FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
E fala ti Fuhreru, daBogda Ozila vječno gledao u prvih 11, daBogda ti na san došao, daBogda ti žena vlažila na njega. Eto toliko od mene.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta tebe lomi u ova dobaRaonffa je napisao/la:E fala ti Fuhreru, daBogda Ozila vječno gledao u prvih 11, daBogda ti na san došao, daBogda ti žena vlažila na njega. Eto toliko od mene.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Prekuc'o je brat ispite, ma zadevero se nešta vamo kume, odoh spavati valja sutra ranitiBesic je napisao/la:Šta tebe lomi u ova dobaRaonffa je napisao/la:E fala ti Fuhreru, daBogda Ozila vječno gledao u prvih 11, daBogda ti na san došao, daBogda ti žena vlažila na njega. Eto toliko od mene.šta sad učiš? Težak je život vas studenata.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imace veliku prednost do pred sami kraj i onda ce neko iz drugog plana pobjediti...namjesteno jearelinho je napisao/la:Ma glupost za koga vode kampanju.![]()
Bolje da su nekog drugog sa tog podforuma podržali. Neki pravi kvalitet, a ne ovo.
![]()

U potpunosti se slazem drug

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Heller je od mene dobio bod jer je ponovo aktivirao svetu temu 

ZZ
gaston 6b
Kum nema dalje, jako pozitivna licnost foruma, u komunikaciji sa svima.
Samo je jedan kum
bodi123 4b
Veliki poznavaoc tenisa i forumas koji nece povrsno odgovoriti nego uvijek dati analizu i duboko vidjenje situacije, i to mora da se cijeni. Toliko vremenskog odricanja da se napise nesto smisleno sto moze koristiti i drugima da nesto nauce i vide neke perspektive koje mozda do tada nisu, aktivan na mnogim temama, svestran forumas.
zgmiky 3b
Bog i batina kladionicarskog pdf-a. Nema dalje.
Unofficialpage 2b
Ovog momka izuzetno cijenim iako sto neka vidjenja su nam dijametralno razlicita. Podforume koji su vezani za tenis izuzetno dobro vodi a pri tome ima obzira prema svima, ne samo to, prati mnoge nase sportiste i izvjestava o tome, tako da ako covjek ne stigne nesto upratiti dovoljno je pogledati sta @uno veli i znas sta se je dogadjalo.
Heller 1b
Nazalost samo jedan bod ostao a zasluzuje mnogo vise, ovaj forumas me je svojim humorom nasmijao kao rijetko kad ko, i sto sam procitao online po forumima a i u stvarnom zivotu cuo, uvijek nadje neke nove situaciji prikladne sale i baci smijeh na lice, koliko god da covjeku nekad bude crno. Steta sto ih nema vise takvih i sto su uglavnom po forumu neki bukvalisti i tersovi.
Kum nema dalje, jako pozitivna licnost foruma, u komunikaciji sa svima.
Samo je jedan kum
bodi123 4b
Veliki poznavaoc tenisa i forumas koji nece povrsno odgovoriti nego uvijek dati analizu i duboko vidjenje situacije, i to mora da se cijeni. Toliko vremenskog odricanja da se napise nesto smisleno sto moze koristiti i drugima da nesto nauce i vide neke perspektive koje mozda do tada nisu, aktivan na mnogim temama, svestran forumas.
zgmiky 3b
Bog i batina kladionicarskog pdf-a. Nema dalje.
Unofficialpage 2b
Ovog momka izuzetno cijenim iako sto neka vidjenja su nam dijametralno razlicita. Podforume koji su vezani za tenis izuzetno dobro vodi a pri tome ima obzira prema svima, ne samo to, prati mnoge nase sportiste i izvjestava o tome, tako da ako covjek ne stigne nesto upratiti dovoljno je pogledati sta @uno veli i znas sta se je dogadjalo.
Heller 1b
Nazalost samo jedan bod ostao a zasluzuje mnogo vise, ovaj forumas me je svojim humorom nasmijao kao rijetko kad ko, i sto sam procitao online po forumima a i u stvarnom zivotu cuo, uvijek nadje neke nove situaciji prikladne sale i baci smijeh na lice, koliko god da covjeku nekad bude crno. Steta sto ih nema vise takvih i sto su uglavnom po forumu neki bukvalisti i tersovi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
shminka 6b -
Veliki poznavaoc tenisa, poznaje tenis u najsitnije detalje. Argumentovano se može s njim diskutovati. Zaslužuje čistu šesticu, sve što se kaže malo je.
dubrovnik 4b
Realan, argumentovano diskutuje. Poznaje materiju. U 90% se s njim slažem.
bodi123 3b
Isto kao i shminka, zna znanje o tenisu, plus ima isti fah kao i ja. Samo mu ne valja što za Rafu navija.
Donnie Darko 2b
Kako da glas ne dobije osoba koja nam je omogučila F1?
pinoglavi 1b
Iako se s njim gotovo nikad ne slažem ali vrlo kvalitetan forumaš. Može se s njim lijepo diskutovat.
Ima ih još dosta koji zaslužuju da dobiju glas, kao što su: effenberg, virtu, babino, espirit, otelo, kawhi, mirzatele...
Veliki poznavaoc tenisa, poznaje tenis u najsitnije detalje. Argumentovano se može s njim diskutovati. Zaslužuje čistu šesticu, sve što se kaže malo je.
dubrovnik 4b
Realan, argumentovano diskutuje. Poznaje materiju. U 90% se s njim slažem.
bodi123 3b
Isto kao i shminka, zna znanje o tenisu, plus ima isti fah kao i ja. Samo mu ne valja što za Rafu navija.

