Ma odj...rio_Ferdy88 je napisao/la:Kupi sebi hotel, dobiješ plažu gratis

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma odj...rio_Ferdy88 je napisao/la:Kupi sebi hotel, dobiješ plažu gratis
Tako meni priča cura, bude inače u Stuttgartu, kako joj neki rođak i njegova cura zovu da idemo s njima ove godine negdje ...dubrava je napisao/la:Istra zakon![]()
al izgleda da će mi ovo biti radno ljeto.. malo skoknuti do Bosne i to je to...
p.s. pita mene rodica koja živi u Zurichu gdje ću ovo ljeto.. mislim se, gdje ću, radiiti il u Bosnu, neam gdje drugo..
kaže ona: ja sam prošle godine bila u miamiu sa prijateljicama, a ove godine ćemo na mauricijus...
e mislim si.. ja ljeti il odem do knjiznice il do bosne... a mauricius ima jedino kafic za koji znam.. al eto, ko može neka putuje, nema ništa ljepše...
imadubrava je napisao/la: al eto, ko može neka putuje, nema ništa ljepše...
Za mene najbolje mesto u CG , bese nekad. A onda su siptari poceli da ga opsedaju zbog blizine arbanaske granice. I mala i velika plaza odlicne , samo kad bi neko objasnio siptarima da nije lepo sto pustaju decu da se*u na pola metra od nekog ko lezi na plazi.Thorin je napisao/la:Prosle godine bio u Ulcinju i neću više nikada.
Evo upravo se vratih iz Turske.. Napravio rutu Edirne - Istanbul - Bursa.. 10 dana..
Ljepota, vrijeme idealno, ne prevelike gužve.. dogodine opet aBd.
Hrvatska? Koje mesto?tuzlak1987 je napisao/la:
Baš su ne kulturni, higijena je na vrlo niskim granama, ulice smrde na kanalizaciju a i taj problem imaTribalian je napisao/la:Za mene najbolje mesto u CG , bese nekad. A onda su siptari poceli da ga opsedaju zbog blizine arbanaske granice. I mala i velika plaza odlicne , samo kad bi neko objasnio siptarima da nije lepo sto pustaju decu da se*u na pola metra od nekog ko lezi na plazi.Thorin je napisao/la:Prosle godine bio u Ulcinju i neću više nikada.
Evo upravo se vratih iz Turske.. Napravio rutu Edirne - Istanbul - Bursa.. 10 dana..
Ma ja, građevinijada, nema labavobavarian_bk je napisao/la:Trebao bih krajem maja u Budvu, pa me interesuje cijene kakve su, ono pivo, cigarete, klubovi i to ?
idem i jaRaonffa je napisao/la:Ma ja, građevinijada, nema labavobavarian_bk je napisao/la:Trebao bih krajem maja u Budvu, pa me interesuje cijene kakve su, ono pivo, cigarete, klubovi i to ?
Možete viEvolution87 je napisao/la:idem i jaRaonffa je napisao/la:Ma ja, građevinijada, nema labavobavarian_bk je napisao/la:Trebao bih krajem maja u Budvu, pa me interesuje cijene kakve su, ono pivo, cigarete, klubovi i to ?
Kazu jako sunce, upekne, co'ek izgori pa po 5 dana kasnije lezi dok ne dodje sebiThorin je napisao/la:Prosle godine bio u Ulcinju i neću više nikada.
Trenutno korisnika/ca: delko, feniksptica, JackW, StevieG8 i 13 gostiju.