To je tvoj problem. Ja pričam o činjenicama.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Meni se svidja raspored, draze mi je da odmah na pocetku imamo neke od vaznijih utakmica, pa tako oko Bozica i Nove godine da se udje u seriju laksih utakmica.
Sere vala i Wijnaldum sa ugovorom, vjerovatno se pred najvazniji ugovor svoje karijere pokusava ograditi nekim cijenama koji mu po svemu sudeci klub ne moze ispostovati.
Druga stvar, uopste ne smatram od velike vaznosti odlazak/ostanak Wijnalduma kada je u pitanju dolazak Alcantare.
Idealan scenario bi bio da potpise Alcantara, a ostane Gini, pogotovo u ovom ludilu kakvo nas sigurno ocekuje i ove sezone i puno strpanih utakmica iz sedmice u sedmicu.
Nimalo mi nije drago ako u sezonu udjemo bez novog stopera i napadaca.
Sere vala i Wijnaldum sa ugovorom, vjerovatno se pred najvazniji ugovor svoje karijere pokusava ograditi nekim cijenama koji mu po svemu sudeci klub ne moze ispostovati.
Druga stvar, uopste ne smatram od velike vaznosti odlazak/ostanak Wijnalduma kada je u pitanju dolazak Alcantare.
Idealan scenario bi bio da potpise Alcantara, a ostane Gini, pogotovo u ovom ludilu kakvo nas sigurno ocekuje i ove sezone i puno strpanih utakmica iz sedmice u sedmicu.
Nimalo mi nije drago ako u sezonu udjemo bez novog stopera i napadaca.
A eto, Dejo je otisao, znaci da bi trebao doci neki stoper. Rekli su jos na pocetku roka da se kupovati samo zamjene za prodaje.
Za Grujica i Wilsona se trazi 40 mil funti, mozda se iskoristi pametno.
Za Grujica i Wilsona se trazi 40 mil funti, mozda se iskoristi pametno.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako uzmu za tu dvojicu 40 miliona funti dupe im ljubiti iskreno
Novac od Lovrena je potrosen na Cimija, bez prodaje dodatnih igraca ne ocekujem da ce dovesti stopera.
Mi sezonu pocinjemo za 8 dana a ni govora o pokrivanju te pozicije tako da Klopp vjerovatno planira nesto sa Phillipsom ili Hoeverom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cisto sumnjam. Plan je bio dovesti rezervu na lijevom beku bez obzira na ikakve prodaje.
Mislim, imas Matipa i Gomeza koji se smjenjuju sa povredama. Hoever sumnjam da ce zaigrati ozbiljnije tek tako, pretpostavljam da bi trebao na neku posudbu. Sepp je relativno bio standardan u onoj PL2 ali ni njega vidim u nekim ozbiljnijim kombinacijama.
Jedino ostaje Phillips sa kakvim takvim iskustvom igranja u seniorima, naigrao se u Stuttgartu.
Dijk, Gomez, Matip, Phillips. Nadati se samo da se Gomez i Matip ne povrijede u isto vrijeme i bice dobro.
Doduse, sad se sjetih kako sam postao... imaju Fabinho i Hendo.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Zaboravio si na Milneramirgerr je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:37Cisto sumnjam. Plan je bio dovesti rezervu na lijevom beku bez obzira na ikakve prodaje.
Mislim, imas Matipa i Gomeza koji se smjenjuju sa povredama. Hoever sumnjam da ce zaigrati ozbiljnije tek tako, pretpostavljam da bi trebao na neku posudbu. Sepp je relativno bio standardan u onoj PL2 ali ni njega vidim u nekim ozbiljnijim kombinacijama.
Jedino ostaje Phillips sa kakvim takvim iskustvom igranja u seniorima, naigrao se u Stuttgartu.
Dijk, Gomez, Matip, Phillips. Nadati se samo da se Gomez i Matip ne povrijede u isto vrijeme i bice dobro.
Doduse, sad se sjetih kako sam postao... imaju Fabinho i Hendo.![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nama to trenutno izgleda smijesno, al ja vec vidim u januaru, FA kup protiv treceligasa, stoperski dvojac Milner-Phillips.

btw. Ox se povrijedio, valjda nije nista ozbiljno.
Spamm
Spamm
Navodno se i Shaqiri OPET povrijedio.
Kako stvari stoje, Ox je out dva mjeseca, koljeno...
Henderson i Matip najvjerovatnije propustaju Community Shield.
Shaqiri bi mogao u Lazio.
Henderson i Matip najvjerovatnije propustaju Community Shield.
Shaqiri bi mogao u Lazio.
Spamm
Spamm
Ox out 2 mjeseca i veoma sklon povredama, Keita i Shaqiri jednako skloni povredama. Lallanu smo prodali tako da se oslanjamo na Fabinha Hendu Ginia i Milnera a od svih njih Gini je najsigurniji sto se povreda tice. Jones je jos uvijek enigma i s obzirom na sve to suludo bi bilo pustiti sad Ginia u Barcelonu s Thiagom ili bez njega.
Ox bas nema srece, ko zna sta bi bilo od njega da nije upoznao Kolarova.
Ox bas nema srece, ko zna sta bi bilo od njega da nije upoznao Kolarova.
Ne vidim u Philipsa u nekoj ozbiljnoj priči kao 4. štopera prvaka Engleske. Definitivno se radi na transferu iza zatvorenih vrata. Idealan scenario: Wilson+Grujić+Shaq=60M za Aouara i istresti još toliko za Upamecana 

Nisam baš, jesam dolje na podforumu Premier lige, ali ne i na ovom Liverpoola. Gledam admina svaki dan osam sati gotovo i uvijek zaboravim da mu kazem da me stavi za moderatora ovdje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakva postava 

Bleh ne znam sta reci na sve ovo, teren je katastrofa i jedini pozitivan i znacajan ishod bi bio da prodjemo bez povreda.
Kakva močvara 

Bez povreda, CS i sigurna pobjeda. Not bad for a start 
Evo, promjena avatara napokon. Legenda kluba na njemu
[media]<iframe title="vimeo-player" src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/media]

Evo, promjena avatara napokon. Legenda kluba na njemu
[media]<iframe title="vimeo-player" src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/media]
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 22 avg 2020, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fina igra za 1 tekmu po teskom terenu.Brewster sigurno ima mjesta u squadu , duga sezona bit ce utakmica i za njega.Sta je sa Origijem i Trentom ? Henderson,Matip,Ox i Shariqi su povrijedeni.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.