RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Velez-Partizan 0:0 poluvrijeme
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
1:1 babe ili si ovo ti prognoziraoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velez-Partizan 0:0 poluvrijeme
link za utakmicu?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velez-Partizan 0:0 poluvrijeme
- pravnik1981
- Kontakt:
Kraj 1-1 Ima potencijala u momcima...Sad kad legne umjetna trava jos ce bolje to izgledati..svaka cast rodjeni
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
1:1 kraj. Sto proda malac laznjak beogradskom djetetu,sjede ga na guzicu i zavali ga
dobro je realan rezultat imali su sansi i jedni i drugi 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
javljajte kako je prošla prozivka. 

-
- Kontakt:
Pripreme za narednu sezonu danas su započeli i fudbaleri Veleža. Na stadionu u Vrapčićima nakon sastanka igrača i stručnog štaba održan je prvi trening na kojemu se treneru Jusufbegoviću odazvala većina igrača iz prošle sezone.
Prva pojačanja su Admir Vladavić i Dušan Hodžić, a prema riječima Nedima Jusufbegovića sutra bi se trebala priključiti još dvojica novajlija.
Od igrača iz prošle sezone nije bilo Zlatka Kazazića koji jošuvijek nije riješio status nakon što mu je istekao ugovor, te Dejana Raševića i Ševke Okića koji sigurno napuštaju Velež.
Također, nisu se pojavili ni Darko Maletić, Senedin Oštraković i Bojan Letić. Sva trojica će se naknadno priključiti. Kako stvari stoje u klubu će ostati i Bojan Letić koji je prethodno bio najavio odlazak.
Prva pojačanja su Admir Vladavić i Dušan Hodžić, a prema riječima Nedima Jusufbegovića sutra bi se trebala priključiti još dvojica novajlija.
Od igrača iz prošle sezone nije bilo Zlatka Kazazića koji jošuvijek nije riješio status nakon što mu je istekao ugovor, te Dejana Raševića i Ševke Okića koji sigurno napuštaju Velež.
Također, nisu se pojavili ni Darko Maletić, Senedin Oštraković i Bojan Letić. Sva trojica će se naknadno priključiti. Kako stvari stoje u klubu će ostati i Bojan Letić koji je prethodno bio najavio odlazak.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Opet treba pred Letica staviti olovku i ugovor. Ako nece ili ga prodat ili na klupu. Ja bi ga se najradije rijesio ali nije sigurno da postoji musterija. Znaci jedino Okic i Rasevic nas napustaju. Umjesto njih Vlada i Ramovic (ko novo pojacanje) dolaze plus mali Hodzic. Sad za sad smo u plusu u odnosu na proslu sezonu plus sto su nagovjestili jos pojacanja. Zanima me kako je Blagojevic. Znali iko koliko ce biti odsutan?drakensang je napisao/la:Pripreme za narednu sezonu danas su započeli i fudbaleri Veleža. Na stadionu u Vrapčićima nakon sastanka igrača i stručnog štaba održan je prvi trening na kojemu se treneru Jusufbegoviću odazvala većina igrača iz prošle sezone.
Ta ce Grobari, BRAVO RODJENI

Prkosni i Ponosni od 1922
-
- Kontakt:
Za Blagojevića, možemo se nadati samo da je lakši oblik mononukleoze koji bi ga udaljio s terena negdje oko 2 mjeseca NAJMANJE. Sjećam se da je Mario Ančić imao takav oblik i vratio se tek poslije 2 i po mjeseca. Mene brine jedno - prošle sezone nije prošao pripreme i osjetilo se kako nema snage pri kraju meča i sad ih opet neće proći, tako da se bojim za njegovo mjesto a nemoguć je znalac, možda uz SInana Ramovića po meni jedan od tehnički najpotkovanijih igrača u Veležu.SipakUlicar1922 je napisao/la: Opet treba pred Letica staviti olovku i ugovor. Ako nece ili ga prodat ili na klupu. Ja bi ga se najradije rijesio ali nije sigurno da postoji musterija. Znaci jedino Okic i Rasevic nas napustaju. Umjesto njih Vlada i Ramovic (ko novo pojacanje) dolaze plus mali Hodzic. Sad za sad smo u plusu u odnosu na proslu sezonu plus sto su nagovjestili jos pojacanja. Zanima me kako je Blagojevic. Znali iko koliko ce biti odsutan?
nadam se da je među novajlijama neka 9ka

