Dobili smo bilo je gusto na kraju,ali dobili smoLBJ MVP je napisao/la:Vodimo u Phoenixu 4. razlike još 5 minuta do kraja na kraju će biti pobjeda
igrali ste kod kuceLBJ MVP je napisao/la:Vodimo u Phoenixu 4. razlike još 5 minuta do kraja na kraju će biti pobjeda
Ma znam zahebo se kad sam pisaoKobe Bryant je napisao/la:igrali ste kod kuceLBJ MVP je napisao/la:Vodimo u Phoenixu 4. razlike još 5 minuta do kraja na kraju će biti pobjeda
Prvo Durant pa sada KG sa njim u 1. petorci smo kandidati za naslov još Parker spreman,Timmy na nivou,RJ da odigra koliko treba,Hill i Blair s klupe i još par igrača s četvrtim trenerom lige moramo proći prvi krug,a dalje ko nam bude protvnikNeutral je napisao/la:Kakva banana Manu-a nad KG
Slažem se sve osim ovog crvenog Durant,Bosh,Nowitzki,Kobe,LeBron,Wade nepotpuni igrači ili Paul,Nash,Deron,Parker,KG,Duncan,Ellis,Howard,Rose itd. ja ne znam kakvi su prije bili košarkaši,ako su ovi sad lošiadnan24 je napisao/la:Ma Manu je kralj...San Antonio nikad nisam volio ali njega uvijek volim gledati...prvo sto je elegantan u svojoj igri,bez sekunde nekog silovanja i igranja na snagu,dribling ima odlican a u odbrani je i vise nego dobar- jos kad ga krene sut onda je prava uzivancija gledati ga...takodje njegova igra je na odlicnom niovu kada se lomi tekma...nazalost takvih igraca je sve manje u ligi...sad je sve vise ovih vjestackih zvijezda i igraca koji igraju odlicno ali daleko su od kompletnih kosarkasa
LBJ MVP je napisao/la:Slažem se sve osim ovog crvenog Durant,Bosh,Nowitzki,Kobe,LeBron,Wade nepotpuni igrači ili Paul,Nash,Deron,Parker,KG,Duncan,Ellis,Howard,Rose itd. ja ne znam kakvi su prije bili košarkaši,ako su ovi sad lošiadnan24 je napisao/la:Ma Manu je kralj...San Antonio nikad nisam volio ali njega uvijek volim gledati...prvo sto je elegantan u svojoj igri,bez sekunde nekog silovanja i igranja na snagu,dribling ima odlican a u odbrani je i vise nego dobar- jos kad ga krene sut onda je prava uzivancija gledati ga...takodje njegova igra je na odlicnom niovu kada se lomi tekma...nazalost takvih igraca je sve manje u ligi...sad je sve vise ovih vjestackih zvijezda i igraca koji igraju odlicno ali daleko su od kompletnih kosarkasa![]()
Sramota i pored ovog crvenog,ali idemo dalje Denver će nam najvjerovatnije u playoffu doći njih bz Carla možemo dobiti,a druga ekipa koju bi mogli dobit je Utah to bi bila pravo dobra serija dvojica sjajnih trenera iskusne ekipe i gdje bi nadam se mi prošliNeutral je napisao/la:Jao, +3 za Netse , 3 minute do kraja . Odoh spavati, ne mogu gledati do kraja. Osjeti se nedostatak Manua.
Ma sigurno ja bi volio na Denvera njih bi i u 6 mogli dobitD1n0 je napisao/la:Hehe, ima ipak samo jedan bosanac u sportsport forum sto navija za "The Team of the Decade" - OVAJ TOPIC NIJE AKTIVAN!!!!
Biti ce interesantno gledati Lakers/Mavs/Nuggets - Spurs u 1.runde Playoff.. Ja mislim da ce se igrati 7 utaknice u tu seriju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.