Donnie Darko 2b
Kako da glas ne dobije osoba koja nam je omogučila F1?

pinoglavi 1b
Iako se s njim gotovo nikad ne slažem ali vrlo kvalitetan forumaš. Može se s njim lijepo diskutovat.
Ima ih još dosta koji zaslužuju da dobiju glas, kao što su: effenberg, virtu, babino, espirit, otelo, kawhi, mirzatele...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ček bolan ljiljane kako si glasao za Kawhi na obje teme i za forumaša i za kantu? 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam jedne godine ušao u finale obje konkurencijeDANTES je napisao/la:Ček bolan ljiljane kako si glasao za Kawhi na obje teme i za forumaša i za kantu?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa dobro jedni te vole drugi te mrze. Ali je li ljiljan voli ili mrzi Kawhi? Ili toliko ga nervira da ga ipak poštuje?Virtu4l je napisao/la:Ja sam jedne godine ušao u finale obje konkurencijeDANTES je napisao/la:Ček bolan ljiljane kako si glasao za Kawhi na obje teme i za forumaša i za kantu?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ovako.. moji bodovi kao i svake godine idu raji sa kladionicarskog pdfa, tamo mi je najugodnije boraviti, pdf je pun pozitive, odlicnog humora u reziji mnogih forumasa sa tog pdfa, dobrih tipova, argumentovanih diskusija i razmjena misljenja o sportskim dogadjajima i sta sve ne jos, sve u svemu radi se vjerovatno o najpozitivnijem pdfu na ovom forumu, ujedno i najsloznijem a uz PL prepucavanja i najbrojnijem.
Effenberg 6 bodova - Effea smo odabrali kao predstavnika kladionicarske stranke ove godine koga guramo kroz kampanju, prosle godine je to bio Vedo(QUARTERBACK) koji je cini mi se na kraju zauzeo 3. mjesto, mogao je to biti i zgmiky, ali ipak odluka je pala na Effea... jako inteligentan forumas, mnogo nacitan i svestran, egzistira na jos nekim temama, ima dobar smisao za humor, milion puta sam oplakao na njegove postove o tkzv. kladionicarskoj mafiji, parola mu je da je u danasnje vrijeme u sportu mnogo toga namjesteno, kladionice su sponzori najvecih evropskih klubova.
jopaa7 4 boda - jopaa je meni jedan od najdrazih forumasa, brat moj hrvatski, takodje najvise djeluje na kladionicarskom pdfu, ima ga i na NBA temama, kao i na teniskom pdfu a sada vozimo i F1 zajedno. fin, kulturan, odgojen i uvijek spreman pomoci i izaci u susret.
gaston 3 boda - sta reci o bratu iz Kalesije, potpuno pozitivan lik, uvijek spreman na salu i zajebanciju, nikada agresivan bespotrebno, sve u svemu samo pohvale na njegov racun, mnogo mnogo dobar momak.
Ljuman95 2 boda - isto kao i gaston, vjerovatno i najbolji saljivdzija naseg pdfa, s toga vrlo cesto je u Banovicima, doduse njemu je to i primary home pa mu toliko i ne smeta, brzo nam se vrati.
zgmiky 1 bod - sta reci o jos jednom hrvatskom dominatoru, vjerovatno i najjaci lik sto se tice same materije kladionice i tipovanja, covjek zna znanje, uz to jako jako korektan, kulturan i odgojen forumas, sve pohvale.
uz to nije bilo mjesta za ostalu ekipu sa naseg pdfa, mada je potpuno svejedno kome god da sam ostavio te bodove, vjerujem da se niko nece naljutiti, svi smo kao jedan. Bihac, Vedo, koji je malo manje aktivan bio ove godine, krmpotich, willy, civa, evolution87, bvb brat moj, momciluk, torres_9, believe, SPY, SlevinKelevra, exorciist i ostala ekipa, ne mogu se vise ni sjetiti svih, ima nas ko kineza.
eh sada, zelio bih jos izdvojiti neke veome cijenjene i meni licno drage forumase, koji obitavaju na nekim temama na kojim sam ja takodje aktivan..
pa da krenemo, prije svega sa teniskog pdfa, pdfa koji je vjerovatno najkvalitetniji bio i ostao otkad je SS.ba foruma moram izdvojiti par forumasa.