Zna li se koja su jos dvojica novajlija? Moze i na pp ako je tajna...
Forza Velez!
Forza Velez!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Druze nisi upravu sto se Blagojevica tice i proslosezonskih priprema. On je bio prisutan od prvog dana i prosao kompletne pripreme bez ikakve povrede. Slazem da se da je veliki znalac i da mora izdrzati zadnjih 20:ak minuta. Mislim da nije toliko lose istreniran koliko se previse trosi prvih sat vremena. Lik je svukuda i vazda daje 120%....meni pravo drag igracdrakensang je napisao/la:Za Blagojevića, možemo se nadati samo da je lakši oblik mononukleoze koji bi ga udaljio s terena negdje oko 2 mjeseca NAJMANJE. Sjećam se da je Mario Ančić imao takav oblik i vratio se tek poslije 2 i po mjeseca. Mene brine jedno - prošle sezone nije prošao pripreme i osjetilo se kako nema snage pri kraju meča i sad ih opet neće proći, tako da se bojim za njegovo mjesto a nemoguć je znalac, možda uz SInana Ramovića po meni jedan od tehnički najpotkovanijih igrača u Veležu.SipakUlicar1922 je napisao/la: Opet treba pred Letica staviti olovku i ugovor. Ako nece ili ga prodat ili na klupu. Ja bi ga se najradije rijesio ali nije sigurno da postoji musterija. Znaci jedino Okic i Rasevic nas napustaju. Umjesto njih Vlada i Ramovic (ko novo pojacanje) dolaze plus mali Hodzic. Sad za sad smo u plusu u odnosu na proslu sezonu plus sto su nagovjestili jos pojacanja. Zanima me kako je Blagojevic. Znali iko koliko ce biti odsutan?
nadam se da je među novajlijama neka 9ka

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato nezna niko i nece niko nista da kaze. Eno ih Mrkva u gepektu drzi zavezaneKadet91 je napisao/la:Zna li se koja su jos dvojica novajlija? Moze i na pp ako je tajna...
Forza Velez!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ja se nadam da je Campbell iz Costarike u gepektu..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nezna niko i nece niko nista da kaze. Eno ih Mrkva u gepektu drzi zavezaneKadet91 je napisao/la:Zna li se koja su jos dvojica novajlija? Moze i na pp ako je tajna...
Forza Velez!![]()
![]()

Forza Velez!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sutra iznenadjenje. Valjda im je ostavio dovod zrakaKadet91 je napisao/la:Ja se nadam da je Campbell iz Costarike u gepektu..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nezna niko i nece niko nista da kaze. Eno ih Mrkva u gepektu drzi zavezaneKadet91 je napisao/la:Zna li se koja su jos dvojica novajlija? Moze i na pp ako je tajna...
Forza Velez!![]()
![]()
Forza Velez!!!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ipak je on tek u drugom mjesecu došao, znači kompletne pripreme nije prošao dokaz: http:// brzevijesti .ba/clanak/4793/jovan-blagojevic-potpisao-za-velez i vidi datum. to smo riješili idemo sad opušteno čekat da vidimo jesu li poznata ta dva imena novaSipakUlicar1922 je napisao/la: Druze nisi upravu sto se Blagojevica tice i proslosezonskih priprema. On je bio prisutan od prvog dana i prosao kompletne pripreme bez ikakve povrede. Slazem da se da je veliki znalac i da mora izdrzati zadnjih 20:ak minuta. Mislim da nije toliko lose istreniran koliko se previse trosi prvih sat vremena. Lik je svukuda i vazda daje 120%....meni pravo drag igrac

@pastrmka i ja sam brato, popio sam litar kafe danas da se otrijeznim.
Po meni najvece pojacanje za sad sto nije bilo puno odlazaka, sad jos gospodin Feja da integrira ova pojacanja u vec jaku ekipu od prosle sezone i bice zanimljivo...
Forza Velez!
Po meni najvece pojacanje za sad sto nije bilo puno odlazaka, sad jos gospodin Feja da integrira ova pojacanja u vec jaku ekipu od prosle sezone i bice zanimljivo...

