Ali prema onome što Kenny izjavljuje sigurno da će pametno kupovati i siguran sam da će napraviti pun pogodak sa svim transferima !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
tesko ce ko za njih dati po 6 M a Skrtela nekaHan!$;Lfc je napisao/la:Biće sigurno rekonstrukcija ekipe ovog ljeta ...
Treba se rješiti pojedinaca kao što su: Joe Col (6M), Jovanovic (6M), Poulsen (1M), Maxi (5M), Ngog (3M), Aquilani (15M), Insu (3M), Konchesky (2M), Kyrgiakos (besplatno) a možda i Skrtela za kojeg je ako se ne varam Wolfsburg nudio 10M i ako prihvatimo tih 10M onda možemo dovesti Danna iz Birminghama...
Sve ukupno možemo zaraditi 41M + ako ćemo pikati i Skrtela onda 51M i naravno 50M od vlasnika ...
Treba također u slijedećoj sezoni davati mlađim igračima šanse u Fa Cupu i Carling Cupu nešta kao što radi Wenger ali samo protiv malo slabijih timova, ali volio bih da pojedinci dobiju šansu i u EPL, možda Suso,Rahem, nastaviti davati šansu Flanu, Robinsoun, Spearingu i Jonju ...
Nazalost, nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Cuo sam da ima sanse da se sastanu Sarajevo i Liverpul u EL![]()
Slabo cujes, imas jeftino onih stapica za usi pa kupi nekad.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cuo sam da ima sanse da se sastanu Sarajevo i Liverpul u EL![]()
Ma ima bolanILoveLFC je napisao/la:Nazalost, nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Cuo sam da ima sanse da se sastanu Sarajevo i Liverpul u EL![]()
Probaj i ti nekada nesto za smirenje popiti, vidis da se momak zeza.VELA je napisao/la:Slabo cujes, imas jeftino onih stapica za usi pa kupi nekad.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cuo sam da ima sanse da se sastanu Sarajevo i Liverpul u EL![]()
To se spremate za FKS ?HarisLFC je napisao/la:Ma stopera kupiti. Agger stalno povrijdjen, a Skrtel nije ta kvaliteta stopera koji nama trebaA Carra je vec u godinama. Citam da se King zagrijao za Cahila (Bolton) i Dunna (Birmingham) . Mladi igraci, a u odbrani su beton
Bra'oSamo F.K.S !! je napisao/la:To se spremate za FKS ?HarisLFC je napisao/la:Ma stopera kupiti. Agger stalno povrijdjen, a Skrtel nije ta kvaliteta stopera koji nama trebaA Carra je vec u godinama. Citam da se King zagrijao za Cahila (Bolton) i Dunna (Birmingham) . Mladi igraci, a u odbrani su beton
SAKHO !OTNYS_YNWA je napisao/la:Cahill, Samba, Sakho, Dunn. Bilo koji da dodje, odlicno pojacanje.
Ja sam najzasluzniji.Carlo je napisao/la:Čestitam nam svima na 2000. stranici
Svaka cast da tebe nema mi bi sad bili na nivou scumovacaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam najzasluzniji.Carlo je napisao/la:Čestitam nam svima na 2000. straniciSalim se, evo i od mene respect za sve vijerne simpatizere Liverpoola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.