Kad smo vec kod njih, idi stavljaj novu anketu, ako imas ovlastenjaEpidaurus je napisao/la:Kako covjek voli pljuvat po najboljem playu na svijetu do dolaska Russa i Stepha na ovu razinu, nevjerovatno

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kad smo vec kod njih, idi stavljaj novu anketu, ako imas ovlastenjaEpidaurus je napisao/la:Kako covjek voli pljuvat po najboljem playu na svijetu do dolaska Russa i Stepha na ovu razinu, nevjerovatno
Samo fakti, al ako želiš nastaviti o tome možemo na svaštari.Epidaurus je napisao/la:Kako covjek voli pljuvat po najboljem playu na svijetu do dolaska Russa i Stepha na ovu razinu, nevjerovatno
Treba u zagradi biti, ali nema ni za jednog beka.JoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?
JoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?
Smiješno je to zato što čovjek jednostavno nije na tom nivou da bude nominalno "najbolji centar lige". I Draymond ne otpada jer liga dozvoljava da se i on stavi za centra, dosta ih je i glasalo za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam sta je smijesno u vezi Jordana!?Prva stvar,C MORA biti u ovakvom izboru petorke,tako da Green automatski otpada,posto ga je neko pomenuo.Druga stvar,imao je fantasticnu sezonu i imao monstruozne partije dok je Griffin bio odsutan sto je rezultiralo 4.najboljim rekordom Zapada.I trece,kao da do sada niste naucili,liga,novinari i treneri u 99,9% slucajeva cijene uspjeh,tako da nema sanse da Cousins bude ispred njega,jer se njegovi brojevi "ne pretvaraju" niusta.Slicnu stvar sam govorio kad se onomad pisalo o tome da li Kawhi ili Durant treba biti u 1.petorci?Nema sanse da se sa rekordom SA i brojevima veoma slicnim Duranta, Kawhi nije nasao gdje se nasao...
Anthony Davis didn't make an All-NBA team so he lost a $23 mln bonus in his contract.
Pa sta imam opet o tome raspravljat s tobom, iz nekog vrlo cudnog i vjerujem 90% ljudi veoma nejasnog razloga si smatrao Tony Parkera boljim igracm na vrhuncu Paulove karijere. Sad smatras volume scorera bez odbrane Damea boljim od njega. Cak i Kyriea smatras boljim od njega. O cemu majke ti da diskutujem ? Imas fino sve moguce brojeve Paula kroz karijeru, fino vidi i pokusaj shvatit zasto je Chris Paul i dan danas najbolju true playmaker u ligi.Kawhi je napisao/la:Samo fakti, al ako želiš nastaviti o tome možemo na svaštari.Epidaurus je napisao/la:Kako covjek voli pljuvat po najboljem playu na svijetu do dolaska Russa i Stepha na ovu razinu, nevjerovatno
A onda Jimmy ima 2?BIHfan je napisao/la:JoseeMourinho je napisao/la:haj dobro to nego hajmo odgnonetnut koga je jedan novinar stavio u prvu petorku, 120 ih je RW-a, 8 CP3 i jedan nekog od onih dole, ali koga ?
Pa pise ti, IT4.
Draymond otpada,jer je listopvan kao PF i to mozes vidjeti i u glasanju,a ako ni tu ne vidis,potrazi dalje.Jordan je imao strasnu sezonu i defanzivno i ofanzivnu.Ljude ne zanima kako je on zabijao svoje poene,jer ovo nije glassanje o tome ko je bolji igrac,vec ko je imao kakvu sezonu i sta su njihovi timovi napravili.To sto je neko u losoj ekipi,glasace ne zanima.Vjeruj mi da niko nece pogledati neki tim ispood liste koja vodi u PO i to je fakt.Za mene je Jordan,u ovakvom izboru,gdje mora biti C definitivno zasluzio biti tu.IlCapitano je napisao/la:Smiješno je to zato što čovjek jednostavno nije na tom nivou da bude nominalno "najbolji centar lige". I Draymond ne otpada jer liga dozvoljava da se i on stavi za centra, dosta ih je i glasalo za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam sta je smijesno u vezi Jordana!?Prva stvar,C MORA biti u ovakvom izboru petorke,tako da Green automatski otpada,posto ga je neko pomenuo.Druga stvar,imao je fantasticnu sezonu i imao monstruozne partije dok je Griffin bio odsutan sto je rezultiralo 4.najboljim rekordom Zapada.I trece,kao da do sada niste naucili,liga,novinari i treneri u 99,9% slucajeva cijene uspjeh,tako da nema sanse da Cousins bude ispred njega,jer se njegovi brojevi "ne pretvaraju" niusta.Slicnu stvar sam govorio kad se onomad pisalo o tome da li Kawhi ili Durant treba biti u 1.petorci?Nema sanse da se sa rekordom SA i brojevima veoma slicnim Duranta, Kawhi nije nasao gdje se nasao...
I kao zadnje, ti kao da dosad nisi naučio da jedan čovjek ne može sam. Cousins je dosad imao sranje od ekipe, a onda ove godine i trenera koji ga je slomio igrajući najbržu košarku u ligi, a znamo da on nije za to.
Cousins ima talent, performanse, sirovu i naprednu statistiku kao najbolji centar lige što i jeste i samim tim zaslužuje biti u prvom timu. Zamijeni Cousinsa i Jordana i Kingsi će pasti u rang Phile i Lakersa ove godine, a Clippersi automatski preko 60 pobjeda i jedni od favorita za titulu.
zato dame dolla kupi isti taj bonus:miki_92 je napisao/la:ouch
Anthony Davis didn't make an All-NBA team so he lost a $23 mln bonus in his contract.
