Odbojkašice

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Odbojkašice

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2011, 01:22

Aha, al skroz bezze sto ce i ove sezone neke igracice otici :roll:

Ajd me malo edukuj o vasoj reprezentaciji, tj sastav i gdje igracice igraju, tj u kojim klubovima. Znam samo da je Sanja jedina bila iz domace lige sad na SP, a da je Maja Ognjenovic prvi tehnicar, cura od Teodosica
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 01:24

Ajde sutra cu to ako stignem,jbg brate Badnji dan,Bozic ovih dana pa sam malo u frci. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2011, 01:24

Devil je napisao/la:Ajde sutra cu to ako stignem,jbg brate Badnji dan,Bozic ovih dana pa sam malo u frci. ;)
Ma nije frka, kad god stignes

Sretan praznik
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jan 2011, 20:10

ima neka u Galatasaraju evo sad pričala na BHT ,plava zaboravio sam kako se zove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 20:31

legenda reala je napisao/la:ima neka u Galatasaraju evo sad pričala na BHT ,plava zaboravio sam kako se zove
Cuj ne znas ko je u Galati. :D
Ivana Djerisilo i Vesna Citakovic.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jan 2011, 20:58

Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ima neka u Galatasaraju evo sad pričala na BHT ,plava zaboravio sam kako se zove
Cuj ne znas ko je u Galati. :D
Ivana Djerisilo i Vesna Citakovic.
pričala je neka

Ivana Stanković ,dobra pravo, plava ,ludi Čavić je ostavio

slika
slika

dobra pravo
Admir će se zaljubiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 23:34

Nije Stankovic,nego Ivana Djerisilo. ;)

Sto se tice repke,nismo sami svetski vrh,ali smo tu svakako u TOP 10 repki.U evropskoj ligi smo dve zadnje godine sampioni mada u konkurenciji tu nema Talijanki,pa primati imamo mi,Turska i Bugarska,zadnje dve godine mi prvaci po jednom u finalu pobedili obe repke.

Gledajuci ovako na imena igracica mnogo kvalitetna ekipa,pocevsi od tehnicarki Maje Ognjenovic(Oly),te Ane Antonijevic(Cannes),zatim korektorke Jovana Brakocevic(Guangzhou),te Sanja Malagurski(CZV),srednje blokerke Natasa Krsmanovic(Rabita),Stefana Veljkovic(Asystel),,te Milena Rasic(Cannes),na poziciji primacice Jelena Nikolic(Vakif Bank) ujedno i kapiten repke,Brizitka Molnar(Oly),Ivana Djerisilo(Galata),Jovana Vesovic(Dinamo B),te na liberu imamo Anu Rosic(CZV),Suzanu Cebic(Suhl),i Silviju Popovic(Rabita Baku)

Mislim da je to to,Vesna se oprostila prosle godine,a sansu cekaju Amadea,Bjelica,Nadja Ninkovic,i Bojana.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jan 2011, 00:08

Najlepsa i najzgodnija je ubedljivo Ivana Nesovic.

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2011, 00:30

Devil je napisao/la:Nije Stankovic,nego Ivana Djerisilo. ;)
ma jeste ,udala se
MaGiCa je napisao/la:Najlepsa i najzgodnija je ubedljivo Ivana Nesovic.

slika
jes dobra ,kako su sve ovako dobre ,ove odbojkašice

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 00:55

Ja mislim da je skinula to prezime nakon razvoda sa Borisom. :? Al' nije bitno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2011, 00:55

Stefane ko je ova ,oj jes dobra

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 01:00

Zbog nje smo izmedju ostalog isli na Zvezdine basket tekme. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2011, 01:03

Devil je napisao/la:Zbog nje smo izmedju ostalog isli na Zvezdine basket tekme. :D
ja nemogu nikako da se nagledam ,kako je dobra a i lijepa ,i ja bi išao svaku tekmu

samo mi nije jasno ,kako košarkašica a ovako izgleda :o

evo još slika nađo

slika
slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2011, 03:26

Devil je napisao/la:Nije Stankovic,nego Ivana Djerisilo. ;)

Sto se tice repke,nismo sami svetski vrh,ali smo tu svakako u TOP 10 repki.U evropskoj ligi smo dve zadnje godine sampioni mada u konkurenciji tu nema Talijanki,pa primati imamo mi,Turska i Bugarska,zadnje dve godine mi prvaci po jednom u finalu pobedili obe repke.

