno s ulaskom u Premier ligu

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma ja ba samo kakavu sliku nadji za avatar i eto ga...___Benny___ je napisao/la:evo amele uspio sam nekako napraviti da se mogu ulogovati,.sa ovom pobjedom smo na pragu i kucamo na vrata u BPL gdje nam je i mjesto._amel_13_BHf_ je napisao/la:oo...bosna je oala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici![]()
![]()

- ___Benny___
- Kontakt:
NECE mi neshto da se stavi pise da je slika ili presiroka,ili prevelika,.probao sam 100 slika i nijedna nece nezz sta je,,._amel_13_BHf_ je napisao/la:ma ja ba samo kakavu sliku nadji za avatar i eto ga...___Benny___ je napisao/la:evo amele uspio sam nekako napraviti da se mogu ulogovati,.sa ovom pobjedom smo na pragu i kucamo na vrata u BPL gdje nam je i mjesto._amel_13_BHf_ je napisao/la:oo...bosna je oala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno da udjete u premijer ligu,a da Sloboda i Zvijezda ostanu,i da naredne sezone imamo 3 premijerligasa iz TK 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ___Benny___
- Kontakt:
Lagana pobjeda nad Vitezom sa 2-0 moglo je biti i vise a Haskic je promasio penal ,strijelci su bili EMIR IKANOVIC I NERMIN HASKIC,sa ovom pobjedom Buducnost je skoro osigurala povratak tj,ulazak u BPL ali treba istaci da su uvjeti bili veoma teski prije svega stanje u kojem je stadion bio,ako zelimo da udjemo u premijer ligu i pritom nesto vise tamo da uradimo pored finansijske inijekcije potrebna je nova drenaza travnjaka ''Gradskog Stadiona Banovici'' jer kada padavine zadese grad rudara stadion se nalazi u veoma losem stanju.,Treba istaci jos da u ekipi nedostaje dugo odsutni Zoran Vukovic koji kuburi sa povredama jos od jesenjeg dijela sampionata sa njim i bez njega buducnost nije ista fali te kreativnosti suteva i centarsuteva, prodora ,poteza ''ala zidane'' i muske igre koje fale banovickoj publici sto u ovoj ligi samo moze popularni Zoka pokazati.,
P.S.BPL ceka na nas.,
P.S.BPL ceka na nas.,
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
dobro si ovo sastavio...___Benny___ je napisao/la:Lagana pobjeda nad Vitezom sa 2-0 moglo je biti i vise a Haskic je promasio penal ,strijelci su bili EMIR IKANOVIC I NERMIN HASKIC,sa ovom pobjedom Buducnost je skoro osigurala povratak tj,ulazak u BPL ali treba istaci da su uvjeti bili veoma teski prije svega stanje u kojem je stadion bio,ako zelimo da udjemo u premijer ligu i pritom nesto vise tamo da uradimo pored finansijske inijekcije potrebna je nova drenaza travnjaka ''Gradskog Stadiona Banovici'' jer kada padavine zadese grad rudara stadion se nalazi u veoma losem stanju.,Treba istaci jos da u ekipi nedostaje dugo odsutni Zoran Vukovic koji kuburi sa povredama jos od jesenjeg dijela sampionata sa njim i bez njega buducnost nije ista fali te kreativnosti suteva i centarsuteva, prodora ,poteza ''ala zidane'' i muske igre koje fale banovickoj publici sto u ovoj ligi samo moze popularni Zoka pokazati.,
P.S.BPL ceka na nas.,

- Probisvjet
- Kontakt:
Hajte komsije sto prije u PL 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.