Ama čovječe ne otpada Draymond, glasalo je gomila ljudi za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Draymond otpada,jer je listopvan kao PF i to mozes vidjeti i u glasanju,a ako ni tu ne vidis,potrazi dalje.Jordan je imao strasnu sezonu i defanzivno i ofanzivnu.Ljude ne zanima kako je on zabijao svoje poene,jer ovo nije glassanje o tome ko je bolji igrac,vec ko je imao kakvu sezonu i sta su njihovi timovi napravili.To sto je neko u losoj ekipi,glasace ne zanima.Vjeruj mi da niko nece pogledati neki tim ispood liste koja vodi u PO i to je fakt.Za mene je Jordan,u ovakvom izboru,gdje mora biti C definitivno zasluzio biti tu.IlCapitano je napisao/la:Smiješno je to zato što čovjek jednostavno nije na tom nivou da bude nominalno "najbolji centar lige". I Draymond ne otpada jer liga dozvoljava da se i on stavi za centra, dosta ih je i glasalo za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam sta je smijesno u vezi Jordana!?Prva stvar,C MORA biti u ovakvom izboru petorke,tako da Green automatski otpada,posto ga je neko pomenuo.Druga stvar,imao je fantasticnu sezonu i imao monstruozne partije dok je Griffin bio odsutan sto je rezultiralo 4.najboljim rekordom Zapada.I trece,kao da do sada niste naucili,liga,novinari i treneri u 99,9% slucajeva cijene uspjeh,tako da nema sanse da Cousins bude ispred njega,jer se njegovi brojevi "ne pretvaraju" niusta.Slicnu stvar sam govorio kad se onomad pisalo o tome da li Kawhi ili Durant treba biti u 1.petorci?Nema sanse da se sa rekordom SA i brojevima veoma slicnim Duranta, Kawhi nije nasao gdje se nasao...
I kao zadnje, ti kao da dosad nisi naučio da jedan čovjek ne može sam. Cousins je dosad imao sranje od ekipe, a onda ove godine i trenera koji ga je slomio igrajući najbržu košarku u ligi, a znamo da on nije za to.
Cousins ima talent, performanse, sirovu i naprednu statistiku kao najbolji centar lige što i jeste i samim tim zaslužuje biti u prvom timu. Zamijeni Cousinsa i Jordana i Kingsi će pasti u rang Phile i Lakersa ove godine, a Clippersi automatski preko 60 pobjeda i jedni od favorita za titulu.
IlCapitano je napisao/la: Ama čovječe ne otpada Draymond, glasalo je gomila ljudi za njega.
https://t.co/qxhIP79t4g
I tu imaš spisak svih glasača i kome su dali glasove, Green dobio gomilu glasova na centru.
I opet, kakvu god sezonu da je Jordan imao Cousins je opet bio bolji, najbolji. I ako glasači neće ni pogledati ispod PO timova kako onda Cousins završi uopšte u ovim timovima? Kako Drummond i Aldridge nisu ispred njega?
Dobio je više glasova za poziciju na kojoj je na kraju izabran. Ako svi novinari kažu da je dostupan za glasanje na centru i ako gomila novinara stavlja Greena na centar i liga je to dozvolila zašto bi ga onda na kraju vratili na PF?andro234 je napisao/la:IlCapitano je napisao/la: Ama čovječe ne otpada Draymond, glasalo je gomila ljudi za njega.
I tu imaš spisak svih glasača i kome su dali glasove, Green dobio gomilu glasova na centru.
I opet, kakvu god sezonu da je Jordan imao Cousins je opet bio bolji, najbolji. I ako glasači neće ni pogledati ispod PO timova kako onda Cousins završi uopšte u ovim timovima? Kako Drummond i Aldridge nisu ispred njega?
Pa Green i je dobio vise bodova od Jordana samo ga nisu racunali kao c nego kao g a vise bodova su imali LeBron i Kawhi
Ma mozes ti njega staviti u petorku na centra , sto su neki i uradili jer evidentno na poziciji Forwards imas vise od 258 glasova za prvi tim, ali kad izadju rezultati onda svaki igrac ide na onu poziciju na kojoj je proveo najvise vremena.IlCapitano je napisao/la: Ama čovječe ne otpada Draymond, glasalo je gomila ljudi za njega.
JoseeMourinho je napisao/la:nadjoh yebeni Jim Barnett je yebenog LBJ-a stavio kao guarda, kakav kreten![]()
To je onda najveća glupost ikad. Zašto dozvoljavaju uopšte da ga se stavlja na C ako će ga na kraju vratiti na poziciju za koju nije dobio glasove. Plus onda Green ima prednost u odnosu na npr. nekog SF-a kojeg možeš staviti na samo jednu poziciju, a ovamo Green kupi bodove za isto mjesto sa glasovima na dvije pozicije.Jeftha je napisao/la:Ma mozes ti njega staviti u petorku na centra , sto su neki i uradili jer evidentno na poziciji Forwards imas vise od 258 glasova za prvi tim, ali kad izadju rezultati onda svaki igrac ide na onu poziciju na kojoj je proveo najvise vremena.IlCapitano je napisao/la: Ama čovječe ne otpada Draymond, glasalo je gomila ljudi za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.