Admir_Sa je napisao/la:Montreal all the way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinoc u neka doba sam bio na iglama, sjeva, prsti sve oko gola Halaka ali gola nema. Ako prodjemo pingvine titula je nasa

Koliko mi je drago noćas bilo zaboravio sam i postat
Fantastična predstava i dokaz da se srcem i borbenošću sve može postići.....zaista nevjerovatna partija igrača,onakva požrtvovanost odavno nije vidjena u NHL-u, preko 50 blokiranih udaraca, nevjerovatno,....
Halak opet monstruozan prema napadačima Capitalsa, 42 odbrane od kojih su neke bile za pamćenje, bekovi Montreala predvodjeni Gillom su jednostavno pojeli napadače domaćih, svaki igrač je dao svoj maksimum, odlična taktika iskusnog Martina na klupi, sve je to sinoć bilo potrebno da Montreal napravi jednu od najvećih senzacija u NHl-u, jer vratiti se nakon 1-3 u seriji protiv najbolje ekipe u regularnom dijelu prvenstva niko nikad nije uspio u istoriji NHL-a, zato najveći mogući RESPECT!!!
Nakon ovakvog uspjeha sve je moguće pa čak i titula

....Ipak protiv Penguinsa će biti potpuno druga priča, to je aktuelni prvak koji ima strašnu ekipu, koja je svoj kavlitet potvrđuje u tim velikim utakmicama, imaju jedan kontinuitet jer su i prije dvije sezone igrali finale i igubili od Detroita, veoma su iskusni o posjeduju ogroman kvalitet, jer kada im se pogleda roster uhhhh, ali tako je bilo i sa Capsima pa šta na kraju ispade....
U zadnjim duelima i nismo se baš naigrali protiv Penguinsa, zadnji put smo ih dobili na svom ledu 5-3 i to je bilo pod komandom iskusnom Martina, a prije toga su nam nanijeli 5 poraza zaredom, ali ovo je Play Off i sve je moguće.Velika prednost za nas je Hall Gill, bek visok preko 2 metra i covjek koji je lani bio glavni defanzivni kotačić u pohodu Penguinsa na titulu..On sigurno veoma dobro poznaje mane Crosbya, Malkina i ostalih u ekipi Pitsburgha tako da je to jedna velika prednost u našu korist, a u zadnjih par utamica se vidilo kakav je igrač Gill-čovjek blokira po 10-15 udaraca protivničke ekipe

...Uz ovakve partije Halaka mislim da možemo dalje
GO HABS!!!!!!!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.