schminka - veliki, veliki poznavalac tenisa i same materije ove igre, mnogo ga cijenim, covjek zna znanje, uvijek spreman izaci argumentovano u diskusiju, jako jako kvalitetan forumas, steta sto pise samo na teniskom pdfu pa je manje poznat u globalu. Jedina mana mu je prevelika subjektivnost prema Dzumiju.
Unofficialpage - Malik buraz, sta reci ovom forumasu, kulturan, fin, dobar, odgojen, sve plemenite osobine koje postoje se mogu njemu pridruziti, veliki ljubitelj i poznavaoc tenisa, navijac RFa, uvijek spreman dati neki podatak o teniskim mecevima, turnirima, statistikama i slicnim stvarima, uz to i kolega sto se tice struke, samo naprijed likMa, uci i vjezbaj.
samosarajvo - prije svega jer imamo jednu veliku zajednicku stvar, to je naravno Rafael Nadal, uz to i jako kvalitetan forumas koji istina u posljednje vrijeme je nesto manje aktivan, ali to me ne sprijecava da ga izdvojim sa teniskog pdfa kao kvalitet.
Claus - slicno kao i sminka, jako kvalitetan sto se tice teniske materije, poznaje ju u dusu sto bi se reklo, volim sa njim diskutovati iako se ne slazemo u vecini slucajeva.
uz ovu trojicu tu je i Virto, koji se mora spomenuti, istina i on u posljednje vrijeme slabije pise tamo, ali vjerujem da ce biti aktivniji u narednoj sezoni jer je i on docekao svojih 5 minuta slave.
pozdrav i za jestemaji, Dantesa, leoreya, Edina, SYLARA, darkera, Galiona i ostalu ekipu sa najkvalitetnijeg PDFa.
sto se tice svetinje, tamo ima jako jako dobrih i meni veoma dragih forumasa, a izvdvojicu samo neke od njih koji mi prvi padaju na pamet..
MortemHZ, Sabinho, evolution87, joker90, SiouxLukavac, BosnianKingdom, belosevic, High, Totti, Zip, Lakoste i mnogi drugi, pozdrav za moju bordo bracu.
sto se tice NBA podforuma, izvdojio bih Clutcha kao najveceg poznavaoca kosarkaske materije na ovom forumu, tu su i NEZALAGANJE, covjek koji poznaje svaki detalj kosarkaske igre u milimetre, jedina mana prevelika doza subjektivnosti kada je rijec o njegovim Spursima, Rio, BernardBarnjak, Epi, KK Bosna, miki, i Donnie Darko, meni jako drag forumas, volim njegov smisao za humor, volim njegove postove, fin kulturan pametan i odgojen, sve pohvale, uz to i pokretac F1 lige.
sto se tice engleskog pdfa, i tamo sam dosta cesto, a izdvojicu 3 imena koja se daleko isticu po kvaliteti postova, to je prije svega Feldmarschall, ubjedljivo najjaci covjek kada je rijec o fudbalu, uvijek spreman argumentovano diskutovati, kulturan. Monolog, iako ne toliko cest i aktivan, veoma kvalitetan, ima i smisla za humor i veoma cesto se znam nasmijati na njegove sarkazme, uz to djeluje i na jos nekim temama na kojima sam i ja poput tenisa, NBA i kladionice, pozdrav za njega. I treci lik je Artetitis, zna znanje, nemam sta vise reci, veoma kvalitetni postovi.
toliko od mene, halalite na duzem postu.
Effenberg 6 bodova - Effea smo odabrali kao predstavnika kladionicarske stranke ove godine koga guramo kroz kampanju, prosle godine je to bio Vedo(QUARTERBACK) koji je cini mi se na kraju zauzeo 3. mjesto, mogao je to biti i zgmiky, ali ipak odluka je pala na Effea... jako inteligentan forumas, mnogo nacitan i svestran, egzistira na jos nekim temama, ima dobar smisao za humor, milion puta sam oplakao na njegove postove o tkzv. kladionicarskoj mafiji, parola mu je da je u danasnje vrijeme u sportu mnogo toga namjesteno, kladionice su sponzori najvecih evropskih klubova.
jopaa7 4 boda - jopaa je meni jedan od najdrazih forumasa, brat moj hrvatski, takodje najvise djeluje na kladionicarskom pdfu, ima ga i na NBA temama, kao i na teniskom pdfu a sada vozimo i F1 zajedno. fin, kulturan, odgojen i uvijek spreman pomoci i izaci u susret.

