Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je se govorilo i pred Kipar. Mi na takav luksuz imamo pravo samo protiv najgorih reprezentacija svijeta, tipa Gibraltara. Estonija taj nivo nije. U stanju su nas iznenadit. Imamo nekoliko igraca vrlo sumnjivog kvaliteta i mentaliteta.DragonGirl je napisao/la:Ma nema se o ovom šta raspravljati, pitanje je samo s koliko razlike ih dobijamo...![]()
![]()
Tada nam je selektor bila mentalno zaostala osoba, to ne treba zaboraviti.Medikament je napisao/la: To je se govorilo i pred Kipar.
Izveo je sastav koji bi se mogao nositi sa 3 puta jacim reprezentacijama, najboolji moguci, bez eksperimenata. Do igraca je bilo, poveli pa se opustili momci, najlakse na selektora. Ne kazem da nije ni on kriv, ali nije jedini krivac.SlevinKelevra je napisao/la:Tada nam je selektor bila mentalno zaostala osoba, to ne treba zaboraviti.Medikament je napisao/la: To je se govorilo i pred Kipar.
Ocigledno da se ne sjecas utakmice najbolje jer su tada na klupi ostali Medunjanin, Mujdza i Salihovic, a igrali Vrsajevic, Prcic i Susic, u jednoj nakaradnoj formaciji sa samo dva istinska odbrambena igraca. Klasicni neuspjeli ekspriment i zayebancija iako su bile u pitanju kvalifikacije.JavierBosnia je napisao/la: Izveo je sastav koji bi se mogao nositi sa 3 puta jacim reprezentacijama, najboolji moguci, bez eksperimenata. Do igraca je bilo, poveli pa se opustili momci, najlakse na selektora. Ne kazem da nije ni on kriv, ali nije jedini krivac.
Bio sam na toj utakmici i sta mogu reci nego da za mene krivac za bilo kakav uspjeh ili bilo kakav poraz ne moze biti pojedinac. Kad pobjedjujemo nema tu jedan-dva, nego svi. Kad gubimo nema tu kriv je jedan il dva nego svi. To je Dzeko rekao poslije Irske poslusaj ako si zaboravio. Tako mora biti, ne treba se vracati i govoriti ko je kriv nego se vratiti i ispraviti greske, od plakanja nista nemaSlevinKelevra je napisao/la:Ocigledno da se ne sjecas utakmice najbolje jer su tada na klupi ostali Medunjanin, Mujdza i Salihovic, a igrali Vrsajevic, Prcic i Susic, u jednoj nakaradnoj formaciji sa samo dva istinska odbrambena igraca. Klasicni neuspjeli ekspriment i zayebancija iako su bile u pitanju kvalifikacije.JavierBosnia je napisao/la: Izveo je sastav koji bi se mogao nositi sa 3 puta jacim reprezentacijama, najboolji moguci, bez eksperimenata. Do igraca je bilo, poveli pa se opustili momci, najlakse na selektora. Ne kazem da nije ni on kriv, ali nije jedini krivac.
Nista tu nije bilo slucajno, Kipar je prvo iskoristio losu reakciju naseg beka, a zatim i sporost dvojca Sunjic- Bicakcic i zabio nam dva gola i kostao direktnog plasmana na Euro.
Misliš da bi Kodro mogao dobiti poziv?Pivopija je napisao/la:Protiv Estonije bi mogli imati 4 debitanta na spisku, Milicevic, Jajalo, Dumic i Kodro.
Po ciklusima se gleda.Raonffa je napisao/la:Misliš da bi Kodro mogao dobiti poziv?Pivopija je napisao/la:Protiv Estonije bi mogli imati 4 debitanta na spisku, Milicevic, Jajalo, Dumic i Kodro.
Džeko, Ibišević i Đurić su sigurni na spisku, četvrti će se tražiti između Hodžića, Bajića i Kodre. Ara i nije u nekoj zavidnoj formi ove sezone ali ima najduži kontinuitet službenih utakmica ove sezone, Kodro i Osasuna kreću sada ovaj vikend a za Turke ne znam.
A postoji i mogućnost da neki Hodžić i Bajić opet budu pozvani u mladu reprezentaciju, doduše Bajić je već napunio 22 godine ne znam da li on ima pravo nastupati više za mladu, odnosno da li se to gleda baš po godinama ili po kvalifikacijskim ciklusima.
Hvala na informacijiMokes je napisao/la:Po ciklusima se gleda.Raonffa je napisao/la:Misliš da bi Kodro mogao dobiti poziv?Pivopija je napisao/la:Protiv Estonije bi mogli imati 4 debitanta na spisku, Milicevic, Jajalo, Dumic i Kodro.
Džeko, Ibišević i Đurić su sigurni na spisku, četvrti će se tražiti između Hodžića, Bajića i Kodre. Ara i nije u nekoj zavidnoj formi ove sezone ali ima najduži kontinuitet službenih utakmica ove sezone, Kodro i Osasuna kreću sada ovaj vikend a za Turke ne znam.
A postoji i mogućnost da neki Hodžić i Bajić opet budu pozvani u mladu reprezentaciju, doduše Bajić je već napunio 22 godine ne znam da li on ima pravo nastupati više za mladu, odnosno da li se to gleda baš po godinama ili po kvalifikacijskim ciklusima.
Procitaj ponovo sta si napisao u prethodnom postuJavierBosnia je napisao/la: Bio sam na toj utakmici i sta mogu reci nego da za mene krivac za bilo kakav uspjeh ili bilo kakav poraz ne moze biti pojedinac. Kad pobjedjujemo nema tu jedan-dva, nego svi. Kad gubimo nema tu kriv je jedan il dva nego svi. To je Dzeko rekao poslije Irske poslusaj ako si zaboravio. Tako mora biti, ne treba se vracati i govoriti ko je kriv nego se vratiti i ispraviti greske, od plakanja nista nema
Ne vidim potrebu da zadnja dva dobiju poziv.Pivopija je napisao/la:Protiv Estonije bi mogli imati 4 debitanta na spisku, Milicevic, Jajalo, Dumic i Kodro.
Dumic briljira u Holandiji, prva dva kola dvije asistencije.Medikament je napisao/la:Ne vidim potrebu da zadnja dva dobiju poziv.Pivopija je napisao/la:Protiv Estonije bi mogli imati 4 debitanta na spisku, Milicevic, Jajalo, Dumic i Kodro.
Ma šalim se. Naravno da im treba pristupiti ozbiljno. Kipar je najbolja lekcija za to. Danas svako svakoga može pobijediti i nikad se ne zna, tako da, nikakvog opuštanja.Medikament je napisao/la:To je se govorilo i pred Kipar. Mi na takav luksuz imamo pravo samo protiv najgorih reprezentacija svijeta, tipa Gibraltara. Estonija taj nivo nije. U stanju su nas iznenadit. Imamo nekoliko igraca vrlo sumnjivog kvaliteta i mentaliteta.DragonGirl je napisao/la:Ma nema se o ovom šta raspravljati, pitanje je samo s koliko razlike ih dobijamo...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Blackwargreymon, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, Maverick i 51 gost.