Forza Velez!
Letiću se nikako ne da otići iz Veleža...

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Pa tada su i pocele pripreme (februar mjesec). Od prvog dana priprema je bio prisutan. Postoje slike (****.ba) i on na njima prvi dan priprema, kisa lije, igrace trce oko pocnom (blato boze sacuvaj). Svojim ga ocima vidio.drakensang je napisao/la:Ipak je on tek u drugom mjesecu došao, znači kompletne pripreme nije prošao dokaz: http:// brzevijesti .ba/clanak/4793/jovan-blagojevic-potpisao-za-velez i vidi datum. to smo riješili idemo sad opušteno čekat da vidimo jesu li poznata ta dva imena novaSipakUlicar1922 je napisao/la: Druze nisi upravu sto se Blagojevica tice i proslosezonskih priprema. On je bio prisutan od prvog dana i prosao kompletne pripreme bez ikakve povrede. Slazem da se da je veliki znalac i da mora izdrzati zadnjih 20:ak minuta. Mislim da nije toliko lose istreniran koliko se previse trosi prvih sat vremena. Lik je svukuda i vazda daje 120%....meni pravo drag igrac
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Upravu si drakensang, moram samog sebe dementovati. Pripreme su bile pocele u januaru, Blagoje se prikljucio u februaru a ja hajvan na nekoga drugog mislio kada sam vidio slikeSipakUlicar1922 je napisao/la:Pa tada su i pocele pripreme (februar mjesec). Od prvog dana priprema je bio prisutan. Postoje slike (****.ba) i on na njima prvi dan priprema, kisa lije, igrace trce oko pocnom (blato boze sacuvaj). Svojim ga ocima vidio.drakensang je napisao/la:Ipak je on tek u drugom mjesecu došao, znači kompletne pripreme nije prošao dokaz: http:// brzevijesti .ba/clanak/4793/jovan-blagojevic-potpisao-za-velez i vidi datum. to smo riješili idemo sad opušteno čekat da vidimo jesu li poznata ta dva imena novaSipakUlicar1922 je napisao/la: Druze nisi upravu sto se Blagojevica tice i proslosezonskih priprema. On je bio prisutan od prvog dana i prosao kompletne pripreme bez ikakve povrede. Slazem da se da je veliki znalac i da mora izdrzati zadnjih 20:ak minuta. Mislim da nije toliko lose istreniran koliko se previse trosi prvih sat vremena. Lik je svukuda i vazda daje 120%....meni pravo drag igrac

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Opet moram samog sebe demantovati (j.e.b.i.g.a. kad sam brzoplet
). Blgojevic ipak jeste odradio kompletne pripreme sa Velezom zimus. Pripreme su pocele 15. januara a nas Jovan je igrao u pobjedi protiv Sirokog (1:2 u Sirokom) 22. januara. Igrao drugo poluvrijeme, izvor fkvelez.ba
Ugovor je potpisao izmedju tekme sa Sirokim 22/jan - 1/feb kada smo Igmana mlatnuli sa 6:1
Znaci ipak je prosao kompletne pripreme (mozda je zakasnio 2 - 3 dana) cim je igrao protiv Sirokog sedam dana nakon pocetka priprema.

Ugovor je potpisao izmedju tekme sa Sirokim 22/jan - 1/feb kada smo Igmana mlatnuli sa 6:1
Znaci ipak je prosao kompletne pripreme (mozda je zakasnio 2 - 3 dana) cim je igrao protiv Sirokog sedam dana nakon pocetka priprema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.