gaston 3 boda - sta reci o bratu iz Kalesije, potpuno pozitivan lik, uvijek spreman na salu i zajebanciju, nikada agresivan bespotrebno, sve u svemu samo pohvale na njegov racun, mnogo mnogo dobar momak.

Ljuman95 2 boda - isto kao i gaston, vjerovatno i najbolji saljivdzija naseg pdfa, s toga vrlo cesto je u Banovicima, doduse njemu je to i primary home pa mu toliko i ne smeta, brzo nam se vrati.

zgmiky 1 bod - sta reci o jos jednom hrvatskom dominatoru, vjerovatno i najjaci lik sto se tice same materije kladionice i tipovanja, covjek zna znanje, uz to jako jako korektan, kulturan i odgojen forumas, sve pohvale.

uz to nije bilo mjesta za ostalu ekipu sa naseg pdfa, mada je potpuno svejedno kome god da sam ostavio te bodove, vjerujem da se niko nece naljutiti, svi smo kao jedan. Bihac, Vedo, koji je malo manje aktivan bio ove godine, krmpotich, willy, civa, evolution87, bvb brat moj, momciluk, torres_9, believe, SPY, SlevinKelevra, exorciist i ostala ekipa, ne mogu se vise ni sjetiti svih, ima nas ko kineza.