Gledajuci ovako na imena igracica mnogo kvalitetna ekipa,pocevsi od tehnicarki Maje Ognjenovic(Oly),te Ane Antonijevic(Cannes),zatim korektorke Jovana Brakocevic(Guangzhou),te Sanja Malagurski(CZV),srednje blokerke Natasa Krsmanovic(Rabita),Stefana Veljkovic(Asystel),,te Milena Rasic(Cannes),na poziciji primacice Jelena Nikolic(Vakif Bank) ujedno i kapiten repke,Brizitka Molnar(Oly),Ivana Djerisilo(Galata),Jovana Vesovic(Dinamo B),te na liberu imamo Anu Rosic(CZV),Suzanu Cebic(Suhl),i Silviju Popovic(Rabita Baku)

Mislim da je to to,Vesna se oprostila prosle godine,a sansu cekaju Amadea,Bjelica,Nadja Ninkovic,i Bojana.
E hvala, za neke sam cuo, a za neke ne. Ipak sam kasno odbojku poceo pratiti, gledam samo talijansku ligu posljednje 2 godine.

Jel ta Ana Rosic jos u Zvijezdi? Nesh se ne sjecam da igra ikako ligu prvaka, libero je Valcic :roll:

Ivana Nesovic je zvijer, i ona je u Novari ja mislim kao i Stefana

Legenda_reala, dobra je ta sto si postavio, nisam uopste za nju znao :cry: Nek predje u Italiju da je gledam :mrgreen:

Kad ce opet neko reprezentativno takmicenje??
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 13:22

Nije Ana Rosic,nego Nina pogresio sam u pisanju,sada sam pogledao ipak je ove sezone presla u Volero(Svicarska),ne pratim te transfere kao ni odbojku zensku preterano.

@Admire nije ti Milica odbojkasica,nego kosarkasica i igra za Partizan(valjda),a pre toga u dva navrata nosila Zvezdin dres. ;)

Sto se tice repke u 2011.sledi EP u Italiji i Srbije,tacnije Monzi,Bustu,Beogradu i Zrenjaninu.
Srbija je u A grupi zajedno sa Nemackom,Ukrajinom i Francuskom.Jedna izuzetno teska grupa u kojoj je jedino Ukrajina sigurna da nece ici dalje.
U grupi B su Italija,Turska,Hrvatska,Azerbejdzan.Dalje bi trebale ici Italija i Turska.
U grupi C mozda i najslabijoj su Rumunija,Izrael,Ceska i Poljska,te u grupi D Rusija,Spanija,Holandija,Bugarska posle A grupe najjaca na turniru.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2011, 14:14

Kad ce to EP??

A nisam ja spominjao nikakvu Milicu, ako je to ova sto je legenda postavio nije losha, mada prvi put cujem za nju, zensku kosarku haman da ne pratim nikako :cry:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2011, 01:17

Devilu, sad gledam malo slike iz Japana kod Sanje na profilu, dobro im je bilo pravo :mrgreen: Sanja je prelijepa pravo :oops:

Imam li ja kod tebe djaba nocenje ako se dogovorim sa njom da dodjem do Beograda? :D

Kad je ba EP?
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2011, 01:22

Kojom Sanjom?Malagurski? :D Nema labavo. :mrgreen:

Prvenstvo je u oktobru valjda ne znam tacno,a za smestaj videcemo kako budes dobar ove godine. :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2011, 01:26

Devil je napisao/la:Kojom Sanjom?Malagurski? :D Nema labavo. :mrgreen:

Prvenstvo je u oktobru valjda ne znam tacno,a za smestaj videcemo kako budes dobar ove godine. :mrgreen:
Ma ja, Sanja je prva liga

slika

:oops:

Samo puno one vremena troshe na fejsu, stalno su online, i kad su na gostovanjima :roll: Treba im Ratko zabranit fejs, mozda jos bolje budu :mrgreen:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2011, 18:57

U devilu debakla :cry: :cry:

Pa ni sat nisu igrale :cry: :cry:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.