Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 avg 2012, 20:57

Nakon svega, nas Juventine ne treba interesovati, još manje doticati, omalovažavanje Serije A.

Navijao sam sinoć za Udinese, jer su mi gotivna ekipa, a ne zbog Serije A. Što se mene tiče, mogu svi ispasti. I onako smo mi svijet za sebe, a sami sebi su sjebali ligu rušenjem najvećeg, najpopularnijeg i najtrofejnijeg kluba, što i dan danas na razne načine pokušavaju.

I šta sad ja trebam, navijati za te? Dabogda se svi raspali.

Jbo Seriju A dok su ovi kreteni prema nama ovakvi, nek je pljuju svi, zaslužili su. Samo Juve!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 avg 2012, 20:59

Jeste da sam razočaran, jer je obećan bolji napadač, ali to na obraz Agnellia i Marotte, ukoliko se titula ne odbrani znamo na koga treba uprti prstom.

Treba priznati da je Marotta pokušao dovesti boljeg napadača. RVP? Svi znamo da u Juventusu nikad ne bi dobio platu kao u Unitedu, jer takva su pravila u klubu, ali i u Italiji. Llorente? Nikad ne bi dao preko 20 miliona za njega, ako je Marotta ispratio tu ponudu i ako su odbili (Marotta nisi kriv :mrgreen: ), jer vidimo šta je bilo sa prelaskom Martineza u Bayern, čudna su rasa Baskijci. Dzeko? Ovdje ostaje minus, jer se on mogao dovesti, pustite priče da ga City ne bi pustio, mogao se dovesti za 25 miliona, ali kako sam čitao još od prije da i sam Conte nije bio za Dzeku :roll: (iako je on Marottina stara "ljubav").

Što se tiče Berbatova neću ga pljuvati jer čovjek ima kvalitet to je sigurno ima odličnu karijeru iza sebe (šampion), jeste da su godine problem (ali bile su i Pirlu i Barzagliu), e sad ostaje da vidimo šta će on pokazati, Marotta je ponovo išao na sigurno, a sezona će pokazati. Ukoliko ne zadovolji Berbatov moj stav je u prvoj rečenici. Drago mi je samo zbog plate i da je ugovor na dvije godine, jer većina klubova to može ispratiti, dok ona budala Secco je davao nenormalne plata i kasnije se bilo teže riješiti igrača.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 avg 2012, 20:59

jel to taj WC napadac koji je najavljivan citavo ljeto. sad tek vidim da smo mi i dobro prosli s napadacima. pa ovog bre ni mi nismo htjeli hhehe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 avg 2012, 21:00

Evo Krasic nam se povrijedi.Ode zadnja loža,zao mi ga,bas se vidilo da je zeljan igre..steta..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 21:00

Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon svega, nas Juventine ne treba interesovati, još manje doticati, omalovažavanje Serije A.

Navijao sam sinoć za Udinese, jer su mi gotivna ekipa, a ne zbog Serije A. Što se mene tiče, mogu svi ispasti. I onako smo mi svijet za sebe, a sami sebi su sjebali ligu rušenjem najvećeg, najpopularnijeg i najtrofejnijeg kluba, što i dan danas na razne načine pokušavaju.

I šta sad ja trebam, navijati za te? Dabogda se svi raspali.

Jbo Seriju A dok su ovi kreteni prema nama ovakvi, nek je pljuju svi, zaslužili su. Samo Juve!
Quoted to the fucking truth!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 29 avg 2012, 21:00

A ovog Krasica povrijedi se nakon 10 minuta igree... Poslace nam ga nazad brzom postom...

Pogba (ako mu je pravi fb profil )
I am very happy to meet again with my old buddy here at Juventus Manchester!
Welcome to Juve Dimitar!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 21:10

Eh samo da Quag hoce u Wolfsburg, pa da prodamo jos mozda Martineza i kojeg mladog igraca i skupile bi se pare za G.Ramireza koji jos nije otisao u Southampton a Bologna je "dobra s nama".Vidim o tome se razgovara na VS forumu, al eto jedan igrac ti moze kocit sve zivo.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 21:17

Isla, Asamoah, Giovinco, Lucio, Pogba i Berbatov.

Znaci ovo je nas merkato.Neka srednja zalost, samo mi je krivo sto obecavaju mnogo vise a dosta manje dostave.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 avg 2012, 21:27

Kad predstavljate nekoga od navedenih Dzeku,RVP,Llorentea,ma dobar vam je i Berbatov :lol:
i gdje je taj naucnik koji kaze da se Guarin jos mora najesti pure pored Pogbe ? :lol:

poz od Interiste
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 21:34

sanjingr je napisao/la:Kad predstavljate nekoga od navedenih Dzeku,RVP,Llorentea,ma dobar vam je i Berbatov :lol:
i gdje je taj naucnik koji kaze da se Guarin jos mora najesti pure pored Pogbe ? :lol:

poz od Interiste
Pogba ce jest sa glave Guarinu.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 21:34

slika
slika

Ide on lagano 10+ ove sezone u prvenstvu.

slika

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 29 avg 2012, 21:36

Ma ljudi nije ovo toliko los transfer, istina nije ono sto smo svi ocekivali ali sa Berbatovim mozemo imati 2-3 sezone na jako visokom nivou u Seriji A i koliko toliko nam moze doprinijeti iskustvom u LP.

