PRAVILA NBA FORUMA

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BIHfan
Kontakt:

Re: PRAVILA NBA FORUMA

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2016, 16:32

Iskreno meni ne smeta da Clutch tu temu aktuelizira jer je momak korektan forumas. Tema je odlicno funkcionisala i nikom nije pala ta ideja o tome "hocu i ja svoju temu". Tako da ne znam u cemu bi bio problem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 16:35

eto teme, pa ga lomite ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2016, 16:39

Ja ne znam jel se ovo samo meni desava il sta ja znam. Na mobitelu sam preko ss.ba applikacije i kad otvorim jedan od ovih novih podforuma, teme u tom podforumu se ucitavaju bez prestanka dok scrollam prema dole. Mislim nije neki problem mozda je i bug za pocetak. Aktuelizirao sam app da se zna. Ima li jos ko isti problem?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2016, 16:42

Takodjer, mislim da ne bi bilo lose otvoriti i jednu temu za pisanje kolumna o nekim igracima (kao npr ja o Kobeu ono sto sam napisao), timovima ili utakmicama. Mozda bi cak i sama stranica sportsport.ba mogla profitirati od toga jer mislim da ima nas dovoljno koji bi mogli odlicne clanke i kolumne pisati.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 16:43

Ima čitav podforum za to. Koristite ga. a možete i temu otvoriti, nemam ništa protiv.

generalno, teme vi otvarate, a ne ja. Ja ih samo brišem ako vidim da se ne koriste ili su poduplane ili bi mogle stvoriti svađe isl.

BIHfan
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: PRAVILA NBA FORUMA

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2016, 16:44

Epidaurus je napisao/la:Takodjer, mislim da ne bi bilo lose otvoriti i jednu temu za pisanje kolumna o nekim igracima (kao npr ja o Kobeu ono sto sam napisao), timovima ili utakmicama. Mozda bi cak i sama stranica sportsport.ba mogla profitirati od toga jer mislim da ima nas dovoljno koji bi mogli odlicne clanke i kolumne pisati.

Za kolumne ima poseban podforum i ako se nekom iste citaju moze tamo otici. Mislim da ovo nije potrebno i bezveze bi gomilali sadrzaj i brojnost tema.
FK DELFIN NEUM

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 maj 2016, 16:46

@admin
Neka clutch otvori ovu temu aktuelno tj. Ankete i neka ih on vinta nikome to nije smetalo niti je iko otvarao novu temu, zayedno smo predlagali ankete, a on je to super vodio i uredjivo ;)
Iovako imaš jednog moderatora koji jedva ista stiže, ne uvaljuj mu i taj posao svima nam je odgovarao clutch i tema je bila izuzetno zanimljiva ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 16:50

nije niko rekao da će biti samo jedan moderator.
Analiziram potencijalne kandidate, ko uprave premijerligaša.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 maj 2016, 16:53

Svaka čast :thumbup:

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: PRAVILA NBA FORUMA

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 maj 2016, 16:54

admin je napisao/la:nije niko rekao da će biti samo jedan moderator.
Ako ćeš ih još zaposliti onda OK ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 maj 2016, 16:59

super ovo izgleda zasad. aferim :clap:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 maj 2016, 17:02

admin je napisao/la:eto teme, pa ga lomite ;)
Mozes li namjestiti da se vidi ko je za sta glasao?

Mislim da samo Celticsi, Lakersi, Spursi i Bullsi trebaju imati odvojene teme na vrhu. Ovo ostalo je poprilicno neaktivno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: RE: Re: PRAVILA NBA FORUMA

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 17:06

JoseeMourinho je napisao/la:
Normalno, bice mi najbolji na svijetu, na njima cu graditi buducnost foruma, pa za pola godine noga u guzicu, nesposobnu :)

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PRAVILA NBA FORUMA

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 maj 2016, 17:08

admin je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:
Normalno, bice mi najbolji na svijetu, na njima cu graditi buducnost foruma, pa za pola godine noga u guzicu, nesposobnu :)
Znalo se da si pitar u dusi uvijek, haj bar nećemo skandirat da te tjerano i lijepit tvoje slike po Sarajevu :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 17:10

Bio sam Manijak u srcu dok je Zeljo redao titule, sad sam vjerovatno clan Incidenta iz Bjeljine. To valjda ide uz opis posla.

Helenejse... NBA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 maj 2016, 17:17

Mislim da je potrebna tema: "komentarisanje uživo utakmica"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2016, 17:21

Nemam nista protiv.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2016, 17:43

Evo od mene jedan prijedlog za temu, a to je smijesna strana NBA, gdje bi se postavljali klipovi i slike smijesnih situacija koje se desavaju u NBA ligi tokom sezone. Dakle, nesto na fazon Shaqtin' A Fool, ali naravno da nisu samo u pitanju ti clipovi, nego i neke kompilacije, kako ne bi samo vladalo "ratno stanje", pa da se mozemo i nasmijati svi skupa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 24 maj 2016, 17:47

adriano_leite je napisao/la:Evo od mene jedan prijedlog za temu, a to je smijesna strana NBA, gdje bi se postavljali klipovi i slike smijesnih situacija koje se desavaju u NBA ligi tokom sezone. Dakle, nesto na fazon Shaqtin' A Fool, ali naravno da nisu samo u pitanju ti clipovi, nego i neke kompilacije, kako ne bi samo vladalo "ratno stanje", pa da se mozemo i nasmijati svi skupa.
Bolje da napravimo Shaqtin' A Fool ali za forum, gdje bi pisali provale forumasa. Vise bi materijala bilo :P
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2016, 17:49

Clutch je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Evo od mene jedan prijedlog za temu, a to je smijesna strana NBA, gdje bi se postavljali klipovi i slike smijesnih situacija koje se desavaju u NBA ligi tokom sezone. Dakle, nesto na fazon Shaqtin' A Fool, ali naravno da nisu samo u pitanju ti clipovi, nego i neke kompilacije, kako ne bi samo vladalo "ratno stanje", pa da se mozemo i nasmijati svi skupa.
Bolje da napravimo Shaqtin' A Fool ali za forum, gdje bi pisali provale forumasa. Vise bi materijala bilo :P
Tada ne bi bilo opusteno, nego bi se nabacalo svakakvog smeca, tj. forumas X koji ne podnosi forumasa Y bi kacio njegove postove i nastao bi haos, gori od samog trolanja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.