Imam nekoliko potencijalnih u glavi, nekoliko njih dokazalo kvalitet, ali sad mi pet forumaša djeluje mnogoBaDa12 je napisao/la:U pravu si. Kvalitet diskusije nikad nije bio slabiji.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam nekoliko potencijalnih u glavi, nekoliko njih dokazalo kvalitet, ali sad mi pet forumaša djeluje mnogoBaDa12 je napisao/la:U pravu si. Kvalitet diskusije nikad nije bio slabiji.
Signore ili AnelZ sa podforuma klupski fudbal u BiHBesic je napisao/la:Signore
I neizostavni Ajzea !brile je napisao/la:Signore ili AnelZ sa podforuma klupski fudbal u BiHBesic je napisao/la:Signore
Ajzea > boccaccioAjzea je napisao/la:I neizostavni Ajzea !brile je napisao/la:Signore ili AnelZ sa podforuma klupski fudbal u BiHBesic je napisao/la:Signore
Ti si definitivno u konkurenciji, kao i Signore... i Pappy je tu bio sve do prije mjesec ili dva kada ga je jedan neukusan postAjzea je napisao/la:I neizostavni Ajzea !brile je napisao/la:Signore ili AnelZ sa podforuma klupski fudbal u BiHBesic je napisao/la:Signore
I neizostavni Ajzea ![/quote]molotovljev je napisao/la:[quote="Ajzea"][quot
e="brile"]
Signore ili AnelZ sa podforuma klupski fudbal u BiHBesic je napisao/la:Signore
i ovdje imaš moj glasAjzea je napisao/la:Kakaa bokačo, ne pismen, ne obrazovan, ne elokventat
Ajzea - forum zna
A NHL, bejzbol, ragbi, kriket, alpsko i nordijsko skijanje...tuzlak1987 je napisao/la:Donnie jos NFL da pocne pratiti i mislim da moze biti vladar foruma
Koga briga za te irelevantne sportove.rio_Ferdy88 je napisao/la:A NHL, bejzbol, ragbi, kriket, alpsko i nordijsko skijanje...tuzlak1987 je napisao/la:Donnie jos NFL da pocne pratiti i mislim da moze biti vladar foruma
Pa jel' sportski forum ili nije, a brine pola svjetske populacijeDonnie Darko je napisao/la:Koga briga za te irelevantne sportove.rio_Ferdy88 je napisao/la:A NHL, bejzbol, ragbi, kriket, alpsko i nordijsko skijanje...tuzlak1987 je napisao/la:Donnie jos NFL da pocne pratiti i mislim da moze biti vladar foruma
Najružniji forumaš, ili onaj koji je najduže bez cure, tu nemam konkurencijeBelmin6 je napisao/la:Ako ude šta za Ljubav&Sex, riu odmah uruciti kantu godine.
Nije on kvalifikovanBelmin6 je napisao/la:Ako ude šta za Ljubav&Sex, riu odmah uruciti kantu godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 5 gostiju.