Ajd me malo edukuj o vasoj reprezentaciji, tj sastav i gdje igracice igraju, tj u kojim klubovima. Znam samo da je Sanja jedina bila iz domace lige sad na SP, a da je Maja Ognjenovic prvi tehnicar, cura od Teodosica
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma nije frka, kad god stignesDevil je napisao/la:Ajde sutra cu to ako stignem,jbg brate Badnji dan,Bozic ovih dana pa sam malo u frci.
Cuj ne znas ko je u Galati.legenda reala je napisao/la:ima neka u Galatasaraju evo sad pričala na BHT ,plava zaboravio sam kako se zove
pričala je nekaDevil je napisao/la:Cuj ne znas ko je u Galati.legenda reala je napisao/la:ima neka u Galatasaraju evo sad pričala na BHT ,plava zaboravio sam kako se zove![]()
Ivana Djerisilo i Vesna Citakovic.
ma jeste ,udala seDevil je napisao/la:Nije Stankovic,nego Ivana Djerisilo.![]()
jes dobra ,kako su sve ovako dobre ,ove odbojkašiceMaGiCa je napisao/la:Najlepsa i najzgodnija je ubedljivo Ivana Nesovic.
ja nemogu nikako da se nagledam ,kako je dobra a i lijepa ,i ja bi išao svaku tekmuDevil je napisao/la:Zbog nje smo izmedju ostalog isli na Zvezdine basket tekme.
E hvala, za neke sam cuo, a za neke ne. Ipak sam kasno odbojku poceo pratiti, gledam samo talijansku ligu posljednje 2 godine.Devil je napisao/la:Nije Stankovic,nego Ivana Djerisilo.![]()
Sto se tice repke,nismo sami svetski vrh,ali smo tu svakako u TOP 10 repki.U evropskoj ligi smo dve zadnje godine sampioni mada u konkurenciji tu nema Talijanki,pa primati imamo mi,Turska i Bugarska,zadnje dve godine mi prvaci po jednom u finalu pobedili obe repke.
Gledajuci ovako na imena igracica mnogo kvalitetna ekipa,pocevsi od tehnicarki Maje Ognjenovic(Oly),te Ane Antonijevic(Cannes),zatim korektorke Jovana Brakocevic(Guangzhou),te Sanja Malagurski(CZV),srednje blokerke Natasa Krsmanovic(Rabita),Stefana Veljkovic(Asystel),,te Milena Rasic(Cannes),na poziciji primacice Jelena Nikolic(Vakif Bank) ujedno i kapiten repke,Brizitka Molnar(Oly),Ivana Djerisilo(Galata),Jovana Vesovic(Dinamo B),te na liberu imamo Anu Rosic(CZV),Suzanu Cebic(Suhl),i Silviju Popovic(Rabita Baku)
Mislim da je to to,Vesna se oprostila prosle godine,a sansu cekaju Amadea,Bjelica,Nadja Ninkovic,i Bojana.
Ma ja, Sanja je prva ligaDevil je napisao/la:Kojom Sanjom?Malagurski?Nema labavo.
![]()
Prvenstvo je u oktobru valjda ne znam tacno,a za smestaj videcemo kako budes dobar ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.