Kad bih ti citirao par postova, uhvatio bi se za glavu i batalio forum. Sem pileta, on je gigant..Kawhi je napisao/la: Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad bih ti citirao par postova, uhvatio bi se za glavu i batalio forum. Sem pileta, on je gigant..Kawhi je napisao/la: Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.
To je takva fašistička seljačina da je to nevjerovatno.MortemHz je napisao/la:Ne znas ti kakvim su se rijecima sluzili pojedincine vjerujem da bi Jack mogao tako pricati a da ne bude banovan i sl.
Monolog je napisao/la:Da se prvi put susrećem sa pojmom Islam i da sam nekako "naletio" na ovaj forum, sigurno bih imao veoma loše mišljenje (da ne kažem kako bih se plašio) o Islamu i to zahvaljujući pojedincima sa ovog foruma. Ovaj Džek Trbosjek je oličenje svega onoga što čovjek ne bi trebao biti. Šovinista, fašista, seksista (istina, sa nedostatkom seksa) i šta sve ne. Iskreno, smio bih se kladiti da bi i najtradicionalniji roditelji sa ovih prostora rekli svojoj kćerki da bi joj radije prešli preko činjenice da je lezbejka, nego kad bi im rekla da se udaje za njeg.![]()
Kako nije gigant, kad on spomene mrtve grobove i zaljenje radi toga sto neki ljudi nisu invalidi/mrtvi, posebna prica svakako.Thetraphak1921 je napisao/la:Kad bih ti citirao par postova, uhvatio bi se za glavu i batalio forum. Sem pileta, on je gigant..Kawhi je napisao/la: Ne znate vi Jacka. Svi ti za njega su zlatni.
Ma vjerujem, ne znam ja njega, vjerovat cu vama ali kazem da se ne trebaju ovi momci potcjenjiti, to je sve.Heller je napisao/la:To je takva fašistička seljačina da je to nevjerovatno.MortemHz je napisao/la:Ne znas ti kakvim su se rijecima sluzili pojedincine vjerujem da bi Jack mogao tako pricati a da ne bude banovan i sl.
Monolog je napisao/la:Da se prvi put susrećem sa pojmom Islam i da sam nekako "naletio" na ovaj forum, sigurno bih imao veoma loše mišljenje (da ne kažem kako bih se plašio) o Islamu i to zahvaljujući pojedincima sa ovog foruma. Ovaj Džek Trbosjek je oličenje svega onoga što čovjek ne bi trebao biti. Šovinista, fašista, seksista (istina, sa nedostatkom seksa) i šta sve ne. Iskreno, smio bih se kladiti da bi i najtradicionalniji roditelji sa ovih prostora rekli svojoj kćerki da bi joj radije prešli preko činjenice da je lezbejka, nego kad bi im rekla da se udaje za njeg.![]()
Đe god more srat o bilo kome ko nije musliman i bošnjak.Sariel je napisao/la:a jeko taj lik?na kojim temama boravi?
Od Krleze u najboljim danima nema niko gori. Joj, sta je taj pisao..irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
Ti rece da nemamo sanse za forumasa godine, cak si i neki potop najavljivao, tresul se gacice?Kawhi je napisao/la:.
Svi moderatori postali odjednom. Izvršili forumski puč. To nisam mogao predvidjeti.bodi123 je napisao/la:Ti rece da nemamo sanse za forumasa godine, cak si i neki potop najavljivao, tresul se gacice?Kawhi je napisao/la:.![]()
Sve je lakse kad su meni dali moc u ruke.![]()
Nisam. Ove godine sam bio najbliži.Mokes je napisao/la:Jesi ikad usao u TOP8 bilo kojeg izbora, @Kawhi
Najgej osobe na forumu.Mokes je napisao/la:Jesi ikad usao u TOP8 bilo kojeg izbora, @Kawhi
Slažem seJackTheStripper je napisao/la:Kako me neki predstaviše, kao da sam iblis. Ja sam kamilica kakvih ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.