Ja se npr slazem sa tim ako su Jajalo i Cimirot igraju standardno za svoj tim i u solidnoj formi trebaju biti u prvih 11, ako Besic sjedi na klupi i ne igra nikako. Ako Besic ulazi sa klupe po pola sata i pocinje neke tekme onda ne.LegendKiller je napisao/la:jel tebi šta Bešić u rodu? Kakve koristi ima naša repka od rostera Evertona, pa neće Lukaku, Stones i Barklay igrati za nas, ako misliš na konkurenciju konkurencija mu Barry koji ima 35 godina. Ne guram ja nikog ispred, niti to ima veze za koga ja navijam, jednostavno Jajalo i Cimi su sami sebe ugurali ispred Bešića, kada počne nova sezona eto Bešiću šanse da ih pretekne, trenutno po igrama je iza njih. Odigrao je i npr. Sanel Jahić dosta dobrih utakmica za repku, treba ga ponovo pozvati potpisao je za Želju.jasmin10 je napisao/la:Everton i Palermo se ne mogu porediti. Pa pogledaj samo roster tih ekipa. Ti si očito navijač Sarajeva čim guras tu dvojicu ispred Bešića. Muhamed je 90% utakmica za repku odigrao na visokom nivou i ti bi sada gurao otpadak Hrvatske reprezentacije ispred njega. Ili Cimrota koji ima jednu polusezonu u prosječnoj ligi.
Da sjedi na klupi Chelsea, Arsenala, Citya, Uniteda ili Liverpola ja bi razumio ipak su to veliki klubovi, ali on sjedi na klupi u Evertonu. Kažeš Cimirot ima jedu dobru polusezonu u prosječnoj ligi, pa bolji je i takav igrač nego igrač koji nema nikakvu sezonu u prosječnom klubu jake lige.
Uzmi dečko prvo pogledaj neke utakmice od prošle sezone Jajala, ali i Cimirota, pa tek onda pričaj nešto, ovako pucaš u prazno i još uvijke si pod utiskom onog starta Bešića nad Baleom, opusti se malo ubit će te euforija.
A ovo boldirano, pa jesi ti gledao Besica prije ove zadnje povrede proslu sezonu?. Jesi gledao onu tekmicu protiv ManCity sta je Besic radio jednom Yaya? Lik je bio nabolji igrac Evertona poslije prve povrede, onda ga je sjebala ova druga.