UEFA EURO 2016 FRANCE - PANINI SLIČICE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2016 FRANCE - PANINI SLIČICE
Ovo se cekaa, nesto sam mislio da ce bit u februaru ne znam zasto, ali eto jos malo, hocel bit albuma uz avaz ko uvijek? 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ma nije paketić nego kesicaLik je napisao/la:Kakve veze ima koliko godina imaš, stariji i skupljaju mlađi slabo, tu mislim na klince u osnovnoj.alan_kardec je napisao/la:Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljkuZnaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice
da ne pominjem bacanje para...
Treba da naučiš porodicu šta skupljaš da te ponekad obraduju kojim paketićem

inače sjetih se svjetskog u italiji, nas par u kasnim dvadesetim smo i tada naravno skupljali, ali tada ni interneta ni mijenjanja pred BBI-om nije bilo. jedina šansa je bila mijenjati sa djecom, a oni su bili jako rezervisani i uglavnom bježali kad im priđeš i pitaš oće li da se mijenjaju

Pa dobro kesica ili paketić, a misliš da je sad drugačije, kad kažeš malcima da se mjenjaju ili kad ih pitaš jel skupljaju blenu u tebe ko da si ludjestamaji je napisao/la:ma nije paketić nego kesicaLik je napisao/la:Kakve veze ima koliko godina imaš, stariji i skupljaju mlađi slabo, tu mislim na klince u osnovnoj.alan_kardec je napisao/la:Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljkuZnaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice
da ne pominjem bacanje para...
Treba da naučiš porodicu šta skupljaš da te ponekad obraduju kojim paketićem![]()
inače sjetih se svjetskog u italiji, nas par u kasnim dvadesetim smo i tada naravno skupljali, ali tada ni interneta ni mijenjanja pred BBI-om nije bilo. jedina šansa je bila mijenjati sa djecom, a oni su bili jako rezervisani i uglavnom bježali kad im priđeš i pitaš oće li da se mijenjaju

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Album će imati oko 680 sliba što je puno al jbg valja skupljat, u Srbiji se treba nać u kioscima početkom aprila.
Kad će kod nas, nadam se puno prije
Kad će kod nas, nadam se puno prije

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
pravo cool je i limenka ... nešto sasvim novo .....panini svaku novu seriju izbacuje novitete .... money rulez! 

U Švicarskoj izlaze 18.03. dok u Njemačku stižu 23.03. najverovatnije. Za BiH je opet vjerovatno distributer ona firma iz Širokog Brijega, pa se nadamo da će biti ažurni i što prije distribuirati. 
Na ebayu u pretprodaji, album sa tvrdim koricama:
http://www.ebay.com/itm/Panini-EM-Euro- ... SwZQxW4KEV

Na ebayu u pretprodaji, album sa tvrdim koricama:
http://www.ebay.com/itm/Panini-EM-Euro- ... SwZQxW4KEV
- Suljo20002
- Kontakt:
U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno 

I kakve su?Suljo20002 je napisao/la:U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno

Nego kad bi trebo doc album sa dnevnim novinama, tj vjerovatno avazom?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Čuj stigle
Na kojim trafikama? iNovine ili? 

Nesto mi previse 680 i to za EP, sta su to poceli i slicice fizioterapeuta praviti, bit ce vala tesko sve skupit
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Uslikaj sličice i album s kartom od Slobode od ove sezone pa da ti svi fino vjerujemoSuljo20002 je napisao/la:U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Suljo20002
- Kontakt:
Nemam ja tebi sta slikavat.Imaju slicice u bIngu na TusnjuLik je napisao/la:Uslikaj sličice i album s kartom od Slobode od ove sezone pa da ti svi fino vjerujemoSuljo20002 je napisao/la:U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno
- Suljo20002
- Kontakt:
Mah slibe ko slibe... Album jos nisam vidioSarmelino je napisao/la:I kakve su?Suljo20002 je napisao/la:U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno
Nego kad bi trebo doc album sa dnevnim novinama, tj vjerovatno avazom?
Da to nisu slibe naše Premijer lige, one trebaju od sutra službeno u prodaju? xD
- Suljo20002
- Kontakt:
O yebo te zivot paklo sliba uzeo isti omot ko na onoj limenci svega mi 

ma odlučio panini da isproba tržište i zato izabrao gornju tuzlu 

Nemoraš mi slikavat imaju i kod nas u Bingu u Sarajevu samo nisu PaniniSuljo20002 je napisao/la:Nemam ja tebi sta slikavat.Imaju slicice u bIngu na TusnjuLik je napisao/la:Uslikaj sličice i album s kartom od Slobode od ove sezone pa da ti svi fino vjerujemoSuljo20002 je napisao/la:U Tz stigle slicice.Namah sam u akciju kreno

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- alan_kardec
- Kontakt:
što nas čovjek trznu na sekund 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Čuj u Bingu da dođe prije nego u Švici, baš nema smisla 

Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, kraljttbvb i 3 gosta.