Za tebe su ovim potezom vrata pdf-a sirove plbih zauvijek otvorenaKaunas je napisao/la:Go Tobe go!
Moj glas njemu, iako nije dobio 6 u kvalama.

Hajmo tobe, povedi nas
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za tebe su ovim potezom vrata pdf-a sirove plbih zauvijek otvorenaKaunas je napisao/la:Go Tobe go!
Moj glas njemu, iako nije dobio 6 u kvalama.
Kasno sam kampanju poceo. Ti si ovdje ispao kao glasac HillaryKawhi je napisao/la:Not sure ifor
Ja sam bio za @Jacka od pocetka. On je javio da njegovi glasaci podrze Felda sto sam i uradio.Sarmelino je napisao/la:Kasno sam kampanju poceo. Ti si ovdje ispao kao glasac HillaryKawhi je napisao/la:Not sure ifor
Što se persiras? Od Beska sam svakako ovako nesto ocekivao, ali ovo..Kawhi je napisao/la:Ja sam bio za @Jacka od pocetka. On je javio da njegovi glasaci podrze Felda sto sam i uradio.Sarmelino je napisao/la:Kasno sam kampanju poceo. Ti si ovdje ispao kao glasac HillaryKawhi je napisao/la:Not sure ifor
BoixosNois1899 je napisao/la:Ako Tobe ovdje poredi pored Felda, to će biti bruka veća nego kada je "Forrest Gump" uzeo Oscara za najbolji film ispred "The Shawshank Redemption"![]()
Piše na INO Fudbalu. Ja sam ga zapazio na EPL-u i Primeri. Vjerovatno ga ima još negdje. Ubjedljivo najbolje postove ima na forumu.Zenzo je napisao/la:Ko je Feldmarschall ?
Na kojim temam pise, ako pise na tenisu ili na samo jednoj temin inostranog sporta onda yebem ja vas kojima je to forumas godine.
Zenzo je napisao/la:Ko je Feldmarschall ?
Na kojim temam pise prvi put cujem za njega, ako pise na tenisu ili na samo jednoj temin inostranog sporta onda yebem ja vas kojima je to forumas godine.
Pogotovo ako je neki "fantasy" forumas, to su najdebilnije teme.
Rokoko87 je napisao/la:Kad hoću glasam dobro,
Kad neću baš briga me,
Kad nemam glasa baš ga nemam,
Kad želim ja imam glas,
Izbor je igra na sreću,
Ne pobjeđuje onaj koji lobira,
Kad svi daju glas,
Ja svoj čuvam za Tobetov spas
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot] i 6 gostiju.