FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

kristian
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la kristian » 06 mar 2010, 16:45

rudar vodi 3 1

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 06 mar 2010, 17:36

a u pm....i sudije...ma sta ce bit neg da je rudar ili iskra podmitila sudije.....e u pm i ova nasha liga... :( :( :(
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 06 mar 2010, 17:51

_amel_13_BHf_ je napisao/la:a u pm....i sudije...ma sta ce bit neg da je rudar ili iskra podmitila sudije.....e u pm i ova nasha liga... :( :( :(
Jesmo mi smo hahah Daj ba smijesan nemoj biti ;) mi i ovako guremimo s parama jos na vas da trosimo!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 07 mar 2010, 00:14

doci je napisao/la:
C.Ronaldo_9 je napisao/la:Eh o9vako za sve navijace Buducnosti jedna info. sada sam odgledao prvo poluvrijeme utakmice Sask-Buucnost.
Sask vodi 1-0
Turkovic dao gol,
Sask bolji bio imao 4-5 sto postotnih sansi,vasi onako jednu ili dvije sanse,ali zaista zelim istaknuti da je sudjenje smijesno,mislim da ce sudija unistiti Buducnost,mislim da ste dobili 4 ili 5 zutih u prvom poluvremenu,zaista smijesno sudjenje.....
Nek' vam je sa srecom :D
jel zavrsila tekma ima li gdje rezultata!

HVALA!

Zavrsili 2-2
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 08 mar 2010, 19:53

to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo :D
:D

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 08 mar 2010, 23:20

_amel_13_BHf_ je napisao/la:to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo :D

ja bi volio da vi udjete jer iskreno od svih ekipa u prvoj ligi vi ste najkulturnija ekipai nekako zasluzujete igrati u premijer ligi :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 09 mar 2010, 20:18

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:to je odlican rez... sad abd gosku bodove uzimamo i osvajamo :D

ja bi volio da vi udjete jer iskreno od svih ekipa u prvoj ligi vi ste najkulturnija ekipai nekako zasluzujete igrati u premijer ligi :D
hvala jarane...imas talenta za pohvalit.. :D :D :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 mar 2010, 16:27

Pobjediste Omladinca 5 : 0

svaka cast buducnosti
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 21 mar 2010, 18:32

AulleTa je napisao/la:Pobjediste Omladinca 5 : 0

svaka cast buducnosti
hvala....jbg zna se ko je najbolji...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 11 apr 2010, 21:08

oo...bosna je pala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici :D :D :D
Zadnja izmjena: _amel_13_BHf_, dana/u 12 apr 2010, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:30

Nogometaši visočke Bosne poraženi su prvi put ove sezone na domaćem terenu. Naime, vodeća Budućnost iz Banovića slavila je na stadionu Luke rezultatom 2:1.
Gosti iz Banovića zasluženo su ostvarili pobjedu nad ekipom Bosne, koja je nešto bolju igru pokazala tek u nastavku utakmice. Golom Sarajlića gosti su poveli u 21. minuti, a Haskić je pola sata prije kraja povisio na već nedostižnih 0:2.

Gostujući golman Musić po loptu u vlastitu mrežu morao je tek u sudijskoj nadoknadi. Džafić je sa bijele tačke donio utješni pogodak Visočanima. Budućnost je ovom pobjedom najavila ulazak u Premijer ligu BiH.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 22:32

_amel_13_BHf_ je napisao/la:oo...bosna je oala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici :D :D :D
evo amele uspio sam nekako napraviti da se mogu ulogovati,.sa ovom pobjedom smo na pragu i kucamo na vrata u BPL gdje nam je i mjesto. :lol:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 apr 2010, 10:27

Slobodno mogu reći da ulazite u PL BiH i drago mi je zbog toga.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 apr 2010, 12:51

AulleTa je napisao/la:Slobodno mogu reći da ulazite u PL BiH i drago mi je zbog toga.
Sljedece sezone u Premier ligi (nadam se) igraju:
Sloboda Tuzla,
Zvijezda Gradačac,
Budućnost Banovići,
Drina Zvornik;

Sve ekipe iz sire tuzlanske regije, ko kaze da se tu ne zna fudbal igrat :mrgreen:
Pozdrav i sretno s ulaskom u Premier ligu ;)

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 12 apr 2010, 19:15

___Benny___ je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:oo...bosna je oala u lukama.....yeess!!!!.....a mi na udarnoj slici :D :D :D
evo amele uspio sam nekako napraviti da se mogu ulogovati,.sa ovom pobjedom smo na pragu i kucamo na vrata u BPL gdje nam je i mjesto. :lol:
ma ja ba samo kakavu sliku nadji za avatar i eto ga... :D :D :D

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 12 apr 2010, 19:31

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
ma ja ba samo kakavu sliku nadji za avatar i eto ga... :D :D :D
NECE mi neshto da se stavi pise da je slika ili presiroka,ili prevelika,.probao sam 100 slika i nijedna nece nezz sta je,,.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2010, 19:35

Sretno da udjete u premijer ligu,a da Sloboda i Zvijezda ostanu,i da naredne sezone imamo 3 premijerligasa iz TK :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 17 apr 2010, 20:07

Lagana pobjeda nad Vitezom sa 2-0 moglo je biti i vise a Haskic je promasio penal ,strijelci su bili EMIR IKANOVIC I NERMIN HASKIC,sa ovom pobjedom Buducnost je skoro osigurala povratak tj,ulazak u BPL ali treba istaci da su uvjeti bili veoma teski prije svega stanje u kojem je stadion bio,ako zelimo da udjemo u premijer ligu i pritom nesto vise tamo da uradimo pored finansijske inijekcije potrebna je nova drenaza travnjaka ''Gradskog Stadiona Banovici'' jer kada padavine zadese grad rudara stadion se nalazi u veoma losem stanju.,Treba istaci jos da u ekipi nedostaje dugo odsutni Zoran Vukovic koji kuburi sa povredama jos od jesenjeg dijela sampionata sa njim i bez njega buducnost nije ista fali te kreativnosti suteva i centarsuteva, prodora ,poteza ''ala zidane'' i muske igre koje fale banovickoj publici sto u ovoj ligi samo moze popularni Zoka pokazati.,

P.S.BPL ceka na nas.,

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 17 apr 2010, 20:11

___Benny___ je napisao/la:Lagana pobjeda nad Vitezom sa 2-0 moglo je biti i vise a Haskic je promasio penal ,strijelci su bili EMIR IKANOVIC I NERMIN HASKIC,sa ovom pobjedom Buducnost je skoro osigurala povratak tj,ulazak u BPL ali treba istaci da su uvjeti bili veoma teski prije svega stanje u kojem je stadion bio,ako zelimo da udjemo u premijer ligu i pritom nesto vise tamo da uradimo pored finansijske inijekcije potrebna je nova drenaza travnjaka ''Gradskog Stadiona Banovici'' jer kada padavine zadese grad rudara stadion se nalazi u veoma losem stanju.,Treba istaci jos da u ekipi nedostaje dugo odsutni Zoran Vukovic koji kuburi sa povredama jos od jesenjeg dijela sampionata sa njim i bez njega buducnost nije ista fali te kreativnosti suteva i centarsuteva, prodora ,poteza ''ala zidane'' i muske igre koje fale banovickoj publici sto u ovoj ligi samo moze popularni Zoka pokazati.,

P.S.BPL ceka na nas.,
dobro si ovo sastavio... :mrgreen: :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2010, 21:38

Hajte komsije sto prije u PL ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.