Isla - vidjet cemo kakav ce biti poslije ove povrede, puno moze doprinijeti svojim trudom i tehnikom
Asamoah - vec se dokazao, uzdanica po lijevoj strani
Lucio - iskustvo, dobra rezerva za serie a
Pogba - mislim da moze da napreduje i dostigne bolji nivo od Vidala i Marchisia, sjajan tehnicar, bedem, a 19 god.
Giovinco - po meni najbolje pojacanje, radilica, dijete Juventusa, zeljan dokazivanja za nas klub, prejak poluspic
Berbatov - iskusan, prekucao englesku ligu, moze dati preko 20 golova u engleskoj ligi, moze onda i u seriji a

Peluso? - najbolje ga dovesti na posudbu sa opcijom otkupa ugovora, pa ako se dokaze otkupiti ga onda
Ramirez? - vec se dokazao u seriji a, mlad, moze jos da napreduje, posudba uz opciju otkupa ugovora

Koliko cemo dati za Berbu, nisam vas upratio puno ste ispisali? Kad treba da stigne?
Je li u petak zrijeb za LP?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 29 avg 2012, 21:37

Jedno pitanje...
Kakvi su bili komentari kada se dovodio starac Pirlo ? Mrsko mi traziti sada pa da ih usporedim sa Berbatovom...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 21:38

beki je napisao/la:Koliko cemo dati za Berbu, nisam vas upratio puno ste ispisali? Kad treba da stigne?
1 mil sada i 3.5 slijedeće ljeto. On će imati platu 1.8 mil po sezoni plus neko bonusi. Ugovor na dvije godine.
Izvlačenje je sutra u 18:00 ;)

EDIT: Sky kaže da je Del Piero odbio Sion. Čeka Celtic, Tottenham, Bragu i još jedan tim(ne sjećam se koji)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 29 avg 2012, 21:40

sanjingr je napisao/la:Kad predstavljate nekoga od navedenih Dzeku,RVP,Llorentea,ma dobar vam je i Berbatov :lol:

poz od Interiste
Pa naravno da mora.... 8-) 8-) 8-) 8-)
Uporedjujes najtalentovanijeg svjetskog veznog igraca sa panjem kojeg je cak i Porto otjerao.... Doduse i toalet novine su spominjale da smo mi u kontaktu sa njim... Al' to je samo da se poveca tiraz..... On je prelos za nas vezni.... Cak je i Padoin ozbiljniji igrac... 8-) 8-) ;) :ugeek:
A sad, Berbatov je bolji i od vasih napadaca.... Dovoljno je vidjeti njegov prosjek tokom karijere u Bulsitu i EPL..... ups paladino je bolji i onaj Bongo ili Mongo kakav vec....
Ne brini se ti.... Mi i sa Pogbom i Padoinom ce mo izdominirati Seriu A, nego ajde idi ti dizi Scudetto nakon 1. kola :lol: :lol:

@neo Za Pirla ne vjerujem da je iko bio za osim mene... Jer sam govorio da nam treba jedan takav sampion.... Tako sam trubio i za Nestu al' steta on ode u MLS....

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 avg 2012, 21:40

neo je napisao/la:Jedno pitanje...
Kakvi su bili komentari kada se dovodio starac Pirlo ? Mrsko mi traziti sada pa da ih usporedim sa Berbatovom...
Bilo je onih koji su govorili da je loš, kako dovodimo Milanovo smeće itd...

Ja sam bio zadovoljan kada je došao.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 avg 2012, 21:42

Ma kakav Berbatov, vama je mozda laknulo sto je dosao on a ne Borriello. Pa taj covjek odavno ne igra u Man. Utd i to nije zbog SAF-a nego zato sto covjek jednostavno nije taj kvalitet. Da cemo dobit na kvaliteti hocemo ali nece nas to baciti medu vrhunske ekipe nego samo nas ucvrstiti odnosno ojacati na trenutnoj poziciji. Meni nije los ovaj rok ali moralo se doci do tog napadaca.

RvP-razocaran sam jer Marotta treba da uvjeri igrace da se stavi u tu situaciju da njega igrac moli jer to je dobar strucnjak a ne da ponudi i nada se da ce ovaj prihvatiti.

Llorente-tu se u potpunosti slazem, suludo je dati 36 mil. za njega.

Dzeko-nije istina da ga City ne bi dao vec je istina da mi nismo ponudili 25 mil. za njega a prihvatio bi manju platu, Bayern je odbio zbog vise razloga ne samo plate.
Alessandro Del Piero !

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 29 avg 2012, 21:43

Vidal je napisao/la:
beki je napisao/la:Koliko cemo dati za Berbu, nisam vas upratio puno ste ispisali? Kad treba da stigne?
1 mil sada i 3.5 slijedeće ljeto. On će imati platu 1.8 mil po sezoni plus neko bonusi. Ugovor na dvije godine.
Izvlačenje je sutra u 18:00 ;)
Ma extra cijena :D Ostaje nam jos para, super je ovo odradjeno. Berba ima jos za ponuditi ;)
Zrijeb jedva cekam :D
Hvala na inf.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 avg 2012, 21:44

gojzerica je napisao/la:
Bilo je onih koji su govorili da je loš, kako dovodimo Milanovo smeće itd...

Ja sam bio zadovoljan kada je došao.
Takoder, takvi igraci su rijetki a ovakvi kao Berbatov se nalaze na svakom cosku.
Alessandro Del Piero !

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 21:45

MaGiCa je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... re-the-big

Evo i razloga za vas los plasman. Igra na kontranapade donosi rezultate, ali ne i protiv manjih klubova. ;)

@juventus 0244

Mnogo ti je to nerealno sto si napisao.
Pirlo ce vas sasvim sigurno unazaditi. Montolivo je dobro pojacanje. Ziegler za dz je extra pojacanje. Nemate nikakvu sansu da uzmete Sancheza, a jako tesko mozete i do Benzeme. 45 milja za ove levate, koje si nabrojao, je smesno. :lol:
naletih na prvi ovaj. :mrgreen:

p.s. mora da nadjem kakva sam ja sranja pisao, mora da sam bio bijesan :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.