EURO U-21 2019 - Italija/San Marino
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: EURO U-21 2019 - Italija/San Marino
Shvatama frustraciju, ali ova Rumunija je beton.
Pa ni mi im nismo mogli stvorti neke posebne sanse.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Strasnu ljudi transformaciju imaju, bukvalno iz 3 pasa dodju iz svoje polovine do izgledne prilike.JohnCleese je napisao/la:Shvatama frustraciju, ali ova Rumunija je beton.
rumuni su zasad pokazali najefektniji fudbal, još samo da vidimo ove francuze i engleščiće.
Džeri Drejk
- JohnCleese
- Kontakt:
Stabilni, uigrani, zreli...Tristan10 je napisao/la:Strasnu ljudi transformaciju imaju, bukvalno iz 3 pasa dodju iz svoje polovine do izgledne prilike.JohnCleese je napisao/la:Shvatama frustraciju, ali ova Rumunija je beton.
U Rumuniji govore da je ovo njihova najbolja generacija
Svabo je to...
Svabo je to...
Iduce kvalfikacije Gudelj trener, onda opet neki uvlakač iza njega.Seaman je napisao/la:klaun od gračana još jednom dokazao klasu,lik je luzerčina od trenera koja nema blage veze,najobičniji mamićev dupelizac kojem je klaun od halilovića kapetan,kod ozbiljnog trenera taj mali klaun nebi vidio prvih 11,spodoba koja je smeće umišljeno koje se nije pomaknulo dana u razvoju od otkad se pojavio prvi put u dinamu,još uzima sve moguće prekide,dosta je samo viditi kako stručnjak na klupi postavio obranu i vezu te kolko je bilo prostora između,u vezi mu samo šunjić igra obrambeno koji nemože ništa pokriti jer nema pomoć ostalih precijenjenih drkača prema naprijed,kad se na to dodaju dva teretna stopera od 2 metra dobiješ debakl na terenu,pogotovo kad su ovi rumunji igrali kontru i polukontru gdje su ih ubijali,sreća pa su ovi rumunji kanta u završnici kolko su mlitavi i smotani inače bi već u prvome poluvremenu dobili 4,5 komada,**** ekipu di je truba od jakoliša prvi centarfor,na kraju će završiti vjerojatno zadnji u skupini jer teško da englezi i francuzi neće razvaliti ove linije između veze i obrane gdje mogu kurveraj pustiti u rad kolko ima prostora,na kraju me nebi začudilo da talijani ovo osvoje prvenstvo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Morel se pogodit penal?! 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Tačno ova Francuska u svim sportovima odiše Afričkim duhom, isto da gledam Togo, a ne Francusku.
- ASD
- Kontakt:
Da, iako volim francuski sport, ove reprezentacije im bas i ne volim.Celtic je napisao/la:Tačno ova Francuska u svim sportovima odiše Afričkim duhom, isto da gledam Togo, a ne Francusku.
Mada, ako cemo iskreno, vecina evropskih reprezentacija je takvo (govorim o ovim razvijenim drzavama).
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 18 jun 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Prvo kolo i imamo dvije strasne povrede- dva preloma 

Svabo je to...
Svabo je to...
Što ga ovaj lik zakuca ispred golmana u svoju mrežu 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- alan_kardec
- Kontakt:
Rumuni vjerovatno tamo s kraja 90-ih, nisu imali ovako talentovanu ekipu. Dennis Man, Hagi junior, Razvan Marin (nedavno potpisao za Ajax, nzm što ga sad nema na turniru), ipak nisam očekivao da ovako poderu Hrvate.
Austrija juče poderala Srbiju, bukvalno ih odučila od fudbala, golman bio najbolji igrač Srbije, Vule Jovanović slomio nogu momku
Ne vjerujem da će se moći izvaditi protiv evropskih prvaka, ali za očekivati je bolju igru Srbije.
Austrija juče poderala Srbiju, bukvalno ih odučila od fudbala, golman bio najbolji igrač Srbije, Vule Jovanović slomio nogu momku

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tritolone je napisao/la:
Iduce kvalfikacije Gudelj trener, onda opet neki uvlakač iza njega.
pa takvi se i traže,gudelj bio 100 godina izbornik u mlađim sa onim novoselcem

LOŠI REZULTATI
Rezultati njegovih testova prilikom pohađanja trenerske akademije HNS-a govore da ih je prilično loše riješio, pogotovo onaj dio koji se tiče psihologije. Bivši hrvatski reprezenztaivac bio je polaznik VIP grupe za Uefinu B licencu. Prema rezultatima koje je HNS objavio 14. listopada izašao je na tri ispita. Najbolje je prošao u Osnovama metodike gdje je ocijenjen četvorkom, dok je iz Osnova psihologije zaradio jedinicu. Zanimljivo je da nitko od ostala 23 polaznika nije dobio ocjenu nedovoljan iz tog predmeta.
Kada je u pitanju treći ispit, Osnove teorije treninga, i tu nije bio pretjerano uspješan. Ocijenjen je dvojkom, a prema pravilniku HNS-ove akademije ta ocjena nije dovoljna za dozvolu za dobivanje licence za viši stupanj polaganja, tj. dobivanja Uefine A licence.
Interovi Radu i Puscas torpedirali PrcijuRaonffa je napisao/la:Hrvati imaju stvarno kvalitetnu i talentovanu generaciju, mogli bi oni daleko iako su u teškoj grupi.

Bielik aka Poljsko čudo od djeteta na FMu 

Italijani sinoc iznenenadjujuce izduvase od Poljaka.
Veceras Srbiji biti ili ne biti, mora se ici na 3 boda i to protiv najjaceg protivnika, Švaba...
Veceras Srbiji biti ili ne biti, mora se ici na 3 boda i to protiv najjaceg protivnika, Švaba...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Yebiga, nisam znao da je selektor Hrvatske onakva neznalicaSiamoNoi je napisao/la:Interovi Radu i Puscas torpedirali PrcijuRaonffa je napisao/la:Hrvati imaju stvarno kvalitetnu i talentovanu generaciju, mogli bi oni daleko iako su u teškoj grupi.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znaš da Švabo nikad protiv Srbina nije znao..marconato je napisao/la:Italijani sinoc iznenenadjujuce izduvase od Poljaka.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Četrespete Srbin pobedio...Raonffa je napisao/la: Znaš da Švabo nikad protiv Srbina nije znao..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Barbarossa
- Kontakt:
Večeras ako Bog da , da zasija i Neuhaus , najkreativniji veznjak ove njemačke generacije , samo je Havertz bolji od njega (a i mlađi je 2 godine ,strasno) , dosadilo mi je gledati Dahouda.
Maier Neuhaus Eggestain
čista arijevska veza
Maier Neuhaus Eggestain

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Barbarossa
- Kontakt:
Slobodno se može konstatirati da ubismo mrve u Srbima
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.