eh sada, zelio bih jos izdvojiti neke veome cijenjene i meni licno drage forumase, koji obitavaju na nekim temama na kojim sam ja takodje aktivan..
pa da krenemo, prije svega sa teniskog pdfa, pdfa koji je vjerovatno najkvalitetniji bio i ostao otkad je SS.ba foruma moram izdvojiti par forumasa.
schminka - veliki, veliki poznavalac tenisa i same materije ove igre, mnogo ga cijenim, covjek zna znanje, uvijek spreman izaci argumentovano u diskusiju, jako jako kvalitetan forumas, steta sto pise samo na teniskom pdfu pa je manje poznat u globalu. Jedina mana mu je prevelika subjektivnost prema Dzumiju.

Unofficialpage - Malik buraz, sta reci ovom forumasu, kulturan, fin, dobar, odgojen, sve plemenite osobine koje postoje se mogu njemu pridruziti, veliki ljubitelj i poznavaoc tenisa, navijac RFa, uvijek spreman dati neki podatak o teniskim mecevima, turnirima, statistikama i slicnim stvarima, uz to i kolega sto se tice struke, samo naprijed likMa, uci i vjezbaj.

samosarajvo - prije svega jer imamo jednu veliku zajednicku stvar, to je naravno Rafael Nadal, uz to i jako kvalitetan forumas koji istina u posljednje vrijeme je nesto manje aktivan, ali to me ne sprijecava da ga izdvojim sa teniskog pdfa kao kvalitet.
Claus - slicno kao i sminka, jako kvalitetan sto se tice teniske materije, poznaje ju u dusu sto bi se reklo, volim sa njim diskutovati iako se ne slazemo u vecini slucajeva.

uz ovu trojicu tu je i Virto, koji se mora spomenuti, istina i on u posljednje vrijeme slabije pise tamo, ali vjerujem da ce biti aktivniji u narednoj sezoni jer je i on docekao svojih 5 minuta slave.

pozdrav i za jestemaji, Dantesa, leoreya, Edina, SYLARA, darkera, Galiona i ostalu ekipu sa najkvalitetnijeg PDFa.

sto se tice svetinje, tamo ima jako jako dobrih i meni veoma dragih forumasa, a izvdvojicu samo neke od njih koji mi prvi padaju na pamet..
MortemHZ, Sabinho, evolution87, joker90, SiouxLukavac, BosnianKingdom, belosevic, High, Totti, Zip, Lakoste i mnogi drugi, pozdrav za moju bordo bracu.

sto se tice NBA podforuma, izvdojio bih Clutcha kao najveceg poznavaoca kosarkaske materije na ovom forumu, tu su i NEZALAGANJE, covjek koji poznaje svaki detalj kosarkaske igre u milimetre, jedina mana prevelika doza subjektivnosti kada je rijec o njegovim Spursima, Rio, BernardBarnjak, Epi, KK Bosna, miki, i Donnie Darko, meni jako drag forumas, volim njegov smisao za humor, volim njegove postove, fin kulturan pametan i odgojen, sve pohvale, uz to i pokretac F1 lige.

sto se tice engleskog pdfa, i tamo sam dosta cesto, a izdvojicu 3 imena koja se daleko isticu po kvaliteti postova, to je prije svega Feldmarschall, ubjedljivo najjaci covjek kada je rijec o fudbalu, uvijek spreman argumentovano diskutovati, kulturan. Monolog, iako ne toliko cest i aktivan, veoma kvalitetan, ima i smisla za humor i veoma cesto se znam nasmijati na njegove sarkazme, uz to djeluje i na jos nekim temama na kojima sam i ja poput tenisa, NBA i kladionice, pozdrav za njega. I treci lik je Artetitis, zna znanje, nemam sta vise reci, veoma kvalitetni postovi.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
sibicaru,prof.drshzna je napisao/la:Yebo te izbor, kad ja skontam da su bez mog glasa ostali staragarda, Amazon, Hrasno1921, Memara, Sariel i ostali doktori.

-
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:ovako.. moji bodovi kao i svake godine idu raji sa kladionicarskog pdfa, tamo mi je najugodnije boraviti, pdf je pun pozitive, odlicnog humora u reziji mnogih forumasa sa tog pdfa, dobrih tipova, argumentovanih diskusija i razmjena misljenja o sportskim dogadjajima i sta sve ne jos, sve u svemu radi se vjerovatno o najpozitivnijem pdfu na ovom forumu, ujedno i najsloznijem a uz PL prepucavanja i najbrojnijem.
jopaa7 4 boda - jopaa je meni jedan od najdrazih forumasa, brat moj hrvatski, takodje najvise djeluje na kladionicarskom pdfu, ima ga i na NBA temama, kao i na teniskom pdfu a sada vozimo i F1 zajedno. fin, kulturan, odgojen i uvijek spreman pomoci i izaci u susret.![]()
gaston 3 boda - sta reci o bratu iz Kalesije, potpuno pozitivan lik, uvijek spreman na salu i zajebanciju, nikada agresivan bespotrebno, sve u svemu samo pohvale na njegov racun, mnogo mnogo dobar momak.![]()
Ljuman95 2 boda - isto kao i gaston, vjerovatno i najbolji saljivdzija naseg pdfa, s toga vrlo cesto je u Banovicima, doduse njemu je to i primary home pa mu toliko i ne smeta, brzo nam se vrati.![]()
zgmiky 1 bod - sta reci o jos jednom hrvatskom dominatoru, vjerovatno i najjaci lik sto se tice same materije kladionice i tipovanja, covjek zna znanje, uz to jako jako korektan, kulturan i odgojen forumas, sve pohvale.![]()
uz to nije bilo mjesta za ostalu ekipu sa naseg pdfa, mada je potpuno svejedno kome god da sam ostavio te bodove, vjerujem da se niko nece naljutiti, svi smo kao jedan. Bihac, Vedo, koji je malo manje aktivan bio ove godine, krmpotich, willy, civa, evolution87, bvb brat moj, momciluk, torres_9, believe, SPY, SlevinKelevra, exorciist i ostala ekipa, ne mogu se vise ni sjetiti svih, ima nas ko kineza.![]()
![]()
schminka - veliki, veliki poznavalac tenisa i same materije ove igre, mnogo ga cijenim, covjek zna znanje, uvijek spreman izaci argumentovano u diskusiju, jako jako kvalitetan forumas, steta sto pise samo na teniskom pdfu pa je manje poznat u globalu. Jedina mana mu je prevelika subjektivnost prema Dzumiju.![]()
Unofficialpage - Malik buraz, sta reci ovom forumasu, kulturan, fin, dobar, odgojen, sve plemenite osobine koje postoje se mogu njemu pridruziti, veliki ljubitelj i poznavaoc tenisa, navijac RFa, uvijek spreman dati neki podatak o teniskim mecevima, turnirima, statistikama i slicnim stvarima, uz to i kolega sto se tice struke, samo naprijed likMa, uci i vjezbaj.![]()
Claus - slicno kao i sminka, jako kvalitetan sto se tice teniske materije, poznaje ju u dusu sto bi se reklo, volim sa njim diskutovati iako se ne slazemo u vecini slucajeva.![]()
uz ovu trojicu tu je i Virto, koji se mora spomenuti, istina i on u posljednje vrijeme slabije pise tamo, ali vjerujem da ce biti aktivniji u narednoj sezoni jer je i on docekao svojih 5 minuta slave.![]()
pozdrav i za jestemaji, Dantesa, leoreya, Edina, SYLARA, darkera, Galiona i ostalu ekipu sa najkvalitetnijeg PDFa.![]()
MortemHZ, Sabinho, evolution87, joker90, SiouxLukavac, BosnianKingdom, belosevic, High, Totti, Zip, Lakoste i mnogi drugi, pozdrav za moju bordo bracu.![]()
sto se tice NBA podforuma, izvdojio bih Clutcha kao najveceg poznavaoca kosarkaske materije na ovom forumu, tu su i NEZALAGANJE, covjek koji poznaje svaki detalj kosarkaske igre u milimetre, jedina mana prevelika doza subjektivnosti kada je rijec o njegovim Spursima, Rio, BernardBarnjak, Epi, KK Bosna, miki, i Donnie Darko, meni jako drag forumas, volim njegov smisao za humor, volim njegove postove, fin kulturan pametan i odgojen, sve pohvale, uz to i pokretac F1 lige.![]()
sto se tice engleskog pdfa, i tamo sam dosta cesto, a izdvojicu 3 imena koja se daleko isticu po kvaliteti postova, to je prije svega Feldmarschall, ubjedljivo najjaci covjek kada je rijec o fudbalu, uvijek spreman argumentovano diskutovati, kulturan. Monolog, iako ne toliko cest i aktivan, veoma kvalitetan, ima i smisla za humor i veoma cesto se znam nasmijati na njegove sarkazme, uz to djeluje i na jos nekim temama na kojima sam i ja poput tenisa, NBA i kladionice, pozdrav za njega. I treci lik je Artetitis, zna znanje, nemam sta vise reci, veoma kvalitetni postovi.![]()
Ovako se vodi izborna kampanja.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Slika i prilika Bosne. Glasaju za jednog jer im je jaro i jer su se dogovorili za toga.. Ocekujem jos da se pocnu kupovati glasovi i da iznenada pocnu glasati banovani.
Nista licno protiv momka za kojeg glasaju, samo mi je sve to smijesno i ubija pojam glasanja. Ako ti ne glasas za nekoga zbog toga sto je najnormalniji i pise najbolje upise, nego zbog toga sto ste se dogovorili svi da glasate za istog, koja je poenta izbora?
Nista licno protiv momka za kojeg glasaju, samo mi je sve to smijesno i ubija pojam glasanja. Ako ti ne glasas za nekoga zbog toga sto je najnormalniji i pise najbolje upise, nego zbog toga sto ste se dogovorili svi da glasate za istog, koja je poenta izbora?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Polarizator forumske populacijeVirtu4l je napisao/la:Ja sam jedne godine ušao u finale obje konkurencijeDANTES je napisao/la:Ček bolan ljiljane kako si glasao za Kawhi na obje teme i za forumaša i za kantu?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Pošto skoro ništa ni ne pratim van BL-podforuma, glasovi idu ekipi s istog. adnan24 i Desperado09 dobivaju bodove zbog sada već višegodišnje zajedničke forumske "borbe" za BVB; kralju bodovi idu prvenstveno jer imamo istu ekipu na tapetu za prtzKayserSose je napisao/la:adnan24 - 6b
kraljttbvb - 5b
Desperado09 - 4b
Feldmarschal - 3b
zgmiky - 2b
Pale_Companion - 1b

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Kampanja počinje večeras.
Svi koji imate nešto protiv Kawhija , obratite se meni.
Sportski pozdrav.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
kavaj, razocaro si me sto nisi glaso za mene. zato sam 6 bodova dodijelio epiju umjesto tebe 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@Virto baci jedan presjek glasova da vidimo stanje. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dao sam mu 3 boda dosta.Besic je napisao/la:
Kampanja počinje večeras.
Svi koji imate nešto protiv Kawhija , obratite se meni.
Sportski pozdrav.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 9 gostiju.